Αδέσποτος σκύλος «έκλεψε» 5 φορές λούτρινο μονόκερο από κατάστημα και τελικά υιοθετήθηκε

Ένας αδέσποτος σκύλος αγάπησε έναν λούτρινο μονόκερο και το έβαλε σκοπό να τον κλέψει από ένα κατάστημα στο Kenansville της Βόρειας Καρολίνα. Ο Sisu

Αδέσποτος σκύλος έκλεψε 5 φορές λούτρινο μονόκερο από κατάστημα και τελικά υιοθετήθηκε

Ένας αδέσποτος σκύλος αγάπησε έναν λούτρινο μονόκερο και το έβαλε σκοπό να τον κλέψει από ένα κατάστημα στο Kenansville της Βόρειας Καρολίνα. Ο Sisu είναι μόνο ενός έτους και προσπάθησε 5 φορές να αποκτήσει εκείνο τον μονόκερο που είχε «βάλει στο μάτι». Έπρεπε μάλιστα να διασχίσει όλο το κατάστημα για να φτάσει σε αυτόν που ήθελε.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν ήξερε πια τι άλλο κάνει και έτσι στην τελευταία κλοπή αποφάσισε να καλέσει το Καταφύγιο Ζώων για να πάρει τον σκύλο. Ο Sisu ήταν τόσο αξιαγάπητος που ο υπεύθυνος του καταφυγίου αποφάσισε να του αγοράσει τον λούτρινο μωβ μονόκερο και να του τον χαρίσει.

Ο οργανισμός δημοσίευσε τις φωτογραφίες του σκύλου αγκαλιά με το νέο του απόκτημα και πολύ γρήγορα η ιστορία του άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral. Μόλις μια μέρα μετά ο Sisu υιοθετήθηκε μαζί φυσικά με τον φίλο του τον λούτρινο μονόκερο. Πριν πάει στο νέο του σπίτι, ο Sisu θα εκπαιδευτεί. Οι εργαζόμενοι του καταφυγίου αποφάσισαν να τον πάνε μια βόλτα στο κατάστημα στο οποίο βρέθηκε για να χαιρετήσει τους υπαλλήλους πριν πάει στο νέο του ιδιοκτήτη.

HAS AN ADOPTER AND A RESCUE
Sisu
Male
Stray
1 yrs old
67.1 lbs
Hw(-)
-DONATIONS TO HELP WITH A LARGER FACILITY TO HELP…

Δημοσιεύτηκε από Duplin County Animal Services στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

 

Πηγή:

Με πληροφορίες από news247.gr

Κεντρική φωτογραφία: FACEBOOK / @DUPLIN COUNTY ANIMAL SERVICES

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε