10% Πιο Ευτυχισμένος: Πώς τιθάσευσα τη φωνή στο μυαλό μου

Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, το μυαλό μας είναι το σημαντικότερο εργαλείο μας. Αρκεί να ξέρουμε να το αξιοποιήσουμε… Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Dan

10% Πιο Ευτυχισμένος: Πώς τιθάσευσα τη φωνή στο μυαλό μου

Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, το μυαλό μας είναι το σημαντικότερο εργαλείο μας. Αρκεί να ξέρουμε να το αξιοποιήσουμε…

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Dan Harris τα είχε όλα: ζηλευτή καριέρα, αναγνωρισιμότητα, χρήματα. Μέχρι που μια μέρα, ο κόσμος του κλονίστηκε: Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής, έπαθε κρίση πανικού μπροστά σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Αυτό σήμανε το καμπανάκι της αναζήτησης και της αλλαγής. Αν και εκ φύσεως δύσπιστος, αποφάσισε να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία. Οι συναντήσεις του με τον Έκχαρτ Τόλε, τον Ντίπακ Τσόπρα, έναν δημοφιλή πάστορα, σημαντικούς επιστήμονες που ασχολούνται με τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τον ψυχαναλυτή του τον οδήγησαν σε ένα απροσδόκητο εσωτερικό μονοπάτι.

Τελικά, ο Harris διαπίστωσε ότι η πηγή των δεινών του δεν ήταν άλλη από εκείνο που θεωρούσε το μεγαλύτερο προτέρημά του: την ασταμάτητη, αχόρταγη φωνή στο κεφάλι του. Η ίδια φωνή που τον είχε εκτοξεύσει στην κορυφή ενός άκρως ανταγωνιστικού επαγγέλματος, ήταν αυτή που τον πρόδωσε και έθεσε την καριέρα του σε κίνδυνο.

Η συναρπαστική αναζήτηση του Harris καταλήγει στην υιοθέτηση ενός αποτελεσματικού τρόπου να ελέγξει την εσωτερική φωνή του: του διαλογισμού. Μία μέθοδος που σύμφωνα με όλες τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες μπορεί να μας βοηθήσει από τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και του στρες έως την αλλαγή αντίληψης για όσα έχουν πραγματικά σημασία.

Μέσα από την πορεία του συγγραφέα στον κόσμο της πνευματικότητας και της προσωπικής ανάπτυξης, μας αποκαλύπτεται με χιούμορ και ευφυΐα ένας απόλυτα εφικτός και αποτελεσματικός τρόπος να γίνουμε «10% πιο ευτυχισμένοι» – πιθανότατα και πολύ παραπάνω.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

10% Πιο Ευτυχισμένος: Πώς τιθάσευσα τη φωνή στο μυαλό μου

Ο Dan Harris σε αριθμούς
…………………………………
#1 New York Times Bestseller
#1 Amazon Bestseller
4,5 αστεράκια στην παγκόσμια βαθμολογία του Amazon
80.700 followers στο προφίλ του Dan Harris

Κριτικές

«Μια πανέξυπνη, διορατική, γενναία και πολύ προσωπική ματιά στα οφέλη του διαλογισμού. Προσφέρει νέες γνώσεις σχετικά με το πώς αυτή η αρχαία πρακτική μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τον σύγχρονο τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα βαρετά κλισέ. Για να το πω απλά, το 10% Πιο Ευτυχισμένος θα σας βοηθήσει».

– Elizabeth Gilbert, συγγραφέας του Eat, Pray, Love

«Το 10% Πιο Ευτυχισμένος είναι μια πνευματική περιπέτεια από έναν κορυφαίο αφηγητή. Η ενσυνειδητότητα μπορεί να σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να μάθετε πώς».

– George Stephanopoulos

«Ένας οδηγός αυτοβελτίωσης που θα λατρέψουν ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι. Ο Harris καταρρίπτει κάθε στερεότυπο σχετικά με τον διαλογισμό και εξιστορεί πώς απαλλάχτηκε από το άγχος του και έκανε το στρεσαρισμένο μυαλό του να ησυχάσει».

– Parade

«Εντυπωσιακό, προκλητικό και συχνά πολύ αστείο… θα πείσει ακόμη και τον πιο δύσπιστο αναγνώστη για τις δυνατότητες του διαλογισμού».

– Gretchen Rubin, συγγραφέας του The Happiness Project

«Αποκαλυπτικό… Θα το συνιστούσα σε όλους».

– USA Today, Pop Candy

«Αυτή η λαμπρή, ταπεινή, αστεία ιστορία δείχνει πώς ένας άνθρωπος βρήκε έναν τρόπο να περιηγηθεί στο ασταμάτητο στρες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής και να επιστρέψει στην ανθρωπότητα, μαθαίνοντας, επιτέλους, πώς να κάθεται χωρίς να κάνει τίποτα».

– Colin Beavan, συγγραφέας του No Impact Man

Βίντεο

Ο Dan Harris συνομιλεί με τον Δαλάι Λάμα:

Ο Dan Harris στα Talks @ Google:

Μπορείτε να βρείτε επίσης το application που συνοδεύει το βιβλίο με ασκήσεις διαλογισμού και πολύ ακόμη υλικό: Πατήστε εδώ

Διαβάστε απόσπασμα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο

Ο συγγραφέας

Ο Dan Harris είναι δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής των εκπομπών Nightline και Good Morning America στο ABC News, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών πολεμικός ανταποκριτής. Το 10% Πιο Ευτυχισμένος είναι το πρώτο του βιβλίο και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 20 χώρες.

Πρόσφατα δημιούργησε και μια εφαρμογή με τον τίτλο 10% Happier που βοηθάει δύσπιστους και εργασιομανείς να δοκιμάσουν τον διαλογισμό. Ο Harris ηγείται της προσπάθειας να υιοθετηθεί ο διαλογισμός από το ευρύ κοινό, χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα και γενναίες δόσεις χιούμορ. Δίνει τακτικά ομιλίες σε επιχειρήσεις, οργανισμούς υγείας και ευεξίας, σχολεία και πανεπιστήμια.

Μεγάλωσε έξω από τη Βοστόνη και σήμερα ζει με τη σύζυγό του, Μπιάνκα, στη Νέα Υόρκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βιβλία καθώς και για συνεντεύξεις ή βιβλιοπαρουσιάσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κα Σουβατζή Γεωργία στο gs@keybooks.gr και την κα Τώρου Ελένη στο e.torou@keybooks.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε