Σε λειτουργία το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αθηναίων

Το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου ΑΘηναίων άνοιξε τις πόρτες του για τα άτομα χωρίς πρόσβαση σε ρεύμα και νερό.

Σε λειτουργία το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αθηναίων

Tο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Αθηναίων

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρώτο κοινωνικό πλυντήριο στην Αθήνα, το οποίο στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν πρόσβαση σε ρεύμα και νερό, να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του ώστε να μπορούν να πλένουν τα ρούχα εκείνων και των παιδιών τους.

https://enallaktikidrasi.com/2016/12/leitourgia-koinoniko-plintirio-dimou-athinaiwn/

Τα εγκαίνια έγιναν από το δήμαρχο Γ. Καμίνη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα και νερό αλλά και αστέγους. Ήταν μια απολύτως αναγκαία υπηρεσία που έπρεπε να έχουμε». Το σημαντικό αυτό εγχείρημα, το οποίο χρηματοδότησε η ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS, φιλοξενείται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων και περιλαμβάνει πλυντήρια αλλά και στεγνωτήρια για το κοινό.

https://enallaktikidrasi.com/2016/12/leitourgia-koinoniko-plintirio-dimou-athinaiwn/

Το κοινωνικό πλυντήριο άνοιξε τις πόρτες του, για τις περίπου 10.000 οικογένειες που δέχονται βοήθεια από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών, του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), λειτουργώντας πιλοτικά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου όπου και θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή εξυπηρετώντας τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε