,

Εξοργιστικό συμβάν στην Κάρπαθο: Δελφίνι βρέθηκε νεκρό έχοντας πυροβοληθεί δύο φορές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού Σώματος, το δελφίνι φέρει δυο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Εξοργιστικό συμβάν στην Κάρπαθο: Δελφίνι βρέθηκε νεκρό έχοντας πυροβοληθεί δύο φορές!

Πρωταγωνιστές σε ιστορίες ναυτικών, σε θρύλους και μύθους, τα δελφίνια αποτελούν ένα από τα συναρπαστικότερα και πιο αγαπημένα θηλαστικά των θαλασσών. Θεωρούνται από τα εξυπνότερα θαλάσσια θηλαστικά και χαρακτηρίζονται από φιλικότητα προς τον άνθρωπο.

Αλλά… Ο μεγαλύτερος «φυσικός εχθρός» των δελφινιών είναι δυστυχώς ο άνθρωπος.

Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά, όταν πριν λίγες ημέρες το Λιμενικό Σώμα της Καρπάθου ενημερώθηκε για δελφίνι δολοφονημένο στην περιοχή Τοιχιασμενάκι Αρκάσας.

Αίγυπτος: Σπουδαία ανακάλυψη ίσως οδηγήσει στον κρυμμένο τάφο της Κλεοπάτρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το αρμόδιο τμήμα του Λιμενικού Σώματος, το δελφίνι φέρει δυο τραύματα από πυροβόλο όπλο. Το ένα χτύπημα στην ουρά και το άλλο κάτω από το αριστερό μάτι. Από το αίμα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε, πιθανολογείται ότι το άτυχο θηλαστικό χτυπήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα. Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές σημείο, μέσα στη θάλασσα, στο οποίο ο ασυνείδητος σήκωσε την καραμπίνα και το τουφέκισε. Και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο για αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Η υπόθεση μεταβιβάστηκε στον Εισαγγελέα της Ρόδου, αφού πρόκειται για σοβαρότατο ποινικό αδίκημα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Καρπάθου και ελπίζουμε γρήγορα να οδηγηθεί στον δολοφόνο.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε