Παρουσίαση βιβλίου: Ο Σκύλος που Τόλμησε να Ονειρευτεί

Πριν λίγα χρόνια, είχαμε παρουσιάσει το βιβλίο “Η Κότα που Ονειρευόταν να Πετάξει”, της Νοτιοκορεάτισσας συγγραφέως  Sun-mi Hwang, το οποίο κυκλοφόρησε στα Ελληνικά από

Πριν λίγα χρόνια, είχαμε παρουσιάσει το βιβλίο “Η Κότα που Ονειρευόταν να Πετάξει”, της Νοτιοκορεάτισσας συγγραφέως  Sun-mi Hwang, το οποίο κυκλοφόρησε στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Το βιβλίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, έγινε μπεστ σέλλερ στην πατρίδα της και πούλησε πάνω από 2.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Τώρα, κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της στα Ελληνικά, με τίτλο “Ο Σκύλος που Τόλμησε να Ονειρευτεί”, επίσης από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Ο Σκύλος που Τόλμησε να Ονειρευτεί

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Ο Σκύλος που Τόλμησε να Ονειρευτεί”

Αυτή είναι η ιστορία μιας σκυλίτσας που την έλεγαν Μαλλιαρούλα. Γεννημένη παρακατιανή, λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της περνάει τον περισσότερο καιρό της στην ηλιόλουστη αυλή του σπιτιού του αφεντικού της.

Η Μαλλιαρούλα έχει όνειρα και προσδοκίες, ακριβώς όπως όλοι εμείς. Μα κάθε χειμώνα, μαύρα σύννεφα κατεβαίνουν και η Μαλλιαρούλα βρίσκεται αντιμέτωπη με δοκιμασίες που θα πρέπει να ξεπεράσει.

Μέσα απ’ τα σύννεφα, κι ακόμα περισσότερο πέρα από τις πύλες της αυλής του αφεντικού της, βρίσκεται η πιθανότητα της φιλίας, της μητρότητας και της ευτυχίας – όλα αυτά είναι εκεί έξω και την περιμένουν, φτάνει η Μαλλιαρούλα να μπορέσει να τα κρατήσει, να τα φέρει στο σπίτι και να μας δείξει ότι η ίδια η ζωή είναι η πιο συναρπαστική περιπέτεια που θα ζήσουμε ποτέ.

Ποια είναι η Sun-mi Hwang

H Hwang Sun-mi γεννήθηκε το 1963 στη Νότια Κορέα. Διδάσκει Λογοτεχνία στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών της Σεούλ και η συγγραφική της καριέρα ξεκίνησε το 1995 με την απροσδόκητη επιτυχία μιας νουβέλας στην οποία πρωταγωνιστούσε μια κότα. Έκτοτε έχει εκδώσει τριάντα βιβλία σε διάφορα είδη, ενώ Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει είναι το διαχρονικότερο best seller στην πατρίδα της που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.

Τα έργα της Hwang πραγματεύονται τη σύνδεση μεταξύ των παραδόσεων και του σύγχρονου τρόπου ζωής, την οικολογία και την αναζήτηση της απόλυτης ελευθερίας. Έχει βραβευτεί επανειλημμένα κερδίζοντας όλα τα σημαντικά κορεατικά λογοτεχνικά βραβεία τόσο για τα παιδικά της βιβλία όσο και για τα μυθιστορήματα ενηλίκων.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο στο e-shop του Εκδοτικού Οίκου www.dioptra.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε