“Αρωματοποίηση”: Όταν η ποιότητα συναντά την καλαισθησία

Εκεί που η ποιότητα συναντά την καλαισθησία. Εκεί που τα αρώματα ανθίζουν και ξεπερνούν όλες μας τις αισθήσεις, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητές μας χορδές.

Εκεί που η ποιότητα συναντά την καλαισθησία. Εκεί που τα αρώματα ανθίζουν και ξεπερνούν όλες μας τις αισθήσεις, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητές μας χορδές. Εκεί που η φύση οργιάζει και σα δώρα απλόχερα μας χαρίζει όλα της τα αξίας ανεκτίμητης αγαθά, εκεί βρίσκεις την Αρωματοποίηση. Στην όμορφη Καλαμαριά της αρχόντισσας συμπρωτεύουσας και πόλης του έρωτα, ένας μικρός, ζεστός, λιλά ναός, κρύβει μυστικά ομορφιάς απόκρυφα και μη διαδεδομένα που σίγουρα σε αφορούν!

"Αρωματοποίηση": Όταν η ποιότητα συναντά την καλαισθησία

Advertisment

Η μεγαλύτερη γκάμα αρωμάτων τύπου επώνυμων αυθεντικών σε περιμένει να την ανακαλύψεις και φυσικά να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά περιποίησης με το αγαπημένο σου άρωμα. Αρώματα φρέσκα, εκκεντρικά, ιδιαίτερα, δυσεύρετα, ακόμα και κατηργημένα (!), ειδικές essences φρούτων και λουλουδιών μπορούν με μιας να σου χαρίσουν μια άκρως ενυδατική κρέμα σώματος, ένα body butter, ένα after shave για τους άντρες και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει ανθρώπινος νους…
Όμως αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι της Αρωματοποίησης, μιας και το άλλο δίνει βάση στη Μητέρα φύση και τα αγνά της, παρθένα προϊόντα.

Εντός της Αρωματοποίησης μπορείς να βρεις:


• Φυτικά και αιθέρια έλαια σε απίστευτη ποικιλία, 100% καθαρά για περιποίηση προσώπου και σώματος, καθώς και για πνευματική διεργασία.
• Κρέμες προσώπου ημέρας με γάλα γαϊδούρας, μαστίχα Χίου, ρόδι και έλαιο αργκάν, αλλά και νυκτός με Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, κύμινο και κουμκουάτ, αγκαζέ με το serum της για απίστευτη ενυδάτωση και σύσφιξη.


• Σαπούνια με γάλα γαϊδούρας που χαρίζουν λάμψη και ομορφιά χάρη στα βιολογικά τους συστατικά.
• Βάμματα – ανθοιάματα για ενδυνάμωση ανοσοποιητικού και πρόληψη.
• Περιποίηση γενειάδας BeardCare για τους άνδρες, μια άκρως καινοτόμα και επαναστατική μέθοδο που προσδίδει στα γένια απαλότητα και ενυδάτωση.

Advertisment

Για το τέλος, αφήσαμε ένα πολύ δυνατό χαρτί της Αρωματοποίησης. Αυτό, του αρωματισμού χώρου.

Φυσικά ο κατάλογος με τα προϊόντα της συνεχίζεται και μπορείτε να τον ανακαλύψετε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook από όπου και μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα, γρήγορα, εύκολα και φυσικά ανέξοδα, μέσω inbox σε τιμές μοναδικές.

Μυστικά ομορφιάς, ανακαλύπτετε και μέσα από το blog της: https://aromatopoiisi.wordpress.com/

Ενώ οι τυχεροί Θεσσαλονικείς, τη βρίσκετε live, στην Καλαμαριά, Κομνηνών 35 και Ριζούντος, στον Κάτω Πεζόδρομο.
Τηλέφωνο: 231 550 6536

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Κρήτη: «Πνίγεται» το νησί στην αφρικανική σκόνη - Προειδοποιήσεις για την δημόσια υγεία
Έρευνα Πανεπιστημίου Θράκης: Τούβλο μεταμορφώνεται σε οικοδομικό βιότοπο για μέλισσες!
Φλούδες λεμονιού: Πώς μπορούμε να τις μετατρέψουμε σε zero waste μπαχαρικό

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση