,

Ενεργειακή Ασπίδα του Καθρέφτη

Η τεχνική αυτή είναι είναι αρκετά δυνατή και μας αποκόπτει τελείως από τις ενέργειες του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε. Η τεχνική είναι η εξής:

Η τεχνική αυτή είναι είναι αρκετά δυνατή και μας αποκόπτει τελείως από τις ενέργειες του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε.

Η τεχνική είναι η εξής:

Στέκεστε ακίνητοι… οραματίζεστε έναν καθρέφτη μπροστά σας, ο οποίος σας περικυκλώνει, πίσω εμπρός, πάνω κάτω. Αυτός ο καθρέφτης είναι διπλής όψεως, δηλαδή εσείς κοιτάτε τον εαυτό σας και ο άλλος ή οι άλλοι που είναι έξω από την ασπίδα σας κοιτούν τον εαυτό τους και λέτε τις ακόλουθες λέξεις… “ότι σου δίνω γυρνάει σε μένα και ότι μου δίνεις γυρνάει σε σένα” και οραματίζεστε οτι οποιαδήποτε ενέργεια αποκρούεται από τον καθρέφτη και γυρνάει πίσω στον δέκτη της, ενώ ταυτόχρονα εσείς στέλνετε αγάπη η οποία καθρεφτίζεται και επιστρέφει πίσω σε σας.

Αυτή η τεχνική διαρκεί για αρκετές ώρες…

Το κύριο της πλεονέκτημα είναι οτι πραγματικά σας αποκόπτει πλήρως από το περιβάλλον σας. Το ίδιο όμως αυτό γεγονός είναι και το μειονέκτημα. Διότι εάν για παράδειγμα έχετε ήδη εξοργιστεί, τότε η ενέργεια του θυμού σας θα επιστρέφει αμέσως πάλι σε σας ανακυκλώνοντας και ενδεχομένως επιδεινώνοντας τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό η τεχνική αυτή να εφαρμοστεί πριν εμπλακείτε συναισθηματικά σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Μωυσής

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε