Μόνο η ψυχή έχει “Ατζέντα”

Είσαι το άθροισμα Σώματος, Μυαλού και Ψυχής και κάθε μια από αυτές τις πλευρές σου έχει μια λειτουργία, αλλά μόνο μια έχει μια ατζέντα,

Είσαι το άθροισμα Σώματος, Μυαλού και Ψυχής και κάθε μια από αυτές τις πλευρές σου έχει μια λειτουργία, αλλά μόνο μια έχει μια ατζέντα, ένα σκοπό: η Ψυχή.

Η λειτουργία του Μυαλού είναι να εξασφαλίσει την επιβίωση της παρούσας φυσικής μορφής του Συνόλου αυτού που Είσαι, για όσο χρόνο χρειάζεται, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ατζέντα της Ψυχής.

Advertisment

Η λειτουργία του Σώματος είναι να συλλέξει δεδομένα από το φυσικό περιβάλλον για να βοηθήσει το Μυαλό να εξασφαλίσει την επιβίωση. Επίσης, είναι να δημιουργήσει σε φυσική μορφή και να βάλει μέσα σε αυτό το περιβάλλον τις θεωρητικές ιδέες και αποφάσεις του Μυαλού.

Η λειτουργία της Ψυχής είναι να βιώσει όσο το δυνατόν περισσότερες εκδοχές/πλευρές του Ποιος και Τι Πραγματικά Είσαι, και χρησιμοποιεί το Μυαλό και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο έχει τοποθετήσει τον Εαυτό της, σαν εργαλεία για να πετύχει τον σκοπό της.

Επειδή στο Μυαλό σου έχουν δοθεί λίγες – ή ακόμα χειρότερα εντελώς ανακριβείς – πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα της Ψυχής, συχνά ούτε το Μυαλό ούτε το Σώμα σου μπορούν να υπηρετήσουν την ατζέντα, εκτός και δουλεύουν σε συνδυασμό με την Ψυχή.

Advertisment

Τώρα, εάν το Μυαλό σου δεν γνωρίζει αυτά που γνωρίζει η Ψυχή, μπορεί να νοιώθεις ότι η ζωή σου άγεται και φέρεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Έτσι μπορεί να καταλήξεις να αγνοείς τον ίδιο τον σκοπό για τον οποίο βρίσκεσαι στην Γή , πράγμα που ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους.

Εάν επιθυμείς να ζήσεις μια ζωή που υπηρετεί τον αληθινό της σκοπό, το Μυαλό σου πρέπει να φέρει μέσα στα δεδομένα του αυτά που η Ψυχή σου ήδη γνωρίζει, προκειμένου να παραγάγει την σχετική εμπειρία. Η Ψυχή έχει την Γνώση, με την οποία το Μυαλό δημιουργεί την εμπειρία αυτού που αποκαλείς πραγματικότητα.

The only thing that matters
Neale Walsh

Ομάδα της Ανθρωπότητας

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Μήπως ασκώ υπερβολική κριτική στους άλλους; Πώς θα το καταλάβω και πώς μπορώ να το διορθώσω;
Ν. Καζαντζάκης: Η λαχτάρα της λευτεριάς
Χάνουμε χρόνο όταν επενδύουμε σε αυτούς που δεν έχουν χρόνο για εμάς
Μέσα από τα μάτια μου: Ο φίλος μου... η ημικρανία

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση