, ,

Η Evita Ramparte ισχυρίζεται ότι νίκησε τον καρκίνο με διατροφή και αλλαγή τρόπου ζωής

Η Evita Ramparte ισχυρίζεται ότι αντιμετώπισε έναν σοβαρό τύπο καρκίνου ακολουθώντας τη δίαιτα Gerson. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διαγνώστηκε με έναν σοβαρό τύπο

Η Evita Ramparte ισχυρίζεται ότι αντιμετώπισε έναν σοβαρό τύπο καρκίνου ακολουθώντας τη δίαιτα Gerson. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διαγνώστηκε με έναν σοβαρό τύπο καρκίνου των ωοθηκών μετά από επίσκεψη στο γιατρό στον οποίο πήγε διότι αισθανόταν σταθερό πόνο στη περιοχή. Της είπε ότι η χημειοθεραπεία, η ακτινοβολία και η χειρουργική επέμβαση ήταν οι μόνες επιλογές της για να ανακάμψει αλλά εκείνη αποφάσισε να δοκιμάσει και κάτι άλλο. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, εάν όντως ακολούθησε τη δίαιτα Gerson συμπληρωματικά με τη συμβατική θεραπεία ή ανεξάρτητα.

Όπως λέει είχε ζήσει όλη της τη ζωή μέσα τη μιζέρια καταλήγοντας να είναι παχύσαρκη και δυστυχισμένη.

Advertisment

Έτσι, επέλεξε να επικεντρωθεί στη διατροφή και τον τρόπο ζωής της. Η ίδια δείχνει πεπεισμένη ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά που την βοήθησαν να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. Επισκέφθηκε μια εναλλακτικό γιατρό και ξεκίνησε μια δίαιτα τύπου Gerson με φυσικούς χυμούς. Αλλάζοντας ριζικά τη διατροφή της από τις συνηθισμένες επεξεργασμένες τροφές όπως πίτσες, ντόνατς κ.α. σε φρέσκους φυσικούς σπιτικούς χυμούς, άρχισε να συνειδητοποιεί πως είναι να αισθάνεται κανείς υγιής και χαρούμενος.

Η Evita λέει ακόμη πως η κατανάλωση φυσικών χυμών της επέτρεψε να αποβάλλει περί τις 16 πέτρες από τη χοληδόχο κύστη της. Οι πέτρες της χοληδόχου κύστης είναι μάζες από τοξικά υλικά που κατακάθονται στο σώμα σας και πολλές φορές η σύγχρονη ιατρική προτείνει ως μοναδική λύση την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης από το σώμα σας. Τελικά ο καινούργιος τρόπος ζωής της Evita την οδήγησε να ανακαλύψει μια εντελώς καινούργια οπτική της ζωής γεμάτη ομορφιά την οποία δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι τότε. Έχασε πολλά κιλά, η επιδερμίδα της ανανεώθηκε και αισθανόταν πιο καλά από ποτέ. Και σύμφωνα με την ίδια ο καρκίνος δεν υπήρχε πια.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της:

Advertisment

Σημείωση της σύνταξης: Η υπόθεση της Evita Ramparte έχει αμφισβητηθεί διότι η ίδια ισχυρίζεται ότι ακολούθησε τη δίαιτα Gerson για την οποία υπάρχουν αμφιβολίες.  Δυστυχώς δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις όταν αφορά σοβαρές παθήσεις όπως ο Καρκίνος και σίγουρα το διαδίκτυο δεν μπορεί να τις δώσει. Μαρτυρίες όπως αυτή της Evita Ramparte αλλά και πολλών άλλων μπορούν να μελετηθούν μόνο με εγκυκλοπαιδική προσέγγιση. Εξάλλου, κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει τους ισχυρισμούς τους.  Κάθε απόφαση αντιμετώπισης μιας σοβαρής ασθένειας χρειάζεται να γίνεται έπειτα από προσεκτική μελέτη και πάντα με τη συνδρομή των ειδικών διατροφολόγων και επαγγελματιών υγείας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ευερέθιστο έντερο… το σύνδρομο του σύγχρονου τρόπου ζωής | Οι τροφές που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα
Έρευνα: Η επιβράδυνση της ομιλίας μπορεί να αποτελεί μεγαλύτερη πρώιμη ένδειξη άνοιας
Ελκώδης κολίτιδα: Πώς επηρεάζει την ψυχική ευεξία
Αλτσχάιμερ: Το σημείο του σώματος που μαρτυρά πρόωρα τον κίνδυνο

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση