,

Λαμπραντόρ βούτηξε στις γραμμές του τρένου για να σώσει το αφεντικό του

Συγκίνηση προκαλεί η αυτοθυσία που επέδειξε ένα λαμπραντόρ για να σώσει το αφεντικό του που έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Μανχάταν. Ο 61χρονος

Συγκίνηση προκαλεί η αυτοθυσία που επέδειξε ένα λαμπραντόρ για να σώσει το αφεντικό του που έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Μανχάταν. Ο 61χρονος Σεσίλ Γουίλιαμς, ο οποίος έχασε την όρασή του το 1995, λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στην πλατφόρμα του μετρό και έπεσε στις ράγες. Ο σκύλος-οδηγός του, ο 11χρονος Ορλάντο, βούτηξε επάνω του και άρχισε να τον γλείφει ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Και οι δύο γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα. Ο Γουίλιαμς, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται δήλωσε ότι ο Ορλάντο του έσωσε τη ζωή και δεν θα ήθελε ποτέ να τον αποχωριστεί.

Όμως λόγω ηλικίας, το συμπαθέστατο τετράποδο θα βγει εκτός υπηρεσίας σε έναν χρόνο και ο Γουίλιαμς θα πρέπει να βρεί άλλον οδηγό. Ο 61χρονος δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο ότι η ασφάλειά του καλύπτει τα έξοδα μόνο για έναν σκύλο-οδηγό και ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότητα να συντηρεί τον Ορλάντο. Η ιστορία του συγκίνησε αρκετούς και, τελικά, χάρη στις οικονομικές προσφορές τους, ο Γουίλιαμς θα κρατήσει τον Ορλάντο και μετά τη συνταξιοδότησή του.

Advertisment

πηγή: in.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι γάτες για την αγάπη
Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα έντομα για το κατοικίδιό σας που πρέπει να προσέχετε
Το πρώτο πάρκο σκύλων με ανακυκλώσιμα υλικά στον Δήμο Καλαμαριάς
Η ιστορία των δύο σκύλων που θα σας κάνει να δακρύσετε (βίντεο)

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση