Χασμουρητό και Τηλεπάθεια. Το έχετε προσέξει;

Το χασμουρητό είναι ίσως ένα από τα εντονότερα αποδεικτικά στοιχεία πως η τηλεπάθεια η αλλιώς τηλε-επιρεασμός, είναι πραγματικότητα και οποιοσδήποτε μπορεί να το παρατηρήσει

Το χασμουρητό είναι ίσως ένα από τα εντονότερα αποδεικτικά στοιχεία πως η τηλεπάθεια η αλλιώς τηλε-επιρεασμός, είναι πραγματικότητα και οποιοσδήποτε μπορεί να το παρατηρήσει αν αφιερώσει λίγο χρόνο στην παρατήρηση πραγματικών περιστάσεων όπου κάποιος χασμουριέται εντελώς αθόρυβα και ακολουθούν άλλοι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στον ίδιο χώρο η ακόμη και σε διπλανό ξεχωριστό χώρο χωρισμένο με τζάμι, πχ ο ένας στο πεζοδρόμιο έξω από ένα κατάστημα, και οι άλλοι μέσα στο κατάστημα. Χωρίς να έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, ούτε οπτική ούτε ηχητική.

Κι όμως το φαινόμενο αυτό είναι πραγματικό και το έχουμε παρατηρήσει επανειλημμένα και σας προκαλούμε να το παρατηρήσετε, θα ξαφνιαστείτε. Να γνωρίζεται όμως ότι το χασμουρητό πρέπει να έχει προκληθεί φυσικά από τον οργανισμό σας και όχι τεχνητά, δηλαδή νοητικά ωθώντας τον εαυτό σας να το κάνει είναι λάθος, αλλά όμως ακόμη και αυτό σε αρκετές περιπτώσεις, περίεργος είχε λειτουργήσει.

Advertisment

Και η Φιλοσοφία πίσω απο αυτό… παρέα με την Επιστήμη

Ως όντα με συνείδηση (όπως και όλα τα έμβια όντα του σύμπαντος) είμαστε όλοι συνδεδεμένοι υποσυνείδητα με το κβαντικό υπόστρωμα της συνείδησης, όπως άλλωστε μας έχει αποδείξει και η κβαντική μηχανική και αστροφυσική. Αυτό το κβαντικό υπόστρωμα είναι υπεύθυνο για όλα όσα βλέπουν τα μάτια σας και όλα όσα… νοητικά προβάλετε στη ζωή σας και ελκύετε στην πραγματικότητα σας.

Όταν λοιπόν κάποιος χασμουριέται φυσικά, το κβαντικό υπόστρωμα στο οποίο υποσυνείδητα βρίσκονται και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στον περίγυρό του, πάλλεται στην συχνότητα της διάθεσης για ύπνο, και έτσι επηρεάζονται και χασμουριέται και οι άλλοι άνθρωποι, όμως επηρεάζονται εξίσου έντονα και άλλες μορφές ζωής, όπως σκύλοι, γάτες… ακόμη και φυτά

Το άλυτο μυστήριο της τηλεπάθειας, έχοντας υπόψη τον τρόπο λειτουργίας της ζωής μας με την ανακάλυψη και αποκάλυψη της κβαντικής φυσικής, δεν είναι τίποτε άλλο από μια απλή λειτουργία της μηχανικής αυτού του συστήματος που ονομάζεται ζωή, και άλλη μια απόδειξη πως είμαστε όλοι κομμάτια ενός ενιαίου συνειδησιακού πλέγματος, που κάλλιστα θα μπορούσε να ονομαστεί και ως το υποσυνείδητο του Θεού. Αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο άρθρο.

Advertisment

© Blackstate.gr
https://www.blackstate.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Νηστεία: Αποφύγετε 6 παγίδες που παχαίνουν και μειώστε χοληστερόλη και τριγλυκερίδια
Σιμιγδαλένιος χαλβάς: 3 συχνά λάθη στο μαγείρεμά του και πώς να τα αποφύγετε
Θαλασσινά: Πως θα καταλάβετε αν είναι φρέσκα ή αποψυγμένα
Προβιοτικά: 13 top τροφές για καλύτερη υγεία του εντέρου

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση