Ακρόπολη: Η «Μήδεια» έντυσε το ομορφότερο μνημείο του κόσμου στα λευκά (Βίντεο)

Η κακοκαιρία «Μήδεια» συγκαταλέγεται πια στη λίστα με τις ιστορικές χιονοπτώσεις της πρωτεύουσας. Οι Αθηναίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα και οι περισσότεροι

Ακρόπολη: Η «Μήδεια» έντυσε το ομορφότερο μνημείο του κόσμου στα λευκά (Βίντεο)

Η κακοκαιρία «Μήδεια» συγκαταλέγεται πια στη λίστα με τις ιστορικές χιονοπτώσεις της πρωτεύουσας. Οι Αθηναίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα και οι περισσότεροι το απήλαυσαν. Οι κάτοικοι ξύπνησαν το πρωί της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου σε ένα λευκό τοπίο και γρήγορα τα πάρκα γέμισαν παρέες που έπαιζαν χιονοπόλεμο και οικογένειες που έβγαζαν φωτογραφίες.

Βέβαια, υπήρξαν και έντονα προβλήματα όπως στην ηλεκτροδότηση και στις μετακινήσεις. Ήταν αρκετοί εκείνοι που αποκλείστηκαν στα Βόρεια Προάστια και πολλοί ακόμη που δεν είχαν θέρμανση καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Σταδιακά, τα προβλήματα αποκαθίστανται.

Αυτό που κρατάμε εδώ είναι τα μαγευτικά τοπία που δημιούργησε η χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας. Το χιόνι σκέπασε τον Παρθενώνα και την Πλάκα, το έστρωσε στο Σύνταγμα και στη Φιλοθέη έκαναν σκι.

Η ομάδα του Upstories δεν έχασε την ευκαιρία και κατέγραψε πώς η «Μήδεια» κατάφερε να ντύσει με τόσο όμορφο τρόπο το ομορφότερο μνημείο του κόσμου στα λευκά και οι εικόνες είναι πλέον ιστορικές.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε