Εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα στο σπίτι; Ναι, συμβαίνει κι αυτό!

Είναι γεγονός πως οι προηγούμενοι μήνες ανέτρεψαν τα πάντα στη ζωή μας. Ίσως είναι από τα σπάνια γεγονότα που δεν άφησαν κανέναν ανέγγιχτο. Πολλοί

Εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα στο σπίτι; Ναι, συμβαίνει κι αυτό!

Είναι γεγονός πως οι προηγούμενοι μήνες ανέτρεψαν τα πάντα στη ζωή μας. Ίσως είναι από τα σπάνια γεγονότα που δεν άφησαν κανέναν ανέγγιχτο. Πολλοί οργανισμοί και επαγγελματίες προσπάθησαν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες τις οποίες οι περισσότεροι προεξοφλούν ότι θα διαρκέσουν πολύ ακόμα.

H Yoga Alliance, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος οργανισμός επίβλεψης και πιστοποίησης δασκάλων Γιόγκα έδωσε το πράσινο φως για την online εκπαίδευση δασκάλων Γιόγκα έως και τον Σεπτέμβριο του 2020. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλους όσοι προτιμούν ακόμα την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους να κάνουν ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα από αναγνωρισμένες σχολές και να πιστοποιηθούν ως Yoga Instrucstors σε πολύ πιο δελεαστικές τιμές.

Advertisment

Παρόλο που είναι προφανές ότι η διαδικτυακή εκπαίδευση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη ζωντανή, φυσική εκπαίδευση, εντούτοις δίνεται η ευκαιρία σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών που δεν είχαν ούτως η άλλως πρόσβαση σε Yoga Studios των μεγαλουπόλεων, να εκπαιδευτούν επίσης.

Η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που προσφέρει την εκπαίδευση είναι η ID YOGA. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ 

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νιόκαστρο: Το εντυπωσιακό κάστρο της Πύλου από ψηλά (βίντεο)
Παραπληγικός άνδρας με εμφύτευμα εγκεφάλου παίζει σκάκι σε H/Y μόνο με τη σκέψη!
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
Παναγία Κακαβιώτισσα: Η ελληνική εκκλησία χωρίς σκεπή που ξεχωρίζει σε ολόκληρο τον κόσμο (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση