Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν σε μία συσκευασία!

Τον τελευταίο καιρό νοσταλγώ αυτά τα μεγάλα Κυριακάτικα μεσημέρια στο χωριό που μαζευόμασταν και τρώγαμε όλη η οικογένεια μαζί!

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν σε μία συσκευασία!

Τον τελευταίο καιρό νοσταλγώ αυτά τα μεγάλα Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια. Ίσως γιατί με την πανδημία και την καραντίνα κλειστήκαμε μέσα και περιορίσαμε τις μεγάλες συγκεντρώσεις, αλλά πιάνω τον εαυτό μου να αναπολεί εκείνα τα όμορφα Κυριακάτικα μεσημέρια στο χωριό που μαζευόμασταν και τρώγαμε όλη η οικογένεια μαζί! «Ρε μαμά, δεν έχω φάει πιο ωραίο κοτόπουλο» της έλεγα πάντα μετά την πρώτη μπουκιά.

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν σε μία συσκευασία!

Advertisment

Πρόσφατα επισκέφτηκα μια φίλη που μαγείρεψε να φάμε παρέα. «Τι καλό;» τη ρώτησα και όταν μου απάντησε κοτόπουλο ψητό και σαλάτα σκέφτηκα ότι αποκλείεται να είναι σαν αυτό της μαμάς μου. «Δοκίμασε αυτό το κοτόπουλο και θα με θυμηθείς μου λέει». Long story, short. Η πρώτη μπουκιά με ξένισε, η δεύτερη με έκανε να κλείσω τα μάτια. Στην τρίτη βρέθηκα πάλι κάτω από την μουριά στο χωριό να τρώω και να βγάζω επιφωνήματα απόλαυσης.

Ήταν το νοστιμότερο κοτόπουλο που είχα φάει μετά της μαμάς μου φυσικά. Εννοείται πως έψαξα να βρω την καταγωγή του. «Ελαιοπουλάκι» μου λέει η φίλη μου, «αυτό επιλέγω πάντα για εμένα και τα παιδιά». Έψαξα να δω τι είναι αυτό που το έκανε τόσο διαφορετικό. Και το έμαθα.

Το Ελαιοπουλάκι, της οικογένειας Αγγελάκη, τρέφεται με 100% φυτικές τροφές με βάση το καλαμπόκι και το αγνό ελαιόλαδο – και είναι το μόνο ελληνικό κοτόπουλο που τρέφεται έτσι. Πέρα από ότι είναι ζουμερό και νόστιμο, είναι και ένα λειτουργικό τρόφιμο με πολλά οφέλη για την υγεία μας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες Β3, Β6, σίδηρο και σελήνιο, τα οποία βοηθούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού μας συστήματος, προσφέροντας αντιοξειδωτική δράση και «θωρακίζοντας» τη φυσική άμυνα του οργανισμού μας.

Advertisment

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν σε μία συσκευασία!

Το ακόμα πιο ευχάριστο της ιστορίας είναι πως τα προϊόντα «Ελαιοπουλάκι» δεν περιορίζονται μόνο στο ολόκληρο κοτόπουλο. Κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές, όπως φιλέτο στήθος και φιλέτο μπούτι, αλλά και σε χειροποίητο μπιφτέκι με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά.

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν σε μία συσκευασία!Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη, με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά και είναι έτοιμο μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι και την ίδια στιγμή είναι gluten free. Για αυτούς τους λόγους σαρώνει και στα βραβεία: στη Sial Innovation 2020, στα Healthy Diet Awards 2021, στα Best Launching Awards 2022 καθώς και στα Monde Selection Quality Awards 2022.

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν σε μία συσκευασία!

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αλλά προτιμώ να τα απολαμβάνω παρά να τα περιγράφω. Ωστόσο αν κάνεις κλικ εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες και θα καταλάβεις γιατί τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αν μη τι άλλο… διαφορετικά. Και νομίζω θα με δικαιώσεις πλήρως για τον ενθουσιασμό μου να στα γνωρίσω.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

ΕΦΕΤ: Τρεις κανόνες για να απολαύσουμε με ασφάλεια το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Ο γλυκός χυμός – ελιξίριο για οστά, άμυνα, καρδιά και πεπτικό σύστημα
Αντιγήρανση: Η διατροφή που αναστρέφει τα σημάδια του χρόνου
Ο εξωτικός καρπός που «αγαπά» τον θυρεοειδή, θωρακίζει την καρδιά και ενισχύει το νου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση