, ,

Εκπαιδευμένος σκύλος προστατεύει την ιδιοκτήτριά του κατά τη διάρκεια κρίσης πανικού (Βίντεο)

Ο Marley είναι ένας γλυκύτατος σκύλος 1 έτους, αλλά δεν είναι απλά ένα κατοικίδιο· αποστολή του είναι να προστατεύει την ιδιοκτήτριά του κατά τη

Εκπαιδευμένος σκύλος προστατεύει την ιδιοκτήτριά του κατά τη διάρκεια κρίσης πανικού (Βίντεο)

Ο Marley είναι ένας γλυκύτατος σκύλος 1 έτους, αλλά δεν είναι απλά ένα κατοικίδιο· αποστολή του είναι να προστατεύει την ιδιοκτήτριά του κατά τη διάρκεια των κρίσεων πανικού και το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει πόσο αποτελεσματικός είναι.

Η ιδιοκτήτριά του που έχει αυτισμό πολλές φορές κινδυνεύει να αυτοτραυματιστεί, αλλά ο Marley προσπαθεί να την σταματήσει με τις πατούσες του και μετά πηδά στην αγκαλιά της και μένει εκεί. Η Hayley μοιράστηκε αυτό το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας: «Αυτή η κρίση πανικού ήταν λίγο πιο σοβαρή από τις άλλες. Αλλά θέλω να δείξω στον κόσμο ότι οι σκύλοι μπορούν να βοηθήσουν με υπέροχους τρόπους».

Advertisment

Ο Marley είναι εκπαιδευμένος να διακόπτει αυτή τη βίαιη και επικίνδυνη συμπεριφορά, όταν δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος εκεί κοντά για να το κάνει. Ύστερα, την παίρνει αγκαλιά και γλείφει ακόμα και τα δάκρυά της. Ο δεσμός που έχουν αναπτύξει είναι ισχυρός και η ίδια λέει ότι η ζωή της άλλαξε από τότε που τον γνώρισε. Της έχει χαρίσει μια σημαντική αίσθηση ανεξαρτησίας, κάτι πολύ δύσκολο σε ανθρώπους με αυτισμό.

https://www.facebook.com/dmx/videos/2844383275625131/

[toggle title="Πηγές"]

Advertisment

https://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/heartwarming-video-of-autism-service-dog-helping-woman-having-panic-attack/news-story/0c9c9f16537d289d4cb2075dde4074f0

[/toggle]

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση