Ασπίδα της χρυσής αύρας

Τεχνική της Χρυσής Αύρας Στέκομαι ακίνητος, 30 εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου χύνεται ένα λαμπρό, χρυσό, παχύρευστο υγρό Αυτό το υγρό καλύπτει σιγά

Τεχνική της Χρυσής Αύρας

Στέκομαι ακίνητος,
30 εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου χύνεται ένα λαμπρό, χρυσό, παχύρευστο υγρό
Αυτό το υγρό καλύπτει σιγά σιγά όλο μου το σώμα σε απόσταση περίπου 10 εκατοστών από αυτό.


Το φαντάζομαι από πάνω από το κεφάλι μου να κατεβαίνει σιγά σιγά και να με καλύπτει έως και τα πόδια.
Αφού είμαι σίγουρος και δεν έχω αφήσει νοητικά κανένα κενό στο υγρό, τότε αφήνομαι να με διαποτίσει και να εισέλθει μέσα μου.
Το νιώθω να εισχωρεί στο σώμα μου και να διαποτίζει κάθε μου κύτταρο μέχρι να αισθανθώ ότι έχω γεμίσει ολόκληρος από αυτό το χρυσό υγρό.
Στο τέλος αισθάνομαι οτι είμαι καλυμμένος από αυτό το υγρό το οποίο και βρίσκεται μέσα μου. Στη συνέχεια το υγρό πήζει και είμαι μια αδιαπέραστη οντότητα που ελκύει μόνο υψηλές δονήσεις. Το σχήμα όπως θα το παρατηρείτε εξωτερικά πρέπει να είναι οπωσδήποτε ωοειδές….

Τώρα είστε απρόσβλητοι….  

Θα εκπλαγείτε παρατηρώντας οτι κάποια σημεία του σώματός σας θα δυσκολεύονται να γεμίζουν με χρυσό φως. Αυτά τα σημεία είναι τα προβληματικά σημεία σας που χρίζουν θεραπείας. Τέλος θα επαναεκπλαγείτε εάν κάνετε αυτήν την άσκηση και αμέσως μετά τραβήξετε μια φωτογραφία αύρας. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό… (αν και βέβαια δεν είναι αληθινό αφού αυτή θα είναι η προσωρινή σας αύρα και όχι η μόνιμη)

 

Μωυσής

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε