Authentic Beauty Concept: Ένα ολιστικό, Vegan, Premium brand εμπνευσμένο από μία μοναδική κοινότητα κομμωτών

Καλωσορίσατε στο AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, ένα ολιστικό, Vegan*, premium brand, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με μία μοναδική κοινότητα κομμωτών. Πιστεύουμε στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ

Authentic Beauty Concept: Ένα ολιστικό, Vegan, Premium brand εμπνευσμένο από μία μοναδική κοινότητα κομμωτών

Καλωσορίσατε στο AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, ένα ολιστικό, Vegan*, premium brand, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με μία μοναδική κοινότητα κομμωτών.

Πιστεύουμε στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ:

Από τις εξαιρετικά επεξεργασμένες φόρμουλες, πάμε σε προσεκτικά επιλεγμένα, αγνά συστατικά.
Από τα υπερβολικά glamorous μαλλιά, πάμε σε πραγματικά αυθεντικά χτενίσματα.
Από τις τέλεια ρετουσαρισμένες εικόνες ομορφιάς και την απόμακρη εταιρική επικοινωνία, πάμε σε υλικά επικοινωνίας τα οποία είναι αυθεντικά και συζητήσεις οι οποίες είναι ειλικρινείς και άμεσες.
Από τη γρήγορων ρυθμών ζωή, πάμε σε στιγμές αποσύνδεσης.
Η σημερινή γενιά είναι μέρος μιας ευρύτερης φιλοσοφίας, που επικοινωνεί την επιθυμία για αλήθεια και αυθεντικότητα.

Το AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT δημιουργήθηκε ως απάντηση στον καταναλωτή του σήμερα, που ζει σε μια νέα πραγματικότητα:

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι η κοινή μας πεποίθηση,
είναι αυτό που μας ενώνει και μας δίνει ώθηση.
Ξεκινά τη στιγμή εκείνη
που αποφασίζετε να είστε ο εαυτός σας

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

ότι η αυθεντική ομορφιά
είναι φυσική και απλή.
Δεν χρειάζεται σοφιστικέ φίλτρα φωτογραφίας,
ωριμάζει με τον χαρακτήρα.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
σε αγνά συστατικά
από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές,
χωρίς σιλικόνη,
sulfates και parabens.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
στους αυθεντικούς καλλιτέχνες που
δημιουργούν με βάση την ενσυναίσθηση,
την εμπειρία και τις δεξιότητες.

Γίνετε κι εσείς μέλος του
Authentic Beauty Movement.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και γενικώς από άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά προϊόντων για μαλλιά η οποία να ταιριάζει στα πιστεύω μας και να την αισθανόμαστε πραγματική. Από ειλικρινή, απλά, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι αυθεντικό, κάτι με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί. Προσωπικές εμπειρίες, ιδέες και πιστεύω δέθηκαν όλα μαζί και έτσι γεννήθηκε το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ

1. ΑΓΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT πιστεύει ότι ό,τι αφήνεις εκτός είναι το ίδιο σημαντικό με ό,τι συμπεριλαμβάνεις. Οι συνθέσεις περιποίησης και styling μας είναι vegan*, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from»• είναι χωρίς sulfates**, parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια και τεχνητές χρωστικές. Είναι προϊόντα με ακεραιότητα. Αγνά, φυσικά, απλά, ευχάριστα, προσεκτικά επιλεγμένα.
Μέσω του AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT η φύση συναντά την επιστήμη με αγνά συστατικά, που ενεργοποιούνται με υπέρηχους και απόσταξη ατμού• πρόκειται για έναν εξαιρετικά ήπιο τρόπο εκχύλισης των φυσικών συστατικών – που ταυτόχρονα διατηρεί τα οφέλη τους – όπως το μάνγκο κι ο βασιλικός της σειράς Hydrate.

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT υποστηρίζει επίσης το Sustainable Guar Initiative (SGI)• ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε η εταιρεία Solvay για να ενισχύσει το βιοτικό επίπεδο χιλιάδων μικροκαλλιεργητών φασολιών ποικιλίας guar στην Ινδία και να προμηθεύσει με υπεύθυνο τρόπο, το συστατικό φροντίδας Guar (Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride).

2. ΔΙΑΘΕΣΗ «NO FILTER»

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT δημιουργήθηκε ως ένα κίνημα όπου κομμωτές και καλλιτέχνες μοιράζονται τις ίδιες αξίες, βασιζόμενοι στις πεποιθήσεις του σήμερα και τις προσωπικές εμπειρίες – καθιστώντας το #authenticbeautymovement ως μια μοναδική κοινότητα που υιοθετεί μια νέα νοοτροπία ως προς την αυθεντική ομορφιά.

Η βασική ιδέα πίσω από το #authenticbeautymovement είναι το «να είσαι ο εαυτός σου». Το να είναι κανείς αληθινός, άμεσος και ανοιχτός. Η ειλικρίνεια είναι ελκυστική. Η ατομικότητα κι ο χαρακτήρας μας, είναι αυτά που μας κάνουν όμορφους, χωρίς φίλτρα.

3. ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά του σήμερα ακολουθούν μια νέα γλώσσα επικοινωνίας, αναδεικνύοντας τις χαλαρές υφές της πραγματικής ομορφιάς. Αυτό που δεν φαίνεται, είναι που κάνει την διαφορά• προϊόντα περιποίησης που δημιουργούν τις βάσεις για όμορφα μαλλιά, και προϊόντα styling με μια προσέγγιση «χωρίς styling», που ενισχύουν αόρατα τα αυθεντικά μαλλιά.

Πρόκειται για την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς που είναι ήδη εκεί. Όσο πιο αβίαστα και με κάθε τρόπο, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά που δημιουργούν αυτό το είδος ποιότητας – προσιτής πολυτέλειας.

4. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ

Μία στιγμή συναίσθησης είναι η σύνδεση της εσωτερικής κι εξωτερικής ομορφιάς μέσα από πραγματικές εμπειρίες. Πρόκειται για την εσωτερική αναζήτηση επανασύνδεσης με τον εαυτό σου. Όταν είσαι παρών στο τώρα, τότε είναι που ισορροπείς τον νου και το σώμα σου• φέρνοντας στην επιφάνεια την εσωτερική ομορφιά σου για να εκφράσεις τον πραγματικό εαυτό σου.

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT επιτρέπει στον κομμωτή να δημιουργήσει ένα διαφορετικό, πολυτελές περιβάλλον κομμωτηρίου, το οποίο μπλοκάρει τον θόρυβο του πολυάσχολου εξωτερικού κόσμου, δημιουργώντας μια στιγμή που αξίζει να τη θυμάστε – ένα memento (μια Εμπειρία).

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: ΜΕΝΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Αυτό το premium brand δημιούργησε ένα μενού υπηρεσιών περιποίησης και styling για να βοηθήσει τους κομμωτές να αναδείξουν την εσωτερική ομορφιά των πελατών τους μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, έτσι ώστε να μπορούν να αφιερώσουν πραγματικά μια στιγμή στους εαυτούς τους. Οι πελάτες επιλέγουν την κατάλληλη υπηρεσία ανάλογα όχι μόνο με τις ανάγκες τους αλλά και με την διάθεσή τους. Οι εξειδικευμένες θεραπείες περιποίησης μαλλιών συνοδεύονται από 3 προσεκτικά επιλεγμένα essences, διαθέσιμα μόνο στα κομμωτήρια, σε πολυτελείς συσκευασίες, για ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, το οποίο ενισχύεται από υψηλής ποιότητας εργαλεία.

Γίνετε κι εσείς μέλος του #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT μέσω του www.authenticbeautyconcept.gr και ακολουθήστε το @authenticbeautyconceptgr στο Instagram.

To AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT θα είναι διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2019.

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Περισσότερες πληροφορίες στο www.authenticbeautyconcept.gr και www.henkel.com/press

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: Η ΣΕΙΡΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW – ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
Με Χουρμά και Κανέλα

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Ένα εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα με βάση το συνδυασμό πλούσιων, φωτεινών, πικάντικων, αποξηραμένων φρούτων, όπως νότες από χουρμά και άνθη κανέλας. Στη συνέχεια, η βάση εκρήγνυται, αποκαλύπτοντας μια απίστευτα λαχταριστή γλυκύτητα και μία premium αίσθηση από γαλακτώδη ξύλα, εκχύλισμα βανίλιας και πολυτελείς σπόρους τόνκα.

authentic-beauty-concept-olistiko-vegan-premium-brand-empneusmeno-monadiki-koinotita-kommwtiriwn

1. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW CLEANSER

Ένα καθαριστικό γαλάκτωμα που ενυδατώνει και σφραγίζει την τρίχα για να προστατεύσει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά.
1000ml, 300ml, 50ml

2. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW CONDITIONER

Ένα conditioner που ενυδατώνει και προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά και χαρίζει απαλό και λαμπερό τελείωμα.
1000ml, 250ml

3. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW MASK

Μια εντατική θεραπεία η οποία θρέφει τα μαλλιά από την ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα τους.
500ml, 200ml, 30ml

4. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW ESSENCE

Σταγόνες διαθέσιμες αποκλειστικά στα κομμωτήρια – με έλαιο από σπόρους Crambe Abyssinica και Dicaprylyl Carbonate – που ενισχύουν το αποτέλεσμα περιποίησης και λάμψης της θεραπείας.
30ml

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT AMPLIFY – ΓΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Με Πράσινο τσάι & Lime

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Μια απίστευτα δροσερή και φυσικά πολυτελής αίσθηση, χάρη στο αφρώδες πράσινο lime, το άρωμα μανταρινιού και φύλλων πράσινου τσαγιού, που γλυκαίνει από μία πολυτελή αίσθηση ίριδας και του λεπτού αρώματος της φρέζιας, δένεται σε ένα απίστευτα απαλό και αισθησιακό ξυλώδες άρωμα πούδρας.

Authentic Beauty Concept: Ένα ολιστικό, Vegan, Premium brand εμπνευσμένο από μία μοναδική κοινότητα κομμωτών

1. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT AMPLIFY CLEANSER

Ένα ανάλαφρο προϊόν καθαρισμού που ενισχύει τον όγκο και το σώμα των μαλλιών, αφήνοντάς τα λεία, απαλά, κι εύκολα στο χτένισμα με μια πιο γεμάτη αίσθηση.
1000ml, 300ml, 50ml

2. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT AMPLIFY CONDITIONER

Ένα διαφανές, ανάλαφρο conditioner που ενισχύει τον όγκο και το σώμα των μαλλιών, αφήνοντάς τα λεία κι απαλά, με μια πιο γεμάτη αίσθηση.
1000ml, 250ml

3. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT AMPLIFY SPRAY CONDITIONER

Ένα ανάλαφρο leave-in spray conditioner που ενυδατώνει, ξεμπερδεύει κι αφήνει λεία τα μαλλιά σε καθημερινή βάση. Η σύνθεσή του με Πανθενόλη και Εκχύλισμα Ρυζιού, επαναφέρει τα μαλλιά στο επιθυμητό επίπεδο ενυδάτωσης.
250ml

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE – ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Με μάνγκο & Βασιλικό

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Το άρωμα βαμβακιού προκαλεί την ανάλαφρη αίσθηση ενός σύννεφου μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων από πολυτελή και λεπτεπίλεπτα λευκά άνθη, μάνγκο και βασιλικό σε ένα διακριτικό μίγμα πούδρας με άνθη βανίλιας.

Authentic Beauty Concept: Ένα ολιστικό, Vegan, Premium brand εμπνευσμένο από μία μοναδική κοινότητα κομμωτών

1. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE CLEANSER

Ένα ενυδατικό προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για κανονικά έως ξηρά ή σπαστά μαλλιά, το οποίο επαναφέρει την ελαστικότητα.
1000ml, 300ml, 50ml

2. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE CLEANSING CONDITIONER

Αυτό το conditioner καθαρισμού που δε δημιουργεί αφρό μειώνει το φριζάρισμα και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ειδικά σε ξηρά και σγουρά μαλλιά.
300ml

3. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE CONDITIONER

Ένα ενυδατικό conditioner, ιδανικό για κανονικά έως ξηρά ή σγουρά μαλλιά, που επαναφέρει την ελαστικότητα, για όμορφα, υγιή μαλλιά.
1000ml, 250ml

4. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE SPRAY CONDITIONER

Ένα ενυδατικό leave-in spray conditioner το οποίο ξεμπερδεύει τα κανονικά έως ξηρά ή σγουρά μαλλιά, ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη.
250ml

5. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE MASK

Μια εντατική, αλλά ανάλαφρη μάσκα θεραπείας, η οποία θρέφει σε βάθος τα κανονικά έως ξηρά ή σγουρά μαλλιά, ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει λάμψη.
500ml, 200ml, 30ml

6. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE LOTION

Μια ενυδατική λοσιόν η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος, αφήνοντας τα ξηρά μαλλιά εύκαμπτα κι εύκολα στη διαχείριση. Επιπλέον, προστατεύει την τρίχα από τη φθορά που προκαλεί το πιστολάκι και κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα.
150ml

7. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE ESSENCE

Ένα ενυδατικό διάλυμα, αποκλειστικά για κομμωτήρια, με σπόρους Guar και Πανθενόλης, που ενισχύει τα αποτελέσματα της θεραπείας.
30ml

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH – ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΦΘΟΡΑ

Με Σιρόπι Σφένδαμου & Καρύδι Πεκάν

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Ένα premium άρωμα περιποίησης, βασισμένο σε ένα συνδυασμό από ανατολίτικες ξυλώδεις μυρωδιές που αποκαλύπτουν απαλά και λαμπερά κύματα ανθού frangipani και κρεμώδη πέταλα γιασεμιού, όλα αγκαλιασμένα από τη γλυκιά αίσθηση του συρωπιού σφενδάμου, μαύρου σανδαλόξυλου και ελαιοκάρυδου.

1. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH CLEANSER

1. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH CLEANSER

Ένα θρεπτικό προϊόν καθαρισμού, κατάλληλο για ταλαιπωρημένα ή εύθραυστα μαλλιά, όπου η φόρμουλα με Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Σόγιας ενδυναμώνει και λειαίνει την τρίχα.
1000ml, 300ml, 50ml

2. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH CONDITIONER

Ένα conditioner θρέψης, ιδανικό για ταλαιπωρημένα ή εύθραυστα μαλλιά, που ενδυναμώνει τις ίνες τις τρίχας και σφραγίζει το περιτρίχιο.
1000ml, 250ml

3. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH SPRAY CONDITIONER

Ένα ανάλαφρο leave-in spray conditioner που θρέφει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα ξεμπερδεύει και χαρίζει λάμψη.
250ml

4. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH MASK

Μια μάσκα θεραπείας που προσφέρει έντονη θρέψη για να ενδυναμώσει την τρίχα και να αναπληρώσει το περιτρίχιο.
500ml, 200ml, 30ml

5. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH ESSENCE

Σταγόνες διαθέσιμες αποκλειστικά στα κομμωτήρια – με έλαιο από σπόρους Crambe Abyssinica – που ενισχύουν το αποτέλεσμα περιποίησης της θεραπείας.
30ml

6. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH BALM

Ένα προστατευτικό balm που ενδυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά κι εύκολα στο ξεμπέρδεμα. Επιπλέον, τα προστατεύει από τη φθορά που προκαλεί η θερμότητα από το πιστολάκι.
150ml

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Μια αγνή, φρέσκια και κομψή, θηλυκή λουλουδένια δημιουργία που αποτελείται από ένα γενναιόδωρο μπουκέτο από λευκή παιώνια αναμεμειγμένο με φρεσκοκομμένα αρωματικά φύλλα. Διακριτικά αρώματα με φωτεινό τριαντάφυλλο, άνθη φρέζιας και πουδρώδη βιολέτα πάνω σε ένα απαλό υπόβαθρο κρεμώδη ιβίσκου και απαλού ξύλου.

1. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT DEEP CLEANSING SHAMPOO

Με εκχύλισμα Βιολέ Ρυζιού, προϊόντος δίκαιου εμπορίου, πρόκειται για ένα προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, το οποίο αφαιρεί τους ρύπους και τα υπολείμματα προϊόντων.
1000ml, 300ml

Η ΣΕΙΡΑ AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT STYLING

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Η κατηγορία για όλους τους τύπους μαλλιών και η σειρά styling έχουν το ίδιο φυσικό, πλούσιο, απαλό άρωμα πούδρας ως βάση.

Authentic Beauty Concept: Ένα ολιστικό, Vegan, Premium brand εμπνευσμένο από μία μοναδική κοινότητα κομμωτών

1. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT FLAWLESS PRIMER

Ένα ελαφρύ σπρέι που δημιουργεί την τέλεια βάση για κάθε χτένισμα με διακριτικό έλεγχο, συνδυασμένο με ελαφριά περιποίηση και προστασία από τη φθορά της θερμότητας για λεία και απαλά μαλλιά. Τα Έλαια Καρύδας και Jojoba, αφήνουν τα μαλλιά πιο εύκολα στη διαχείριση με αποτέλεσμα περιποίησης που διαρκεί.
250ml

2. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT AMPLIFY MOUSSE

Μία ανάλαφρη mousse με μέτριο κράτημα – με Έλαια Καρύδας και Jojoba και χωρίς τεχνητά πολυμερή – ενισχύει το σώμα και τον όγκο, ενώ παράλληλα προσθέτει ένα ελαφρύ κράτημα με φυσική αίσθηση. Επιπλέον, περιλαμβάνει επεξεργασμένο βιοδιασπώμενο άμυλο πατάτας και προστατεύει από τη φθορά που προκαλεί το στέγνωμα με πιστολάκι.
200ml

3. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT SHAPING CREAM

Μια κρέμα styling με Shea Butter και ECOCERT® Emollient που προσφέρει ελαστικό, μέτριο κράτημα και αναδεικνύει τις φυσικές υφές, και τα ανέμελα looks χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
150ml, 30ml

4. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GRITTY WAX PASTE

Μια πάστα-κερί, που περιέχει το φυσικό ορυκτό Kaolin για ένα δυνατό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυνατό κράτημα με στεγνή υφή που διαρκεί. Αναδεικνύει το σχήμα και το χώρισμα των μαλλιών με ένα ελαφρύ, ανέμελο, ημι-ματ τελείωμα.
85ml, 30ml

5. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT SOLID POMADE

Μια συμπαγής, ωστόσο εύπλαστη πομάδα, η οποία παρέχει μια εύπλαστη υφή με μέτριο κράτημα και λαμπερό τελείωμα.
85ml

6. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT DRY SHAMPOO

Ένα spray, το οποίο περιέχει φυσικό, βιοδιασπώμενο άμυλο ρυζιού για μια εύπλαστη υφή και ανανέωση στυλ.
250ml, 100ml

7. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW TOUCH

Ένα spray με σύστημα λεπτού ψεκασμού, που χαρίζει ένα φυσικό, λαμπερό τελείωμα, χωρίς τεχνητή λάμψη. Αυτό το προϊόν αναζωογονεί τα θαμπά μαλλιά.
150ml

8. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT WORKING HAIRSPRAY

Ένα hairspray εξαιρετικά λεπτού ψεκασμού για ελαστικό κράτημα. Η σύνθεσή του που στεγνώνει άμεσα χαρίζει ένα ελαστικό, φυσικό look και βοηθά στην προστασία από την υγρασία και τις ακτίνες UV. Συμπληρωματικά με το ECOCERT® Emollient, Isopropyl Myristate, παρέχουν φυσικό έλεγχο στο χτένισμα.
300ml

9. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT STRONG HOLD HAIRSPRAY

Ένα hairspray εξαιρετικά λεπτού ψεκασμού με δυνατό κράτημα και αποτέλεσμα που διαρκεί. Επίσης, η σύνθεσή του που στεγνώνει άμεσα, φεύγει εύκολα με το χτένισμα.
300ml, 100ml

Για περισσότερες πληροφορίες προς τους δημοσιογράφους:
Μπία Ενωτιάδη, benotiad@ikon.bbdogroup.gr, 210 6784356

Book For Thought | S1E13

Δείτε Επίσης

Αξίζει να διαβάσετε

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε