Κερδίστε μια VIP θέση στο σεμινάριο του Anthony Robbins στο Λονδίνο

Οι Εκδόσεις Διόπτρα, αφού εξέδωσαν στα ελληνικά τα δύο βιβλία του κορυφαίου “Guru των Επιχειρήσεων” και συγγραφέα αυτοβοήθειας Anthonny Robbins, τώρα δίνουν τη δυνατότητα

Οι Εκδόσεις Διόπτρα, αφού εξέδωσαν στα ελληνικά τα δύο βιβλία του κορυφαίου “Guru των Επιχειρήσεων” και συγγραφέα αυτοβοήθειας Anthonny Robbins, τώρα δίνουν τη δυνατότητα σε ένα τυχερό να κερδίσει μια VIP θέση στο σεμινάριο που διοργανώνει ο ίδιος στο Λονδίνο.

Τα δύο βιβλία του, “Ξυπνήστε το Γίγαντας Μέσα σας” και “Απεριόριστη Δύναμη” πούλησαν εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως και τον ανέδειξαν ως έναν από τους κορυφαίους αυθεντίες στην ψυχολογία της ηγεσίας, στην προσωπική μεταμόρφωση και στην επιχειρηματική ανάκαμψη.

Το σεμινάριο έχει τον τίτλο του δεύτερου βιβλίου του “Απεριόριστη Δύναμη”, και θα έχει διάρκεια 4 ημερών. Θα λάβουν μέρος πάνω από 8.000 άτομα και θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό κέντρο Excel του Λονδίνου από τις 27 μέχρι τις 30 Απριλίου του 2017.

Ο διαγωνισμός, αξίας 4000€, έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2017 και περιλαμβάνει τη διαμονή και τα αεροπορικά εισιτήρια.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε