Βαγγέλης Ανδρικόπουλος: O Έλληνας που ξεχώρισε το περιοδικό Forbes στη λίστα των «30 under 30»

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Έλληνες που ξεχώρισαν παγκοσμίως για το 2019. Συγκεκριμένα, βρίσκεται ανάμεσα στους τριάντα νέους κάτω των 30 ετών που

Βαγγέλης Ανδρικόπουλος: O Έλληνας που ξεχώρισε το περιοδικό Forbes στη λίστα των «30 under 30»

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Έλληνες που ξεχώρισαν παγκοσμίως για το 2019. Συγκεκριμένα, βρίσκεται ανάμεσα στους τριάντα νέους κάτω των 30 ετών που ξεχώρισε το περιοδικό Forbes για τις επιδόσεις του στον τομέα των Χρηματοοικονομικών.

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά με Bachelor στο Πανεπιστήμιο του Γουεστμίνστερ. Το 2013 άρχισε να κατασκευάζει τεχνολογικές startups.

Advertisment

Τώρα ζει στο Λονδίνο και είναι αναλυτής στην Outlier Ventures, μια πλατφόρμα Venture Capital η οποία επενδύει και χτίζει το web 3.0., όπως αναφέρει το Forbes. Ο τομέας στον οποίο εστιάζει είναι αυτός του blockchain technology, της τεχνητής νοημοσύνης και του «internet of things».

Η φετινή λίστα του Forbes περιλαμβάνει 300 νέους κάτω των τριάντα ετών σε δέκα κατηγορίες από 34 ευρωπαϊκές χώρες και 22 από τον υπόλοιπο κόσμο. «Mπορεί να είναι νέοι, αλλά ξεχωρίζουν», γράφει το Forbes. Είναι άνθρωποι που τόλμησαν το νέο στην επαγγελματική τους ζωή και το μέλλον διαγράφεται μπροστά τους λαμπρό και γεμάτο καινοτομίες και αναγνώριση.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τα 10 κορυφαία ανήθικα πειράματα ψυχολογίας που έμειναν στην ιστορία
Δωρεάν Συνέδριο: “Παιδιά, Οθόνες & Social Media” από το Project Parenting 
Σε αυτό το απομονωμένο χωριό της Εύβοιας επικοινωνούν με μια μοναδική γλώσσα από σφυρίγματα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση