«Είδες μαμά, το ’κανα!»: Ο Δημήτρης Κυρσανίδης είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής παρκούρ

Ήταν το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η FIG, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής, με τον Κυρσανίδη να γράφει ιστορία!

«Είδες μαμά, το ’κανα!»: Ο Δημήτρης Κυρσανίδης είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής παρκούρ

Ο Δημήτρης Κυρσανίδης αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο παρκούρ, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο. Ο πρωταθλητής από τον Σοχό της Θεσσαλονίκης κατέκτησε την πρώτη θέση στο freestyle ανδρών.

Ήταν το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η FIG, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής, με τον Κυρσανίδη να γράφει ιστορία.

Όπως μεταφέρει το grtimes.gr, η κυρία Κουκουζέλη – μαμά του Κυρσανίδη  παρακολουθούσε τον αγώνα του γιου της online, όσο δούλευε. Κατά τη διάρκεια της βάρδιας και, βλέποντάς τον να πετά στην κορυφή του κόσμου, πέταξε κι εκείνη τα πάντα στον αέρα!

«Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι γινόταν με τις βαθμολογίες. Τον είδα απλώς να χτυπιέται και να πανηγυρίζει και τότε κατάλαβα. Βγήκα από το μαγαζί και άρχισα να χοροπηδάω, γιατί το παιδί μου έβγαλε την Ελλάδα πρώτη παγκοσμίως και είναι ο πρώτος πρωταθλητής παρκούρ στο επίσημο πρωτάθλημα».

Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει ότι αφού ο Δημήτρης κατέκτησε την κορυφή του κόσμου, της τηλεφώνησε και της είπε: «Είδες μαμά, το ’κανα! Έγινε κι αυτό».

Mε συνολική βαθμολογία 26.0 (12.0 βαθμός δυσκολίας και 14.0 εκτέλεση) στο freestyle κέρδισε το χρυσό και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς έπεφτε δυνατή βροχή στο Τόκιο. Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κυρσανίδης είχε προκριθεί στον τελικό ως πρώτος (ανάμεσα σε 49 άτομα) με βαθμολογία 25,5.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε