Kλεψύδρα ζωής: Το νέο βιβλίο της Τάμι Γκεκτσιάν

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία, που ξετυλίγεται σε ένα νησί, που έμελλε να φιλοξενήσει την πολύπαθη σχέση δυο ανθρώπων, του Φίλιππου και της Ροζίτας. Η

Kλεψύδρα ζωής: Το νέο βιβλίο της Τάμι Γκεκτσιάν

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία, που ξετυλίγεται σε ένα νησί, που έμελλε να φιλοξενήσει την πολύπαθη σχέση δυο ανθρώπων, του Φίλιππου και της Ροζίτας. Η αρχική τους αντιπάθεια μετατρέπεται σε άρνηση, η άρνηση σε θυμό και έπειτα γεννάται ένα αγνό συναίσθημα, που μπορεί και στέκει απέναντι στο ακατόρθωτο.

Δυο άνθρωποι εκ διαμέτρου αντίθετοι και όμως σε αυτό το μονοπάτι της ζωής, όλα είναι πιθανά. Μάχονται σε μια παρτίδα σκάκι, με μοναδικά πιόνια τον βασιλιά και τη βασίλισσα.

Advertisment

Οι ήρωες ίσως σας ταξιδέψουν, ίσως σας θυμώσουν, ίσως σας πεισμώσουν και ίσως μέσα από τη δική τους ιστορία, στρέψετε και εσείς το βλέμμα σας προς κάποιο δικό σας απάτητο μονοπάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν θέλετε να διαβάσετε για μια ρομαντική σχέση, με ιδανικούς ήρωες και σκηνικά, σίγουρα δεν είναι αυτό το βιβλίο που ψάχνετε.

«Όχι. Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ μου. Δεν μου αρέσουν τα ταξίδια και οι αλλαγές. Προτιμώ την ηρεμία μου». «Μα στη ζωή, κυρίως σε ταξίδια αξίζει να επενδύσει κανείς. Ακόμα και οι άνθρωποι μπορεί να σας απογοητεύσουν, αλλά ένα ταξίδι δεν θα βλάψει ποτέ».

Το βιβλίο της Τάμι Γκεκτσιάν “Kλεψύδρα ζωής” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η δύναμη του υποσυνειδήτου: Κατακτήστε τη ζωή που αξίζετε, κυριαρχώντας στον νου σας
Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του: Ένα διαχρονικό μήνυμα ελπίδας και επιτυχίας
“2049 - Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Γάτος που Δίδασκε Ζεν: Ένα πνευματικό ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση