Πες μου πως σε λένε να σου πω ποιος είσαι

Αγαπητοί φίλοι, η Εναλλακτική Δράση έχει απαντήσει από τον Ιούλιο του 2012 σε πάνω από 30.000 e-mail αναλύοντας πάνω από 100.000 ονόματα, ελληνικά και

Αγαπητοί φίλοι, η Εναλλακτική Δράση έχει απαντήσει από τον Ιούλιο του 2012 σε πάνω από 30.000 e-mail αναλύοντας πάνω από 100.000 ονόματα, ελληνικά και ξένα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μας ζητήθηκε η συμβουλή μας για ονόματα 600 περίπου  αγέννητων παιδιών. Παρόλο που ξεκίνησε σαν μια πράξη προσφοράς που θα απευθυνόταν σε λίγους ανθρώπους, η απήχησή του εγχειρήματος ήταν πολύ μεγάλη. Τόσο μεγάλη, που πολλές φορές δεν προλαβαίναμε να απαντήσουμε εγκαίρως. Ενώ λοιπόν σκεφτόμασταν να κλείσουμε την κατηγορία αυτή, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε έπειτα από τα χιλιάδες ευχαριστήρια mail  των αναγνωστών μας.

Για να είμαστε ωστόσο σε θέση να σας προσφέρουμε την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών της Εναλλακτικής Δράσης, θα απαντάμε πλέον μόνο σε δύο ονόματα και τα υποκοριστικά τους σε κάθε mail.

Advertisment

Ζητάμε επίσης την κατανόησή σας για την καθυστέρηση των απαντήσεων η οποία μπορεί να διαρκέσει από ένα 24ωρο έως μία εβδομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθούμε να σας απαντάμε το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας και ευχαριστούμε από καρδιάς για τα ζεστά σας λόγια.

 

Advertisment


Αν νομίζεις πως λέγεσαι Γιώργος ή Νίκος επειδή έτσι έλεγαν τον παππού σου ή επειδή αυτό το όνομα άρεσε στους γονείς σου, κάνεις λάθος!

Ονομάζεσαι έτσι, επειδή η δύναμη του ήχου αυτού του συγκεκριμένου ονόματος, ταιριάζει με εσένα ή……… πρέπει να κατακτήσεις αυτή τη δύναμη.

Η εκφώνηση ενός ονόματος είναι επίκληση σε συγκεκριμένες συμπαντικές δυνάμεις, οι οποίες καλούνται να εκφραστούν μέσα από τον κάτοχό του.

Προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα υποκοριστικά που συχνά δίνουμε στους δικούς μας,

γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, υποβαθμίζουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε, τις δυνατότητές τους ή τους δυσκολεύουμε στην προσπάθειά τους, να κατακτήσουν τις δυνάμεις που χρειάζονται.

Για να το καταλάβουμε αυτό, ας δούμε ένα παράδειγμα:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ:

Έχεις ένα φωτισμένο νου που σκορπίζει το φως του και σε άλλους νόες

ΝΙΚΟΣ:

Είσαι έξυπνος και αυτό γίνεται αντιληπτό από τους άλλους

Εδώ βλέπουμε την υποβάθμιση! Είναι άλλο ένας φωτισμένος νους και άλλο ένα έξυπνο μυαλό!

Το σύμπαν σε αναγνωρίζει από τον ήχο σου, δηλαδή από το όνομά σου.

Στείλε μας το όνομά σου και αν υπάρχει και το υποκοριστικό σου ορθογραφημένα, αν θέλεις να μάθεις, ποιος πιστεύει το σύμπαν ότι είσαι πραγματικά.

Πατήστε εδώ και στείλτε μας τα στοιχεία σας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση