Η ικανότητα του ανθρώπου να μπορεί να ελίσσεται και να μεταμορφώνεται ανάλογα με την περίσταση είναι -σύμφωνα με πολλούς- και η ικανότητα που τον βοήθησε να φτάσει μέχρι εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Εάν θα έπρεπε να επιλέξουμε λοιπόν, μία μόνο λέξη που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον Πολυχώρο «Ροή» αυτή θα ήταν η πολυμορφικότητα.

ΡΟΗ: Ο νέος πολυχώρος δραστηριοτήτων

Η «Ροή» είναι ένα καινοτόμο κέντρο ευεξίας και αυτοβελτίωσης που έχει ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου Σουρή 4.

Ένας ευρύς χώρος 260 τ.μ. όπου διέπεται με ήρεμα και ζεστά χρώματα, λιτότητα και κυρίως σεβασμό προς στον επισκέπτη.

Η «Ροή» δεν είναι ένας χώρος που χαρακτηρίζεται μόνο από μια συγκεκριμένη ταυτότητα υπηρεσιών. Στόχος ήταν η δημιουργία ενός κέντρου στον οποίο θα στρέφονται όσοι επιθυμούν την ολιστική φροντίδα του εαυτού• ένας χώρος ο οποίος θα δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να βρει διαφορετικού τύπου υπηρεσίες, συγκεντρωμένες σε ένα μέρος. Γι’ αυτό και όσοι επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του κέντρου έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν υπηρεσίες που στοχεύουν ολιστικά τόσο στην ηρεμία, τη χαλάρωση και την ευεξία τους αλλά και στην πνευματική εξέλιξη τους.

Μασάζ ποικίλων ειδών, ομάδες διαλογισμού, Tai Chi, Feng Shui, ρεφλεξολογία, μουσικοθεραπεία, pranic healing -και πολλές ακόμη- είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που πραγματοποιούνται στον χώρο.

Παράλληλα υπηρεσίες όπως το Rejuvance προσώπου και η Anti – Age περιποίηση, πραγματοποιούνται συστηματικά στο κέντρο για εκείνους που ενδεχομένως επιθυμούν να στοχεύσουν και στο κομμάτι της εξωτερικής τους εμφάνισης με λίγο πιο «εναλλακτικό τρόπο» από τον συνηθισμένο. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως ειδικοί επαγγελματίες του κάθε τομέα στελεχώνουν τον χώρο παρέχοντας τις υπηρεσίες τους, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία του επισκέπτη.

ΡΟΗ: Ο νέος σούπερ πολυχώρος δραστηριοτήτων στη Θεσσαλονίκη

Ένας χώρος 260 τ.μ. που όπως υποδηλώνει και η ονομασία του έχει ως στόχο να κάνει την ενέργεια μας να ρέει ανεμπόδιστη. Μπαίνοντας κάποιος στο κέντρο, μπορεί να αντικρίσει από απόλυτα Zen χώρους, γεμάτους με αναπαυτικά μαξιλάρια, χαλάκια και χαλαρωτική μουσική μέχρι και καθαρά σεμιναριακούς χώρους επανδρωμένους με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει η «Ροή» στους επισκέπτες της, τμήματα της παρέχονται και ως προς ενοικίαση σε εξωτερικούς συνεργάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια δράση τους στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου -κάτι που μάλιστα- είχε ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν από τους δημιουργούς του κέντρου εξ’ αρχής.

Οι διοργανωτές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποιο event τους στην «Ροή» μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν την αίθουσα που ταιριάζει στο ύφος και στις ανάγκες του event, του σεμιναρίου ή του ραντεβού τους από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που προσφέρει το κέντρο. Αίθουσες των 10, 30 τ.μ, 75 τ.μ ή και 100 τ.μ διατίθενται προς ενοικίαση ωρών ή και ημερών και μπορούν να φιλοξενήσουν από 3 έως 75 άτομα.

Εδώ ακριβώς είναι που κάνει την εμφάνισή της η έννοια της Πολυμορφικότητας. Ειδικά χωρίσματα δίνουν την δυνατότητα μιας πολυδιάστατης διαμόρφωσης του χώρου ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Η διάταξη των χωρισμάτων μπορεί να δημιουργήσει από έναν έως τέσσερις διαφορετικούς χώρους παρέχοντας παράλληλα την προστασία και την ασφάλεια της απομόνωσης και της ηχομόνωσης.

Κάθε χώρος είναι εφοδιασμένος με τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως οπτικοακουστικά μέσα και Wifi οπτικών ινών έτσι ώστε η εμπειρία τόσο του εισηγητή όσο και των εισηγούμενων να είναι όσο πιο λειτουργική γίνεται• ενώ ο κλιματισμός και η ενδοδαπέδια θέρμανση που παρέχει ο χώρος συμβάλλουν καταλυτικά στην επίτευξη μιας ευχάριστης και χαλαρωτικής εμπειρίας του χρήστη.

Επιπροσθέτως, καθώς η ισότητα είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να λείπει από το κέντρο «Ροή» χρειάζεται εδώ να υπογραμμιστεί πως έχει προβλεφθεί και η άμεση πρόσβαση σε όλους τους χώρους από ΑΜΕΑ.

ΡΟΗ: Ο νέος πολυχώρος δραστηριοτήτων

Μπορεί η πίεση της καθημερινότητας, οι οικονομικές δυσκολίες και οι αστείρευτες υποχρεώσεις να μην επιτρέπουν πάντα στους ανθρώπους να φροντίσουν λίγο παραπάνω τόσο τον εαυτό τους όσο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Πολυχώρος «Ροή» έχει δημιουργήσει ειδικά εκπτωτικά πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν θεραπείες χαλάρωσης, ευεξίας και αναζωογόνησης σε προσιτές τιμές, καθώς η φροντίδα του εαυτού είναι για όλους και όχι για λίγους.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με την φιλοσοφία του κέντρου, δεν υπάρχει καλύτερη ένδειξη αγάπης προς τους συγγενείς και φίλους μας από το να τους προσφέρουμε την δυνατότητα να χαλαρώσουν και να επικεντρωθούν για λίγο στον εαυτό τους. Γι’ αυτό και στην ιστοσελίδα του Πολυχώρου «Ροή» θα βρείτε και δωροεπιταγές που μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για τον Πολυχώρο «Ροή», να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει, να δείτε τις δωροκάρτες που μπορείτε προσφέρετε στους αγαπημένους σας αλλά και τα ειδικά πακέτα των προσφορών, είτε στον παρακάτω σύνδεσμο, είτε καλώντας στο 2310 – 452711 ή και ακόμη καλύτερα πηγαίνοντας μια βόλτα από το κέντρο στην οδό Γεωργίου Σουρή 4 στην Καλαμαριά  όπου συνεργάτες θα σας ξεναγήσουν στον χώρο και θα φροντίσουν να απαντήσουν στις απορίες σας.

Επισκεφθείτε τον Ιστότοπο
Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε