Ο σπουδαίος Robin Sharma συζητά με την Ελεονώρα Μελέτη για τον Ήρωα της διπλανής πόρτας!

Με αφορμή το νέο του βιβλίο Ο ήρωας της διπλανής πόρτας, ο μετρ της ηγεσίας θα συζητήσει με την Ελεονώρα Μελέτη και θα απαντήσει

Ο σπουδαίος Robin Sharma συζητά με την Ελεονώρα Μελέτη για τον Ήρωα της διπλανής πόρτας!

Κυνήγησε το όνειρο, γράψε ιστορία!

Ο σπουδαίος Robin Sharma συζητά με την Ελεονώρα Μελέτη για τον Ήρωα της διπλανής πόρτας!

Advertisment

Ο Robin Sharma, ο κορυφαίος ομιλητής και σύμβουλος σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής επιτυχίας, συντονίζει το ρολόι του με την ελληνική ώρα στις 8 Φεβρουαρίου 2022 στις 19:00 για μία συνάντηση με την Ελεονώρα Μελέτη και τους Έλληνες αναγνώστες του.

Με αφορμή το νέο του βιβλίο Ο ήρωας της διπλανής πόρτας, ο μετρ της ηγεσίας θα συζητήσει με την Ελεονώρα Μελέτη και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Συνδεθείτε λοιπόν με τους Instagram λογαριασμούς των @robinsharma και @nonoram, όπου θα μεταδοθεί ζωντανά η συνέντευξη. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση από την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ λίγες μέρες μετά θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι των εκδόσεων Διόπτρα στο YouTube με ελληνικούς υπότιτλους.

Advertisment

Για πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα και τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα βιβλία του επισκεφθείτε το www.dioptra.gr ή αποστείλετε email στο pr@dioptra.gr.

Σας περιμένουμε!
#MeletiXSharma

Ο Robin Sharma είναι ένας από τους κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων τα βιβλία Ο ήρωας της διπλανής πόρτας και Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες.

Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του: Τα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του, Ηγέτης δίχως τίτλο, Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις;, Η σοφία του γονέα, Η σοφία του ηγέτη, Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου, Για μια υπέροχη ζωή (μέρος 1 και 2) και Το κλαμπ των 5 π.μ.

Η Ελεονώρα Μελέτη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, απέκτησε τίτλο σπουδών στην Ιταλική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο της Φεράρα (Universita degli Studi di Ferrara), ενώ μιλάει πιστοποιημένα 5 ξένες γλώσσες. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε ιδιωτική σχολή και από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος-παρουσιάστρια σε μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα έχοντας παρουσιάσει με επιτυχία δελτία ειδήσεων, εκπομπές κοινωνικής έρευνας και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο.

Τα τελευταία δέκα χρόνια αρθρογραφεί για λογαριασμό γνωστών sites κάνοντας αίσθηση με την αιχμηρή της πένα και τα ιδιαίτερα κείμενά της. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης, γνωστή για τη δυναμική και αντισυμβατική προσωπικότητά της. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού, της Αλεξάνδρας. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο Γυναίκα ψάχνει.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μπορούμε να αποφύγουμε την άνοια αν μάθουμε μια νέα γλώσσα;
Αν δεν το πεις εσύ, θα το πει το σώμα σου
Κάποιες φορές δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που βλέπεις, πρέπει να πιστέψεις αυτό που αισθάνεσαι
Έρευνα: Το «αντικοινωνικό» χαρακτηριστικό που θεωρείται σημάδι ευφυίας

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση