Δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση ευεξίας με τη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή και τη Ντόρα Παπαντωνάκη

Τα VIVIFY Beauty Labs σας προσκαλούν σε μια δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση ευεξίας με τη δημοσιογράφο και Master NLP Practitioner Βίκυ Χαντζή και τη δημιουργό

Τα VIVIFY Beauty Labs σας προσκαλούν σε μια δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση ευεξίας με τη δημοσιογράφο και Master NLP Practitioner Βίκυ Χαντζή και τη δημιουργό της εταιρείας Better World Ντόρα Παπαντωνάκη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου στις 15.00 μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Οι δύο εισηγήτριες θα μιλήσουν για τη δύναμη των σκέψεων και των λέξεων στην ευζωία μας καθώς και για τα εμπόδια που συναντάμε ώστε να αφήσουμε τον εαυτό μας να αγαπηθεί όπως του αξίζει. 

Advertisment

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα VIVIFY Beauty Labs θα μοιράσουν δεκάδες δώρα ομορφιάς στους συμμετέχοντες εν όψει της εορταστικής περιόδου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Για να κλείσετε τη θέση σας απλά εγγραφείτε παρακάτω.

Εγγραφείτε εδώ

Λίγα λόγια για τις ομιλήτριες

Advertisment

Βίκυ Χαντζή

Η Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο 24 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) στην NLP GREECE affiliated with   NLP University (Santa Cruz California). Παράλληλα με δημοσιογραφία, ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και τη συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner, μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην θετική ψυχοθεραπεία στο Koλλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών ICPS και στο  Βρετανικό Πανεπιστήμιο Central Lancashire.

 

 

Ντόρα Παπαντωνάκη

Η Θεοδώρα Παπαντωνάκη είναι δημιουργός της εταιρίας Better World. Εργάζεται καθημερινά με το NLP, το Life Coaching και το Marketing in Communication. Σκοπός της ζωής της είναι να ενώνει και να καθοδηγεί ανθρώπους να βρίσκουν την ατομική και επαγγελματική τους ταυτότητα μέσα από ατομικές συνεδρίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Μαθαίνει και εξασκείται συνεχώς σε νέα μοντέλα και συστήματα επικοινωνίας.

 

 

 

 

Πώς θα συμμετάσχετε στη διαδικτυακή συνάντηση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το παρακάτω κουμπί και να εισάγετε τα στοιχεία σας. Αμέσως μετά θα λάβετε ένα e-mail με τις οδηγίες και τα στοιχεία εισόδου σας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Καλή σας απόλαυση!

Εγγραφείτε εδώ

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Αφαντασία και υπερφαντασία: Δύο παράξενα φαινόμενα που επηρεάζουν έως και το 9% του πληθυσμού
papazoglou
Ο Σκαντζόχοιρος που ήθελε | Ένα βιβλίο για την ανακάλυψη του εαυτού και την αναμέτρηση με τη μοναξιά
spiliotis2

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση