Όμορφος Κόσμος

Φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το διαδραστικό σεμινάριο Κάνε Focus με τη Βίκυ Χαντζή

Τo workshop με τη Βίκυ Χαντζή “Κάνε Focus” πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Live streaming πραγματοποιήθηκε από την Alternative Media στον Πολυχώρο Χείρωνα και η ενέργεια του κοινού απογειώθηκε! Η Βίκυ Χαντζή παρέδωσε ένα από τα καλύτερα βιωματικά και διδραστικά σεμινάρια live streaming δημιουγώντας μια μοναδική εμπειρία.

Όλοι όσοι παρακολουθούσαν το σεμινάριο συμμετείχαν από τα σπίτια τους μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Το σεμινάριο διήρκησε 5 ολόκληρες ώρες.  Η Βίκυ Χαντζή έγραψε στο λογαριασμό της:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκπληκτική ενέργεια σας, τον ενθουσιασμό και την αγάπη σας που μας κράτησε συνδεδεμένους για περισσότερο από 5 ώρες στο διαδραστικό σεμινάριο “Kάνε Focus” από το οποίο φύγαμε όλοι πλουσιότεροι. Πλουσιότεροι σε συναισθήματα, σε γνώση, σε μεθόδους και τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού που σε βοηθούν να πας ένα level up τους τομείς της ζωής σου που επιθυμείς.

και συνεχίζει…

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με σαρωτική ταχύτητα, η γνώση και η διαρκής εκπαίδευση είναι το σπουδαιότερο skill του ανθρώπου. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καλλιεργείς την δεξιότητα με την μεγαλύτερη αξία στην οικονομία σήμερα, που είναι η διαχείριση του απροσδόκητου. Η ικανότητα να προσαρμόζεσαι, να ελίσσεσαι και να εξελίσσεσαι. Να μπαίνεις στη δράση, να μετουσιώνεις την πρόκληση σε ευκαιρία και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου υπό όποιες συνθήκες.

Εκτός από την πολύ ενδιαφέρουσα ύλη του σεμιναρίου, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να γυμναστεί με τον κορυφαίο trainer  Γιώργο Ξηρό, ιδιοκτήτη & Γενικό Διευθυντή του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness Studio One & του γυμναστηρίου The Concept Terminal και Fitness leader Coach της πλατφόρμας wellness The Coach που απογείωσε την ενέργεια όλων.

Υπενθυμίζουμε ότι το διαδραστικό σεμινάριο βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο “Κάνε Focus” του γνωστού Success Coach Jack Canfield. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν το βιβλίο δώρο με αποστολή στο σπίτι τους από courier.

Συνδιοργανωτές του event ήταν η Alternative Media και οι Εκδόσεις Διόπτρα, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν η Εναλλακτική Δράση. Χαρακτηριστικό της επίδρασης του σεμιναρίου ήταν το γεγονός ότι δεκάδες συμμετέχοντες έστελναν ευχαριστήρια μηνύματα εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για αυτή την υπέροχη εμπειρία.

Αν δεν παρακολουθήσατε το σεμινάριο, μην ανησυχείτε,  η Βίκυ Χαντζή και η Alternative Media ετοιμάζουν και άλλες παραγωγές στο άμεσο μέλλον. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για επόμενες παραγωγές απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να σας στείλουμε e-mail.


Μέχρι το επόμενο σεμινάρο… εις το επανιδείν!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Άρθρο της ψυχολόγου και συγγραφέως Margaret Paul Σας έχει ποτέ βασανίσει το ερώτημα του αν πρέπει να εγκαταλείψετε μια σχέση; Ταλαιπωρείστε από την αμφιβολία

Σήμερα, 18 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη. Με αφορμή λοιπόν τα 100 αυτά χρόνια, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ένας άντρας και μια γυναίκα αρχίζουν τον κοινό τους βίο με όρεξη και όνειρα. Τα πράγματα όμως δεν πάνε έτσι όπως τα περίμεναν… υποχρεώσεις,

Έχουμε μάθει αυτές τις εμπειρίες, συχνά να τις καταχωνιάζουμε στη μνήμη με μια λυπημένη νοσταλγία για όσα έφυγαν και δεν θα ξανάρθουν.

Αν δεν σεβαστείς και δεν εμπιστευτείς τους ανθρώπους, ούτε κι εκείνοι θα σου δείξουν σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Η πρώτη επαφή με το θάνατο είναι ιδιαίτερα σημαντική, όπως και η αντίδραση του περιβάλλοντος σε αυτήν.

Breadcrumbing σημαίνει ψίχουλα, αυτά που «πετά» το ένα άτομο στον άλλο για να το κρατά κοντά του.

Πρόσφατα Άρθρα

Έχουμε μάθει αυτές τις εμπειρίες, συχνά να τις καταχωνιάζουμε στη μνήμη με μια λυπημένη νοσταλγία για όσα έφυγαν και δεν θα ξανάρθουν.

Αν δεν σεβαστείς και δεν εμπιστευτείς τους ανθρώπους, ούτε κι εκείνοι θα σου δείξουν σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Η πρώτη επαφή με το θάνατο είναι ιδιαίτερα σημαντική, όπως και η αντίδραση του περιβάλλοντος σε αυτήν.

Breadcrumbing σημαίνει ψίχουλα, αυτά που «πετά» το ένα άτομο στον άλλο για να το κρατά κοντά του.

Το άτομο μπορεί να φυσήξει σε ένα ειδικό στόμιο και μετά από 15 μόλις δευτερόλεπτα γνωρίζει το αποτέλεσμα.

Ο απορριπτικός γονιός μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η μελέτη τους μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων θεραπειών.

Το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο δεν αποτελεί ακόμα μία διαφήμιση της Lacta σαν όλες τις άλλες. Είναι μια γροθιά στο στομάχι...

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε