,

Ενεργειακή Ασπίδα του Καθρέφτη

Η τεχνική αυτή είναι είναι αρκετά δυνατή και μας αποκόπτει τελείως από τις ενέργειες του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε. Η τεχνική είναι η εξής:Advertisment

Η τεχνική αυτή είναι είναι αρκετά δυνατή και μας αποκόπτει τελείως από τις ενέργειες του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε.

Η τεχνική είναι η εξής:

Advertisment

Στέκεστε ακίνητοι… οραματίζεστε έναν καθρέφτη μπροστά σας, ο οποίος σας περικυκλώνει, πίσω εμπρός, πάνω κάτω. Αυτός ο καθρέφτης είναι διπλής όψεως, δηλαδή εσείς κοιτάτε τον εαυτό σας και ο άλλος ή οι άλλοι που είναι έξω από την ασπίδα σας κοιτούν τον εαυτό τους και λέτε τις ακόλουθες λέξεις… “ότι σου δίνω γυρνάει σε μένα και ότι μου δίνεις γυρνάει σε σένα” και οραματίζεστε οτι οποιαδήποτε ενέργεια αποκρούεται από τον καθρέφτη και γυρνάει πίσω στον δέκτη της, ενώ ταυτόχρονα εσείς στέλνετε αγάπη η οποία καθρεφτίζεται και επιστρέφει πίσω σε σας.

Αυτή η τεχνική διαρκεί για αρκετές ώρες…

Το κύριο της πλεονέκτημα είναι οτι πραγματικά σας αποκόπτει πλήρως από το περιβάλλον σας. Το ίδιο όμως αυτό γεγονός είναι και το μειονέκτημα. Διότι εάν για παράδειγμα έχετε ήδη εξοργιστεί, τότε η ενέργεια του θυμού σας θα επιστρέφει αμέσως πάλι σε σας ανακυκλώνοντας και ενδεχομένως επιδεινώνοντας τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Advertisment

Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό η τεχνική αυτή να εφαρμοστεί πριν εμπλακείτε συναισθηματικά σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Μωυσής

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
"Contakids" | Σωματικό παιχνίδι και χορός για γονείς και παιδιά 2-5 ετών (φωτογραφίες + βίντεο)
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση