,

Αδυνάτισμα και Αποτοξίνωση πάνε χέρι – χέρι

Αποτοξίνωση και αδυνάτισμα πάνε χέρι-χέρι. Το λίπος δεν είναι μόνο μια αποθήκη για την ενέργεια άλλα και το σπίτι που κατοικούν οι τοξίνες. Συνεπώς

Αποτοξίνωση και αδυνάτισμα πάνε χέρι-χέρι. Το λίπος δεν είναι μόνο μια αποθήκη για την ενέργεια άλλα και το σπίτι που κατοικούν οι τοξίνες. Συνεπώς όσο περισσότερο λίπος έχετε τόσο περισσότερες τοξίνες θα αποθηκεύει το σώμα σας.

Αναμφίβολα οι τοξίνες είναι πολύ βλαβερές για κάθε σύστημα του σώματος – για το ανοσοποιητικό σύστημα, για το νευρικό σύστημα, για τα διάφορα όργανα, για την ικανότητα να χωνέψει και να μεταβολίζει την τροφή, για την διαύγεια σας, κλπ.

Advertisment

Ο εγκέφαλο σας αντιδρά ακόμα και σε μικρές ποσότητες τοξινών με πονοκεφάλους. Ακόμα και η διάθεσή σας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από τις τοξίνες.

Για αυτό το λόγο η αποτοξίνωση του σώματος είναι μια σημαντική θεραπευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσετε. Πολλές από της δημοφιλές δίαιτες αποτοξίνωσης σας βάζουν σε μια δίαιτα με πολλά υγρά που περιέχουν ελάχιστά θρεπτικά συστατικά και θερμίδες.

Η ιδέα πίσω από αυτές τις δίαιτες είναι ότι εάν πίνετε συνέχεια υγρά χωρίς να προσθέσετε τοξίνες στο σώμα, το σώμα θα αρχίσει να καθαρίζει και να αποβάλει τις τοξίνες που έχει.

Advertisment

Οι δίαιτες αποτοξίνωσης μπορούν να σας βοηθήσουν να διώξτε το περιττό λίπος και να αναζωογονήστε ολόκληρο το σώμα σας. Μια δίαιτα αποτοξίνωσης μπορεί να καθαρίσει το σώμα από τοξίνες που έχουν μαζευτεί επί χρόνια σε κυτταρικό επίπεδο με αποτέλεσμα την διαύγεια του μυαλού, την καλύτερη υγεία, την αύξηση της ενέργειας, και ένα νέο ξεκίνημα για τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι.

Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγάλες νηστείες έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα σε χρόνιες παθήσεις. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν το χρόνο η την διάθεση και ούτε το απαραίτητο θάρρος για να μπορούν να προβούν σε μια τέτοια δέσμευση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τρέχουν να κάνουν μια δίαιτα αποτοξίνωσης τριών ημερών, πίνοντας νερό και λίγο τροφή. Αυτές οι δίαιτες είναι πολύ επικίνδυνες και πρέπει να τις αποφεύγετε.

Πολλές τροφές προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στην αποτοξίνωση του σώματος. Τα φρέσκα φρούτα και πράσινα λαχανικά είναι εξαιρετικές αποτοξινωτικές τροφές. Περιέχουν τεράστιες ποσότητες αντιοξειδωτικών και ιδιότητες για να ξεφορτωθεί το σώμα σας τις βλαβερές τοξίνες. Άλλες τροφές είναι το πράσινο τσάι, τα Ωμέγα 3 λιπαρά και το σκόρδο.

Το σημαντικότερο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι στην αποτοξίνωση το γρηγορότερο δεν είναι και το καλύτερο. Μετά από χρόνια συσσώρευσης τοξινών από πολλές διαφορετικές πυγές , το σώμα χρειάζεται χρόνο για να καθαρίσει.

Είναι γνωστό ότι η αποτοξίνωση έχει πολλές θετικές επιδράσεις. Με τόσες πολλές δίαιτες αποτοξίνωσης είναι σημαντικό να διαλέξτε την πιο κατάλληλη για εσάς. Εάν δοκιμάζετε μια δίαιτα αποτοξίνωσης για πρώτη φορά, καλό είναι να περιορίσετε των αριθμό των ημερών που την κάνετε. Περιορίστε των αριθμό των ημερών σε τρία για να δείτε πως αντιδρά το σώμα σας και για να αποφύγετε να πάθει σοκ.

Πηγή

Στην κατηγορία: Αποτοξίνωση μπορείτε να βρείτε δεκάδες συνταγές και μεθόδους αποτοξίνωσης

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Είναι η σαρδέλα το νέο κόκκινο κρέας;
Ο γλυκός χυμός – ελιξίριο για οστά, άμυνα, καρδιά και πεπτικό σύστημα
Αντιγήρανση: Η διατροφή που αναστρέφει τα σημάδια του χρόνου
Έντερο: Τα συντηρητικά που το απειλούν | Τα αγαπημένα τρόφιμα που τα περιέχουν

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση