Όμορφος Κόσμος

Χείρωνας Holistic Shop: Κάντε τις αγορές σας και κερδίστε επιστροφή έως 50% για επόμενη αγορά

Τον Πολυχώρο Χείρωνα πιθανόν να τον γνωρίζετε. Είναι ένας από τους μοναδικούς χώρους εκδηλώσεων στην Αττική ο οποίος έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία.

 

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι πίσω από τον Πολυχώρο βρίσκεται το Εγχείρημα Χείρωνας. Το Εγχείρημα Χείρωνας δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη από τον Ανδρέα Παλαιολόγο και την Εύη Τσαμασλή πριν από 5 χρόνια και έκτοτε έχει μεγαλώσει και μετρά τρία “πνευματικά παιδιά”, τον Πολυχώρο Χείρωνα, τις Εκδόσεις Χείρωνας και μόλις τώρα το Χείρωνας Holistic Shop. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερους από 4.000 κωδικούς! Ένα πραγματικό ολιστικό πολυκατάστημα το οποίο έλειπε από την ελληνική αγορά.

 

Μα τι μπορεί να είναι αυτοί οι 4000 κωδικοί; Μπορεί να αναρωτιέστε. Στο e-shop θα βρείτε πληθώρα τίτλων βιβλίων, φυσικά και οικολογικά προϊόντα και εξοπλισμό, έργα τέχνης και φυσικά το μοναδικό Chironas Lab το οποίο ανανεώνεται διαρκώς. Αυτό που παρατηρεί ο χρήστης όταν περιηγείται στη σελίδα είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να συνδυάζουν την ομορφιά με την οικολογία και σε πολλές περιπτώσεις και την πολυτέλεια.

Η Εναλλακτική Δράση δίνει σε όλους τους αναγνώστες της τη δυνατότητα να γνωρίσουν το e-shop και ταυτόχρονα να κερδίσουν με τις αγορές τους. Πρόκειται για μια καμπάνια γνωριμίας με την καρδιά του Εγχειρήματος Χείρωνα.

Πως θα συμμετάσχετε στην καμπάνια

Η Εναλλακτική Δράση επιστρέφει έως το 50% των αγορών σας για επόμενη αγορά. Για να κερδίσετε την επιστροφή χρειάζεται να κάνετε τα παρακάτω:

  1. Επισκεφθείτε το e-shop εδώ https://chironasholisticshop.gr/
  2. Περιηγηθείτε και κάντε αγορές  αξίας τουλάχιστον 40€
  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και γράψτε τον αριθμό παραγγελίας σας που έχετε λάβει ως αποδεικτικό στο e-mail σας. (Επεξήγηση: Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail επιβεβαίωσης το οποίο αναγράφει τον αριθμό παραγγελίας, π.χ. “Νέα Παραγγελία #15578”)
  4. Μετά την επιβεβαίωση θα λάβετε κουπόνι 20€ για να κάνετε επόμενες αγορές έως τις 31 Ιουλίου

 

Υποβάλετε τον αριθμό παραγγελίας σας

 

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

16 χρόνια πριν, η μικρή περιοχή της Ινδίας ξεκίνησε ένα ριζικό πείραμα: Οι τοπικοί ηγέτες αποφάσισαν να απαγορεύσουν τη χρήση φυτοφαρμάκων σε κάθε αγρόκτημα

Το παρακάτω κείμενο μας στέλνει η φίλη και αναγνώστρια της Εναλλακτικής Δράσης, Μαρία Τσαγκατάκη και αναφέρεται στην ερμηνεία της ταινίας “Η ζωή του Π”

Η περιοχή της οροσειράς του Ινδοκούχου στα Ιμαλάια είναι η τρίτη μεγαλύτερη σε απόθεμα πάγου στη Γη, μετά τον Βόρειο και Νότιο Πόλο –

Το να κάνεις επιλογές για τον εαυτό σου δεν είναι ποτέ αδυναμία.

Η προγεννητική έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να αλλάξει τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζονται οι μετέπειτα ακαδημαϊκές δεξιότητες.

Ο πάγος περιέχει την καλά κρυμμένη ιστορία του κλίματος της Γης, η οποία φτάνει και μέχρι χιλιάδες χρόνια πριν.

Πρόσφατα Άρθρα

Το να κάνεις επιλογές για τον εαυτό σου δεν είναι ποτέ αδυναμία.

Η προγεννητική έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να αλλάξει τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζονται οι μετέπειτα ακαδημαϊκές δεξιότητες.

Ο πάγος περιέχει την καλά κρυμμένη ιστορία του κλίματος της Γης, η οποία φτάνει και μέχρι χιλιάδες χρόνια πριν.

Μπορεί να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δείτε διαφορά, όμως ο τρόπος είναι φυσικός και σίγουρα πιο οικονομικός.

Η χερσόνησος Παξιμάδα Καρύστου βρίσκεται τόσο κοντά στην Αττική, κι όμως μοιάζει με επίγειο παράδεισο.

Χαρακτηριστικά που σχετίζονται με μια αύξηση των καταθλιπτικών συμπτωμάτων στην εμμηνόπαυση.

Δυστυχώς, αν και η οικονομική κακοποίηση δεν αφήνει σημάδια, είναι εξαιρετικά αποδιοργανωτική και εξαντλητική.

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε