,

Ακρόπολη: Η «Μήδεια» έντυσε το ομορφότερο μνημείο του κόσμου στα λευκά (Βίντεο)

Η κακοκαιρία «Μήδεια» συγκαταλέγεται πια στη λίστα με τις ιστορικές χιονοπτώσεις της πρωτεύουσας. Οι Αθηναίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα και οι περισσότεροι

Ακρόπολη: Η «Μήδεια» έντυσε το ομορφότερο μνημείο του κόσμου στα λευκά (Βίντεο)

Η κακοκαιρία «Μήδεια» συγκαταλέγεται πια στη λίστα με τις ιστορικές χιονοπτώσεις της πρωτεύουσας. Οι Αθηναίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια φαινόμενα και οι περισσότεροι το απήλαυσαν. Οι κάτοικοι ξύπνησαν το πρωί της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου σε ένα λευκό τοπίο και γρήγορα τα πάρκα γέμισαν παρέες που έπαιζαν χιονοπόλεμο και οικογένειες που έβγαζαν φωτογραφίες.

Βέβαια, υπήρξαν και έντονα προβλήματα όπως στην ηλεκτροδότηση και στις μετακινήσεις. Ήταν αρκετοί εκείνοι που αποκλείστηκαν στα Βόρεια Προάστια και πολλοί ακόμη που δεν είχαν θέρμανση καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Σταδιακά, τα προβλήματα αποκαθίστανται.

Advertisment

Αυτό που κρατάμε εδώ είναι τα μαγευτικά τοπία που δημιούργησε η χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας. Το χιόνι σκέπασε τον Παρθενώνα και την Πλάκα, το έστρωσε στο Σύνταγμα και στη Φιλοθέη έκαναν σκι.

Η ομάδα του Upstories δεν έχασε την ευκαιρία και κατέγραψε πώς η «Μήδεια» κατάφερε να ντύσει με τόσο όμορφο τρόπο το ομορφότερο μνημείο του κόσμου στα λευκά και οι εικόνες είναι πλέον ιστορικές.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μιλάνο | Μία απίστευτη οπτική παραίσθηση φτιάχτηκε στον κεντρικό σταθμό (εικόνες + βίντεο)
Σήμερα η Τελετή Αφής: Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία
Γιατί μένουμε σε βαρετές σχέσεις;
Πώς να καταλάβετε αν ο/η φίλος/η σας είναι κρυφο-drama queen!

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση