Ενεργειακή προστασία μέσω προσευχής

Κι αυτή η τεχνική είναι πολύ εύκολη μιας και το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να πει μια προσευχή ή ένα μάντρας.

Κι αυτή η τεχνική είναι πολύ εύκολη μιας και το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να πει μια προσευχή ή ένα μάντρας. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε προσευχή, αρκεί να είναι το νόημά της κατανοητό. Δηλαδή δεν έχει νόημα να πούμε μια Κινέζικη προσευχή της οποίας το νόημα δεν γνωρίζουμε, γιατί δεν θα έχει καμία επίδραση πάνω μας.

Αν και όλες οι προσευχές φέρουν υψηλές δονήσεις λόγω της πίστης σε αυτές των οπαδών τους, εντούτοις, εάν δεν υπάρχει κατανόηση, η επίδρασή τους είναι πολύ μικρότερη.

Advertisment

Οπότε προτιμούμε προσευχές οι οποίες είναι της θρησκείας μας ή της πίστης μας, όποια κι αν είναι αυτή.

Εκτός από την προσευχή, την ιδιότητα της προστασίας έχουν και λέξεις – σύμβολα ή δυνάμεις πίστεως. Για παράδειγμα το ΟΜ είναι ένα ένα από αυτά.

Το Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά είναι ένα άλλο. Κάθε θρησκεία ή σύστημα πίστεως περιέχει ανάλογες λέξεις δύναμης.

Advertisment

Εάν πάλι δεν πιστεύει κανείς σε καμία θρησκεία, μπορεί να χρησιμοποιήσει απλές θετικές δηλώσεις όπως: Είμαι υγιής – Είμαι δυνατός – Είμαι ασφαλής κ.λ.π.

 

Πλεονεκτήματα τεχνικής

Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής αυτής είναι ότι είναι πολύ ισχυρή και κανείς δεν καταλαβαίνει απ’ έξω ότι την εφαρμόζουμε.

 

Μειονεκτήματα τεχνικής

Το κύριο μειονέκτημα της τεχνικής είναι ότι φυσικά δεν μπορούμε να την κάνουμε εφόσον βρισκόμαστε σε διάλογο.. Διότι είναι πολύ σημαντικό να ακούμε έστω από μέσα μας τα λόγια ή τον ήχο της.

 

Μωυσής

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ύπνωση και υπνοθεραπεία | Που χρησιμεύει η κάθε τεχνική και ποιες οι διαφορές τους
Γιόγκα: 3 απλές ασκήσεις που βοηθούν στην καταπολέμηση των φλεγμονών
Διαλογισμός: «Έξυπνοι» τρόποι για να αυξήσουμε τη συγκέντρωσή μας κατά τη διάρκειά του

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση