Ο απλούστερος τρόπος να αλλάξετε μια στραβή μέρα

Όλοι έχουμε ζήσει ημέρες ή περιόδους όπου τα πάντα πηγαίνουν στραβά, όπου η μια συμφορά διαδέχεται την άλλη. Είτε το αντιλαμβανόσασταν είτε όχι, γεγονός

Όλοι έχουμε ζήσει ημέρες ή περιόδους όπου τα πάντα πηγαίνουν στραβά, όπου η μια συμφορά διαδέχεται την άλλη. Είτε το αντιλαμβανόσασταν είτε όχι, γεγονός παραμένει ότι όλη αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση άρχισε με μία και μόνη σκέψη. Αυτή η μία κακή σκέψη προσέλκυσε περισσότερες, η συχνότητα «κλείδωσε» και, τελικά, όντως κάτι πήγε στραβά. Αντιδρώντας σε αυτή την αρνητική εξέλιξη, αρχίσατε να προσελκΰετε και άλλα δεινά. Προσελκΰοντας απλώς τις όμοιες τους, οι αρνητικές αντιδράσεις σας πολλαπλασιάστηκαν και η αλυσιδωτή αντίδραση συνέχισε να εξελίσσεται, γιατί έτσι επιτάσσει ο νόμος.

Ο μόνος τρόπος για να τη σταματήσετε είναι να μετακινηθείτε από τη συγκεκριμένη συχνότητα, αλλάζοντας σκόπιμα το σκεπτικό σας.

Advertisment

Μπορείτε να αλλάξετε τις σκέψεις σας σε ό,τι εσείς θέλετε. Αν το κάνετε, και αφού λάβετε μέσω των συναισθημάτων σας την επιβεβαίωση ότι αλλάξατε συχνότητα, ο νόμος της έλξης θα ανταποκριθεί στη νέα συχνότητα και θα σας αναμεταδώσει τις νέες εικόνες της ζωής σας.

Από το βιβλίο The Secret (Το μυστικό)

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Η θεραπεία της παρουσίας: Όταν είμαστε παρόντες, βοηθάμε τους άλλους να ανοίξουν την πόρτα σε έναν κόσμο ευκαιριών
Πώς το παιδικό τραύμα επηρεάζει την υγεία μας σε όλη τη διάρκεια της ζωής (βίντεο)
4 σημάδια συναισθηματικής κακοποίησης | Η σχέση τους με την κατάθλιψη και το άγχος
Flip it: Με την ανατρεπτική σκέψη τα προβλήματα γίνονται ευκαιρίες

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση