Manifest: Κάντε τον Νόμο της Έλξης να λειτουργεί υπέρ σας

Το σύμπαν ανταποκρίνεται στην ενεργειακή σας συχνότητα.

Manifest: Κάντε τον Νόμο της Έλξης να λειτουργεί υπέρ σας

Επιστρέφετε από την εργασία σας σχεδόν εξουθενωμένοι. Χρόνια τώρα απασχολείστε στην ίδια θέση, με χαμηλές οικονομικές απολαβές και πληκτικά καθήκοντα. Στο τέλος της ημέρας δεν σας περιμένει κανείς στο σπίτι, αφού στην προσωπική σας ζωή μετράτε μονάχα αποτυχημένες σχέσεις.

«Είμαι τόσο άτυχος;» μονολογείτε και ύστερα αποκοιμιέστε στον καναπέ. Λίγα λεπτά αργότερα η οθόνη του μυαλού σας πλημμυρίζει από φωτεινά χρώματα και χαρούμενους ήχους. Νιώθετε χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια, καθώς πια έχετε βρει την εργασία που αγαπάτε και έναν τρυφερό σύντροφο που υποστηρίζει κάθε σας βήμα, ενώ παράλληλα περιτριγυρίζεστε από αξιαγάπητους φίλους.

Advertisment

Κάποτε ξυπνάτε. «Ήταν απλώς ένα όνειρο» διαπιστώνετε με θλίψη. Και αν σας έλεγαν πως ακόμη και τα πιο άπιαστα όνειρα τρέχουν να σας συναντήσουν όταν συντονιστείτε στην ενέργεια τους και πως οποιαδήποτε δήλωση επιθυμίας σας είναι δυνατόν να υλοποιηθεί μόλις την πιστέψετε δυνατά;

Πιστέψτε το και θα το δείτε

Το manifestation αντιστοιχεί σε κάτι πολύ περισσότερο από τη δύναμη της θετικής σκέψης. Πρόκειται για μια πανίσχυρη μέθοδο μέσα απ’ την οποία μετατρέπετε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας σε πραγματικότητα.

Το ξέσπασμα της πανδημίας συντέλεσε καθοριστικά στη ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας της συγκεκριμένης μεθόδου, αφού η εσωτερική αβεβαιότητα έστρεψε τον άνθρωπο στην αναζήτηση αποτελεσματικών τρόπων επανασύνδεσής του με την πνευματική και τη σωματική του ευεξία.

Advertisment

Χιλιάδες βίντεο με τις ετικέτες #manifestation και #law of attraction μετατράπηκαν στο απόλυτο trend του Tik Tok ενώ όλο και περισσότερα άτομα άρχισαν να υποψιάζονται πως διαθέτουν τη δύναμη να αναδημιουργήσουν τον κόσμο τους, με μοναδικά όπλα τις σκέψεις και την ενέργειά τους.

Κομβικό σημείο για τη διάδοση του manifestation υπήρξε αδιαμφισβήτητα το βιβλίο αυτοβοήθειας The Secret της Rhonda Byrne, ένα best seller του 2006 που πούλησε περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα και αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία στηρίχτηκαν όλες οι σχετικές πρακτικές που εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως.

Ένα μυστικό με αρχαίες ρίζες

Είναι όμως το manifestation ένα σύγχρονο φαινόμενο; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «πνευματικό κίνημα» που επικαλείται τον Νόμο της Έλξης, βασίζεται δηλαδή στην πεποίθηση πως οι θετικές ή οι αρνητικές σκέψεις προσελκύουν και τις αντίστοιχες εμπειρίες στη ζωή, αφού οι άνθρωποι και οι συλλογισμοί αποτελούνται από ενέργεια.

Ο νόμος της Έλξης έχει τις ρίζες του στο κίνημα της Νέας Σκέψης του 19ου αιώνα, ένα μείγμα θρησκείας και μεταφυσικής με ιδρυτή τον Phineas Quimby. Στην ουσία, όμως, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από αρχαίες παραδόσεις και από μερικούς από τους σημαντικότερους φιλοσόφους, καλλιτέχνες και επιστήμονες.

Για να το διαπιστώσετε, θυμηθείτε λαϊκές ρήσεις όπως το «ό,τι θερίζεις σπέρνεις», την πλατωνική διδασκαλία που υπογραμμίζει την ανωτερότητα της σφαίρας των ιδεών από εκείνη της ύλης, την Αριστοτελική φιλοσοφία που επισημαίνει την επίδραση των παθών της ψυχής στο σώμα που τα φιλοξενεί, ακόμη και στην εξίσωση του Αϊνστάιν, Ε=mc2, που απέδειξε περίτρανα ότι τα πάντα συνιστούν ενέργεια.

Και μην ξεχνάτε πως ο Βούδας δήλωσε ότι «αυτό που είμαστε είναι το αποτέλεσμα όσων έχουμε συλλογιστεί«, συνειδητοποιώντας στο έπακρο τη δύναμη των σκέψεων, ενώ ο κινέζος φιλόσοφος Lao Tzu μας προειδοποίησε πως οι σκέψεις γίνονται λόγια, τα λόγια πράξεις, οι πράξεις συνήθειες, οι συνήθειες συμπεριφορές και οι συμπεριφορές πεπρωμένο.

Και φυσικά δημοφιλέστατη παραμένει μέχρι και σήμερα η φράση «όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το συμπάν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις» του σύγχρονού μας συγγραφέα Paulo Coelho, στο πασίγνωστο βιβλίο Ο Αλχημιστής. Πώς λοιπόν θα αποκτήσουμε πρόσβαση στις ανεξάντλητες δυνατότητες του νόμου της Έλξης, κάνοντάς τον να λειτουργεί υπέρ μας;

Το σύμπαν ανταποκρίνεται στην ενεργειακή σας συχνότητα

Αδιαμφισβήτητα, η ενέργεια συνιστά μια εκπληκτική δύναμη που μεταμορφώνει την πραγματικότητα με τρόπους που ουδέποτε είχαμε φανταστεί, ενώ πάλλεται σε συγκεκριμένη συχνότητα. Τα ευχάριστα συναισθήματα, όπως η χαρά και η ευγνωμοσύνη, διαθέτουν υψηλότερη συχνότητα δόνησης προκαλώντας ευεργετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά, ενώ τα αρνητικά συναισθήματα, όπως ο φόβος ή το άγχος, αποδυναμώνουν το άτομο.

Αξιοσημείωτο είναι πως καθώς η ενέργεια ρέει, εκπέμπει στο περιβάλλον ένα συγκεκριμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Συνεπώς όταν στέλνετε στο σύμπαν σήματα καχυποψίας, γκρίνιας, φθόνου και αμφιβολίας, τότε συντονίζεστε με παρόμοιες δονήσεις, προσελκύοντας και τα αντίστοιχα γεγονότα ή πρόσωπα.

Για παράδειγμα, εάν μέσα σας πιστεύετε πως δεν θα αγαπηθείτε, μοιραία θα έλκετε κοντά σας συντρόφους που επιβεβαιώνουν τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις.

Αντίθετα, εάν αισθάνεστε άξιοι να δεχτείτε τρυφερότητα, στο δρόμο σας θα συναντήσετε συντρόφους δοτικούς και υποστηρικτικούς, αφού το σύμπαν απλώς ανταποκρίνεται στη δική σας διάθεση.

Δηλώστε την επιθυμία σας

Διάσημη εκπρόσωπος του manifestation είναι και η Gill Thackray ψυχολόγος, λέκτορας, συγγραφέας και κόουτς, που συμβάλλει στη συνειδητή μεταμόρφωση των πελατών της. Στο άκρως χρηστικό εγχειρίδιο Manifest από τις Εκδόσεις “Η τέχνη της ζωής”, του εκδοτικού ομίλου Brainfood, η Gill Thackray μας μυεί σε εκπληκτικές τεχνικές υλοποίησης των ονείρων μας, υπενθυμίζοντας πως ο τρόπος σκέψης μας επιδρά καθοριστικά στην εξέλιξη της ιστορίας μας.

Manifest: Κάντε τον Νόμο της Έλξης να λειτουργεί υπέρ σας

Είστε λοιπόν έτοιμοι να αξιοποιήσετε ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο, που θα σας επιτρέψει να αναδιαμορφώσετε την πραγματικότητά σας, θέτοντας συγχρόνως το δικό σας λιθαράκι στην παγκόσμια αλλαγή; Το πρώτο βήμα για να μπει σε εφαρμογή ο Νόμος της Έλξης είναι η δήλωση της επιθυμίας σας. Ασφαλώς το να οραματιστείτε όσα λαχταράτε δεν θα αλλάξει μαγικά τη ζωή σας. Χρειάζεται να βγείτε εκεί έξω και να αναλάβετε δράση. Και μόλις το όραμα, ο τρόπος σκέψης, η πρόθεση και η εκδήλωση του στόχου συμμαχήσουν, τότε η πιο συναρπαστική περιπέτεια θα έχει ήδη ξεκινήσει για εσάς.

Συνθέστε το όραμά σας

Για να συνθέσετε το όραμά σας, ανάψτε ένα κερί και δημιουργήστε το δικό σας ιερό χώρο. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Σε ποιο σημείο βρίσκεστε τώρα και πού επιθυμείτε να φτάσετε; Πιθανόν να θέλετε να εκδώσετε το πρώτο σας βιβλίο ή ίσως κλείνετε τα μάτια και βλέπετε τον εαυτό σας να κατακτά το Νόμπελ λογοτεχνίας. Μη φοβάστε τα μεγαλεπήβολα όνειρα, μη θέτετε φραγμούς στους πόθους σας. ΄

Το μυστικό στον οραματισμό είναι η τακτική άσκηση: Εντοπίστε λοιπόν ένα μέρος όπου κανείς δεν θα σας ενοχλήσει και αφού πάρετε τρεις βαθιές ανάσες συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Φανταστείτε ότι ήδη υλοποιείται. Πώς βιώνετε αυτή την αίσθηση; Νιώθετε την χαρά και την περηφάνια να διαπερνούν κάθε εκατοστό του κορμιού σας; Πώς σας φέρονται οι γύρω σας; Βυθιστείτε στη μαγεία της νέας συνθήκης, σαν να την έχετε ήδη κατακτήσει.

Η θετική αναδιατύπωση της σκέψης και οι SMART στόχοι

Προσέξτε τις ιστορίες που διηγείστε στον εαυτό σας. Ασφαλώς όλοι μας κάποιες φορές νιώθουμε ανεπαρκείς, όμως η διαχείριση των δυσάρεστων συναισθημάτων είναι εκείνη που θα επιτρέψει την εναρμόνιση των στόχων με τις σκέψεις σας. Τι θα λέγατε λοιπόν να φανταστείτε ότι πρωταγωνιστείτε σε μια νέα ιστορία, στην οποία αισθάνεστε ικανός και αποφασιστικός, θαρραλέος και καινοτόμος;

Εφαρμόστε την άσκηση της θετικής αναδιατύπωσης των σκέψεων: Αν ο συλλογισμός σας δεν σας στρέφει προς την επιθυμητή κατεύθυνση, αλλάξτε την διατύπωσή του.

Προτιμήστε το «είμαι» αντί για το «θέλω», το «θα γίνω» ή το «θα ήθελα να είμαι». Πείτε δυνατά «Είμαι άξιος να βρω τη δουλειά που ονειρεύομαι τώρα» και έπειτα συντονιστείτε στη συγκεκριμένη συχνότητα, αφήνοντας το Σύμπαν να εργαστεί προς όφελός σας.

Ασφαλώς, για να θέσετε το δικό σας στόχο, θα χρειαστείτε μολύβι και χαρτί. Γράψτε: «Τα καταφέρνω περίφημα στις δημόσιες ομιλίες» και ύστερα συλλογιστείτε ποια εργαλεία θα βοηθήσουν στην επίτευξη της φιλοδοξίας σας. Πιθανόν να αποφασίσετε να ενισχύσετε τις ικανότητές σας με κάποιο σεμινάριο ή να διαβάσετε ένα σχετικό βιβλίο.

Μην ξεχνάτε να σκέφτεστε τους στόχους σας καθημερινά, καθώς έτσι συνδέεστε συναισθηματικά με τον Νόμο της Έλξης του Σύμπαντος. Επιπλέον, βεβαιωθείτε πως οι επιδιώξεις σας είναι SMART (το ακρωνύμιο προέρχεται από τις λέξεις Specific, Measurable, Attainable, Relevant, Time-bound), δηλαδή συγκεκριμένες, μετρήσιμες, εφικτές, σχετικές και χρονικά προσδιορισμένες.

Και όταν η τοξική εσωτερική σας φωνή σάς ψιθυρίζει πως δεν θα τα καταφέρετε, εσείς πάρτε τρεις βαθιές ανάσες, τοποθετήστε τις παλάμες σας στην περιοχή της καρδιάς και επαναλάβετε «Είμαι επαρκής». Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως η μυστική σας μεταμόρφωση θα συμβεί μονάχα αν συναινέσετε σε αυτήν.

H μέθοδος 3,6,9 και οι κάρτες Ταρώ

Συμμαχήστε με τη μέθοδο 3, 6, 9 που αποδίδεται στον Σέρβο φυσικό και εφευρέτη Νίκολα Τέσλα ο οποίος πίστευε στη βαθιά, παγκόσμια σημασία των συγκεκριμένων αριθμών. Για παράδειγμα, εάν υποφέρετε από μοναξιά, δοκιμάστε να γράψετε «περιτριγυρίζομαι από αξιαγάπητους φίλους» τρεις φορές το πρωί, 6 φορές το απόγευμα και 9 φορές το βράδυ. Επαναλάβετε τη μέθοδο για 45 μέρες και ενισχύστε τους στόχους σας, διατηρώντας την εστίασή σας σε αυτούς. Θυμηθείτε: Κινούμαστε προς ό,τι επικεντρωνόμαστε.

Και τώρα πώς θα σας φαινόταν να μυηθείτε στην τέχνη των Καρτών Ταρώ; Παρά την παρανόηση που τις συνοδεύει, η ερμηνεία τους συνιστά μια πανάρχαια μυστικιστική πρακτική, διαδεδομένη σε πολλούς πολιτισμούς, που χρονολογείται μάλιστα από τον 15ο αιώνα. Συλλογιστείτε έναν από τους στόχους σας, φροντίζοντας η ερώτηση σας να μην επιδέχεται μόνο «ναι» ή «όχι» ως απάντηση, αλλά να είναι ανοιχτή. Έπειτα ησυχάστε το νου σας, παραμερίζοντας οποιαδήποτε προκατάληψη. Ανακατέψτε την τράπουλα και επιλέξτε τυχαία μια κάρτα. Ερμηνεύστε την με οδηγό την εσωτερική σας σοφία. Αλήθεια, ποια αίσθηση σας προκάλεσε όταν την αντικρίσατε για πρώτη φορά;.

Συνδεθείτε με το φυσικό σας σύμμαχο

Έφτασε και η στιγμή να συνδεθείτε με τη φύση, αφού σύμφωνα με την αρχαία κέλτικη σοφία οι φυσικοί σύμμαχοι συνιστούν πνευματικούς οδηγούς που συμβάλλουν στην εξερεύνηση και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων του ατόμου. Πώς όμως θα καταφέρετε να ανακαλύψετε το δικό σας φυσικό σύμμαχό, σφυρηλατώντας τη σχέση σας μαζί του;

Η παρακάτω άσκηση θα σας βοηθήσει: Σε ένα ημερολόγιο δηλώστε την πρόθεσή σας. Έπειτα βρείτε ένα ασφαλές και ήρεμο μέρος και βολευτείτε σε μια θέση.

Οραματιστείτε ένα σημείο της φύσης όπου αισθάνεστε άνετα, καθώς αυτό το σημείο θα αποτελέσει την αφετηρία του ταξιδιού σας. Δείτε μπροστά σας ένα ιερό μονοπάτι και αισθανθείτε τα πόδια σας να συνδέονται με τη γη.

Φτάσατε λοιπόν σε ένα όμορφο δάσος. Εισπνεύστε το άρωμα από τις πευκοβελόνες που πλανάται στον αέρα και βγείτε στο ήρεμο ξέφωτο. Καθίστε στο χορτάρι, προσκαλώντας δίπλα σας τον φυσικό σας σύμμαχο. Αν δεν εμφανιστεί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιθανόν να τον συναντήσετε σε κάποιο άλλο ταξίδι ή να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμά σας.

Μην αμελήσετε να καταγράψετε στο ημερολόγιο τις λεπτομέρειες του ταξιδιού και της συνάντησης, εάν αυτή επιτευχθεί. Δουλέψτε τακτικά με τον φυσικό σας σύμμαχό, ανακαλύπτοντας έτσι τι έχει να σας προσφέρει.

Η δύναμη της πανσελήνου και η εξισορρόπηση των τσάκρα

Στη διαδρομή προς την οικοδόμηση της νέας σας πραγματικότητας, αξιοποιήστε τη δύναμη της πανσελήνου, αφού το γεμάτο φεγγάρι αντιστοιχεί σε μια σπάνια ευκαιρία απελευθέρωσης, εξαγνισμού αλλά και απόκτησης των δυνάμεων που θα σας επιτρέψουν να θέσετε σε εφαρμογή τους νέους σας στόχους.

Συλλογιστείτε ποιο κομμάτι του εαυτού σας έχει ανάγκη από θεραπεία και τι θα θέλατε να προσελκύσετε στη ζωή σας. Για ποια πράγματα είστε ευγνώμονες; Δεχτείτε τα μαθήματα που έχει για εσάς η σελήνη και νιώστε την επίγνωσή σας να διευρύνεται.

Έπειτα, βεβαιωθείτε πως τα τσάκρα λειτουργούν υπέρ σας. Η συγκεκριμένη σανσκριτική λέξη σημαίνει «περιστρεφόμενος τροχός» ή «δίσκος» και αντιστοιχεί στα βασικά ενεργειακά κέντρα του σώματος. Τα τσάκρα είναι οχτώ και εκτείνονται από τη βάση της σπονδυλικής στήλης μέχρι την κορφή του κεφαλιού.

Όταν η ισορροπία τους διαταραχτεί, παρατηρείται σωματική ή συναισθηματική ανισορροπία, ενώ όταν η ενέργεια ρέει ελευθέρα τότε σώμα και πνεύμα βρίσκονται σε αρμονία. Ο διαλογισμός, η γιόγκα κι ο οραματισμός θα συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία των τσάκρα σας βελτιώνοντας την ενέργεια, την ευημερία και την εσωτερική σας αφήγηση.

Ο κέλτικος τροχός του έτους και οι κρύσταλλοι

Για να δηλώσετε και να πετύχετε όσα λαχταράτε, ο κέλτικος τροχός του έτους- ένα αρχαίο σύμβολο που εμφανίζεται σε διάφορες μορφές- θα σας φανεί κάτι παραπάνω από χρήσιμος. Τα τέσσερα τεταρτημόρια του αντιπροσωπεύουν τις τέσσερις εποχές, τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, τα τέσσερα στοιχεία της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα, όπως και τα τέσσερα στάδια της ζωής.

Μαζέψτε πέτρες και δημιουργήστε έναν κύκλο αρκετά μεγάλο ώστε να καθίσετε ή να περπατήσετε μέσα του. Με μια πυξίδα ή μια εφαρμογή εντοπίστε τα σημεία του ορίζοντα (Βορά, Νότο, Δύση και Ανατολή), φτιάχνοντας ένα κομμάτι για κάθε σημείο.

Στραφείτε τώρα προς τον βορά, που αντιστοιχεί στον χειμώνα. Αναρωτηθείτε τι μπορεί να σας διδάξει για τον εσωτερικό σας κόσμο. Και καθώς μια περίοδος αναγέννησης και νέας στοχοθέτησης ξεκινά, προχωρήστε στον σχεδιασμό! Έπειτα συνδεθείτε με την ανοιξιάτικη ενέργεια της ανατολής. Ποια μηνύματα υπάρχουν εδώ για εσάς και πώς θα ενισχύσετε τη φροντίδα του εαυτού σας;

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία καθίστε ή σταθείτε σε όρθια στάση προς το νότο, που ισοδυναμεί με το καλοκαίρι, ρωτώντας τον εαυτό σας: Τι έχω καταφέρει και από ποια συναισθηματικά μοτίβα επιθυμώ να απαλλαγώ; Ύστερα κατευθυνθείτε προς τη φθινοπωρινή ενέργεια της δύσης προκειμένου να ξεκουραστείτε και να αναζωογονηθείτε , νιώθοντας παράλληλα βαθιά ευγνωμοσύνη για την ολοκλήρωση του ταξιδιού της ζωής.

Στη δήλωση των επιθυμιών σας, σύμμαχοί σας δύναται να καταστούν και οι κρύσταλλοι, οι οποίοι εκπέμποντας τη δική τους ενέργεια σάς χαρίζουν την προστατευτική και θεραπευτική τους δράση. Κάθε κρύσταλλος διαθέτει συγκεκριμένες ιδιότητες. Για παράδειγμα, ο ροζ χαλαζίας εναρμονίζεται με το τσάκρα της καρδιάς προάγοντας τις σχέσεις, την αγάπη και τη συμπόνοια ενώ ο σάρδιος λίθος, που αντιστοιχεί στο ιερό τσάκρα, τονώνει την υγιή αυτοεκτίμηση προσελκύοντας την αφθονία και την επιτυχία.

Αφιερώνοντας κάθε μέρα μερικά λεπτά στη σύνδεσή σας με τον κατάλληλο κρύσταλλο, αναπτύσσετε ένα αξιοθαύμαστο σκεπτικό μεταμόρφωσης και κινείστε αποφασιστικά προς ό,τι εστιάζετε.

Ευγνωμοσύνη και ενσυνειδητότητα

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής σας στον μαγικό κόσμο του manifestation, μην παραλείπετε να ευχαριστείτε καθημερινά το σύμπαν για οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο βήμα προόδου. Κρατήστε ημερολόγιο, γράφοντας στο τέλος κάθε μέρας τρία πράγματα για τα οποία αισθάνεστε ευγνώμονες. Δώστε ζωή στις συγκεκριμένες στιγμές, απολαμβάνοντάς τις με όλο σας το είναι.

Όταν δηλώνετε τις επιθυμίες σας, κάντε το με ενσυνειδητότητα, παρατηρώντας έτσι τα σημεία που χρήζουν της προσοχής σας, τις ανεπαίσθητες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην καθημερινότητά σας και τις τυχαίες συναντήσεις που σας οδηγούν στο πεπρωμένο σας.

Αξιοποιήστε την ενσυνειδητότητά σας προκειμένου να ελέγξετε και την εσωτερική σας φωνή. Όταν οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια, διαλογιστείτε. Πείτε στον εαυτό σας «είμαι επαρκής». Προσφέροντάς σας τα οφέλη της ευγνωμοσύνης, της αγάπης και της συγχώρεσης, ισχυροποιείτε τη σύνδεσή σας με την ισχυρή ενέργεια και την αγάπη του σύμπαντος.

Τα ενεργειακά όρια και το ταξίδι προς τη νέα ζωή

Η Gill Thanckray στο εκπληκτικό Manifest των Εκδόσεων Η Τέχνη της Ζωής σάς συστήνει μια εκπληκτική μέθοδο υλοποίησης των πιο κρυφών σας πόθων, ξεναγώντας σας στις τεχνικές που σας επιτρέπουν να αλλάξετε την ενεργειακή αας δόνηση και να συμμαχήσετε με τη μαγεία του σύμπαντος.

Και τη στιγμή ακριβώς που δηλώνετε την επιθυμία σας, προχωρώντας δυναμικά προς την υλοποίησή της, αρχίζετε να προσελκύετε βοήθεια και στήριξη από ένα πλήθος ατόμων. Στη διάρκεια του ταξιδιού σας βέβαια πιθανότατα θα συναντήσετε και επικριτές, που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι τα όνειρά σας είναι ανέφικτα.

Εσείς όμως αντί να εξαρτάστε από την άποψη τους ακολουθήστε το δικό σας μονοπάτι δημιουργώντας εκείνα τα ενεργειακά όρια που θα συμβάλλουν στο να συνεχίσετε ακάθεκτοι την πορεία σας, όσα εμπόδια και αν ορθωθούν μπροστά σας.

Περιφρουρήστε λοιπόν τη σωματική και πνευματική σας υγεία, θέτοντας ως προτεραιότητα την φροντίδα του εαυτού σας, περιορίστε τον χρόνο που σπαταλάτε με όσους μειώνουν την ενέργειά σας και πείτε όχι σε όποιον δεν εναρμονίζεται με τους στόχους σας, επιλέγοντας στο πλευρό σας ανθρώπους που στηρίζουν τις επιθυμίες σας.

Και τώρα που αναπτύξατε την ικανότητά σας να δηλώνετε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας, ήρθε η ώρα για το δικό σας μαγικό ταξίδι, ένα ταξίδι που σας καθιστά πρωταγωνιστές της ζωή σας και συνδημιουργούς της νέας συλλογικής πραγματικότητας. Γιατί το Σύμπαν πάντα ανταποκρίνεται σε εκείνους που αφουγκράζονται με σοφία τα μηνύματά του και η ισχυρή ενέργεια που εκπέμπετε επιστρέφει σε εσάς με τον πιο θαυμαστό τρόπο.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Θετικές δηλώσεις και αυτοπεποίθηση: Μια ψυχολογική προσέγγιση
Η διαίσθησή σας είναι αληθινή. Να πώς να την αναπτύξετε προς όφελός σας
Το κόστος που «πληρώνουμε» όταν αποφεύγουμε να θέσουμε υγιή όρια στους άλλους
Η Δύναμη της ενσυνειδητότητας: Οι εφαρμογές στην ψυχοθεραπεία και τα οφέλη στην ψυχική υγεία

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση