Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και εξόπλισε το ιατρείο του χωριού της!

Η Σοφία Προκοπίδου, συνταξιούχος δασκάλα από τη Μεγάλη Βρύση, τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς για την εξαιρετική της κοινωνική προσφορά. Ο

Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και εξόπλισε το ιατρείο του χωριού της!

Η Σοφία Προκοπίδου, συνταξιούχος δασκάλα από τη Μεγάλη Βρύση, τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς για την εξαιρετική της κοινωνική προσφορά. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Παπανικολάου, αναφέρθηκε στην προσφορά της κυρίας Προκοπίδου, η οποία περιλαμβάνει τη δωρεά ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο νοσοκομείο Κιλκίς και την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Μεγάλης Βρύσης, καθώς και οικονομική υποστήριξη σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη στην τοπική κοινότητα.

Σημαντική ήταν και η παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία των προτύπων όπως η κυρία Προκοπίδου στην κοινωνία. Επισήμανε ότι η αναγνώριση και η αξιολόγηση τέτοιων προτύπων είναι ουσιώδης για την πρόοδο της κοινωνίας.

Advertisment

Σε συγκινητικές δηλώσεις, η κυρία Προκοπίδου εξέφρασε τη χαρά της για την δυνατότητα να συμβάλλει στη μνήμη των προσφύγων γονιών της και του αδελφού της. Επισήμανε ότι, μετά τον θάνατο του αδελφού της, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμά της προκειμένου να δωρίσει το ασθενοφόρο στη μνήμη του, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή της να συνεχίσει να κάνει δωρεές για το κοινό καλό.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Οι άνθρωποί μας φεύγουν, αλλά ζουν παντοτινά μέσα μας
«Το αγέννητο παιδί μου…»
Θυμάμαι πράγματα που δεν έζησα... Θυμάμαι και πράγματα που έζησα, αν είναι αλήθεια...
Ρώσος blogger καταδικάστηκε σε 8 χρόνια για τον θάνατο από πείνα του νεογέννητου γιου του επειδή ζητούσε «να τρέφεται με φως»

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση