Όμορφος Κόσμος

Φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το διαδραστικό σεμινάριο Κάνε Focus με τη Βίκυ Χαντζή

Τo workshop με τη Βίκυ Χαντζή “Κάνε Focus” πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το Live streaming πραγματοποιήθηκε από την Alternative Media στον Πολυχώρο Χείρωνα και η ενέργεια του κοινού απογειώθηκε! Η Βίκυ Χαντζή παρέδωσε ένα από τα καλύτερα βιωματικά και διδραστικά σεμινάρια live streaming δημιουγώντας μια μοναδική εμπειρία.

Όλοι όσοι παρακολουθούσαν το σεμινάριο συμμετείχαν από τα σπίτια τους μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Το σεμινάριο διήρκησε 5 ολόκληρες ώρες.  Η Βίκυ Χαντζή έγραψε στο λογαριασμό της:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκπληκτική ενέργεια σας, τον ενθουσιασμό και την αγάπη σας που μας κράτησε συνδεδεμένους για περισσότερο από 5 ώρες στο διαδραστικό σεμινάριο “Kάνε Focus” από το οποίο φύγαμε όλοι πλουσιότεροι. Πλουσιότεροι σε συναισθήματα, σε γνώση, σε μεθόδους και τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού που σε βοηθούν να πας ένα level up τους τομείς της ζωής σου που επιθυμείς.

και συνεχίζει…

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με σαρωτική ταχύτητα, η γνώση και η διαρκής εκπαίδευση είναι το σπουδαιότερο skill του ανθρώπου. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καλλιεργείς την δεξιότητα με την μεγαλύτερη αξία στην οικονομία σήμερα, που είναι η διαχείριση του απροσδόκητου. Η ικανότητα να προσαρμόζεσαι, να ελίσσεσαι και να εξελίσσεσαι. Να μπαίνεις στη δράση, να μετουσιώνεις την πρόκληση σε ευκαιρία και να επιτυγχάνεις τους στόχους σου υπό όποιες συνθήκες.

Εκτός από την πολύ ενδιαφέρουσα ύλη του σεμιναρίου, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να γυμναστεί με τον κορυφαίο trainer  Γιώργο Ξηρό, ιδιοκτήτη & Γενικό Διευθυντή του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness Studio One & του γυμναστηρίου The Concept Terminal και Fitness leader Coach της πλατφόρμας wellness The Coach που απογείωσε την ενέργεια όλων.

Υπενθυμίζουμε ότι το διαδραστικό σεμινάριο βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο “Κάνε Focus” του γνωστού Success Coach Jack Canfield. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν το βιβλίο δώρο με αποστολή στο σπίτι τους από courier.

Συνδιοργανωτές του event ήταν η Alternative Media και οι Εκδόσεις Διόπτρα, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν η Εναλλακτική Δράση. Χαρακτηριστικό της επίδρασης του σεμιναρίου ήταν το γεγονός ότι δεκάδες συμμετέχοντες έστελναν ευχαριστήρια μηνύματα εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για αυτή την υπέροχη εμπειρία.

Αν δεν παρακολουθήσατε το σεμινάριο, μην ανησυχείτε,  η Βίκυ Χαντζή και η Alternative Media ετοιμάζουν και άλλες παραγωγές στο άμεσο μέλλον. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για επόμενες παραγωγές απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να σας στείλουμε e-mail.


Μέχρι το επόμενο σεμινάρο… εις το επανιδείν!

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Όταν τα βλέφαρά μου κλείνουν, βλέπω καλύτερα γιατί τα μάτια μου θωρούν αδιάφορα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Μα όταν κοιμάμαι, στα όνειρα

Γράφει η συμβουλευτική ψυχολόγος Αμίνα Μοσκώφ Δεν είναι πια η αυταρχική φιγούρα που με την παρουσία της μόνο επέβαλλε την τάξη και την πειθαρχία.

Μετάφραση – επεξεργασία. Πάνος Τσινόπουλος Κάποια μέρα ένας άνδρας είδε μια γριά γυναίκα που καθόταν στην άκρη του δρόμου, αλλά ακόμη και στο λιγοστό

Αυτή η φυσική τάση του ανθρώπου να εξερευνά τον κόσμο γύρω του μπορεί να είναι μια δυσάρεστη ή ευχάριστη εμπειρία.

Όλα ξεκίνησαν από την αυθόρμητη κίνηση μιας γυναίκας και τώρα πλέον συμμετέχει μια ολόκληρη κοινότητα εθελοντών.

Το διαστημικό σκάφος ταξιδεύει στο σύμπαν και μας στέλνει αποκαλυπτικά στοιχεία που δεν γνωρίζαμε.

Επιστημονική έρευνα αναδεικνύει την πολύτιμη σημασία των χώρων πρασίνου για την ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Πρόσφατα Άρθρα

Αυτή η φυσική τάση του ανθρώπου να εξερευνά τον κόσμο γύρω του μπορεί να είναι μια δυσάρεστη ή ευχάριστη εμπειρία.

Όλα ξεκίνησαν από την αυθόρμητη κίνηση μιας γυναίκας και τώρα πλέον συμμετέχει μια ολόκληρη κοινότητα εθελοντών.

Το διαστημικό σκάφος ταξιδεύει στο σύμπαν και μας στέλνει αποκαλυπτικά στοιχεία που δεν γνωρίζαμε.

Επιστημονική έρευνα αναδεικνύει την πολύτιμη σημασία των χώρων πρασίνου για την ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Μια ωφέλιμη μέθοδος αναπνοής για όσους πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα που χρησιμοποιείται σε ορισμένα είδη γιόγκα και διαλογισμού.

Αρκετές φορές, χρειάζεται απλά να ξεκινήσουμε από κάπου για να αντιληφθούμε τι θέλουμε...

Όταν μια «κακή στιγμή», μας γίνεται εμμονή, πλήττεται η συνολική μας αυτοπεποίθηση.

Ποιες βιταμίνες είναι πιο χρήσιμες στον οργανισμό μας αναλόγως την ηλικία μας.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε