,

Tong Ren: Μια καινούργια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική θεραπεία

Το Tong Ren είναι μία μέθοδος ακριβής κατεύθυνσης της ενέργειας στο σώμα. Μπορούμε να επιτύχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα συνδυάζοντας συμπληρωματικά στοιχεία της δυτικής ιατρικής και

Το Tong Ren είναι μία μέθοδος ακριβής κατεύθυνσης της ενέργειας στο σώμα. Μπορούμε να επιτύχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα συνδυάζοντας συμπληρωματικά στοιχεία της δυτικής ιατρικής και της ανατολίτικης σοφίας και απλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Η δυτική επιστήμη ανέπτυξε την κατανόηση της ανατομίας, φυσιολογίας, νευρολογίας, βιοχημείας, και τις λειτουργίες του κυττάρου.

Advertisment

Η ανατολίτικη ιατρική κατανοεί ότι το σώμα απαιτεί μια συνεχή τροφοδοσία μιας μορφής ενέργειας ώστε να παραμείνει το σώμα υγιές. Κάθε όργανο χρειάζεται μια φυσική ροή ηλεκτρικών σημάτων (στοιχείων) και οποιοδήποτε εμπόδιο αυτής της απαραίτητης βιοηλεκτρικής ώθησης οδηγεί σε ασθένεια.

Η φήμη της θεραπείας Tong Ren, έχει να κάνει με την επιτυχία της στη θεραπεία, τον έλεγχο εξέλιξης του καρκίνου και σε άλλες συνθήκες εξασθένισης του οργανισμού που δεν έχουν ανταπόκριση στις παραδοσιακές δυτικές ή ανατολίτικες ιατρικές θεραπείες.

Το Tong Ren είναι μια δυνατή ενεργειακή θεραπεία που βοηθά τους ανθρώπους να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

Advertisment

Βασίζεται στην αρχή στο ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται από φυσικά μπλοκαρίσματα τα οποία με τη σειρά τους διακόπτουν τη φυσική ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα (πράνα, chi ), η οποία δεν είναι άλλο από τον βιοηλεκτρισμό τον οποίο χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε την υγεία σε κάθε κύτταρο και όργανο του σώματός μας.

Το Tong Ren ενσωματώνει τη δυτική επιστήμη με την ανατολίτικη σοφία αλλά δεν είναι απλά το άθροισμα των δύο επιστημών . Η θεραπευτική του δύναμη κάνει ένα κβαντικό άλμα χρησιμοποιώντας άλλη μια φυσική τάση που όλοι έχουμε παρατηρήσει στη φύση : τη συγχρονικότητα.

Mε το Tong Ren δουλεύουμε στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα

1. Συμπαθητικό Νευρικό Σύστημα (fight or flight)

Σπονδυλική στήλη, κρανιακά νεύρα, κυκλοφορικό, ενδοκρινικό σύστημα

2. Παρασυμπαθητικό Νευρικό Σύστημα (rest and digest)

Πνευμονογαστρικό και φρενικό νεύρο, σπλάχνα της πυέλου

3. Κρανιακά Νεύρα και Εγκέφαλος

Οι θεραπευτές του Tong Ren δουλεύουν ώστε να αποβάλλουν τα μπλοκαρίσματα και να αποκαταστήσουν την κανονική ροή τροφοδότησης και θεραπευτικής ενέργεια. Χρησιμοποιούν μια προσομοίωση ανθρωπίνου σώματος .

Εφαρμόζουν θεραπεία σε συγκεκριμένα σημεία σε ένα μοντέλο με ένα ελαφρύ μαγνητικό σφυράκι, συγκεντρώνοντας το συνειδητό τους νου σε σημεία τέτοια που ανταποκρίνονται στα μπλοκαρίσματα του ασθενή.

Το ρυθμικό και με συγκεκριμένη συχνότητα χτύπημα παράγει μια σύνδεση μεταξύ του υποσυνειδήτου του θεραπευτή και των σημείων τα οποία αντιδρούν στο χτύπημα στο σώμα του ασθενή με στόχο το ξεμπλοκάρισμα.

Εφαρμογές Tong Ren

Για όλες τις παθήσεις , δυσλειτουργίες, αυτοάνοσα νοσήματα

Σε όλα τα ζωτικά όργανα

Σε όλα τα Συστήματα του οργανισμού

Νοητικές και Ψυχικές διαταραχές

Αποτοξίνωση γενική και αποτοξίνωση από χημειοθεραπείες βαριά φάρμακα και ναρκωτικά

Διακοπή καπνίσματος

Μεταβολισμό και απώλεια βάρους

Ενεργοποίηση όλων των οργάνων

Ορμονική εξισορρόπηση

Εξισορρόπηση του ασβεστίου στον οργανισμό

Στρατηγικές που δρουν στα κύτταρα :

Τοξικότητα, απώλεια βιοηλεκτρισμού από φτωχή θρέψη και οξυγόνο, ιοί που έχουν προκληθεί από επιθέσεις στο DNA όπως παθογόνα βακτήρια, δημιουργία όγκων (καρκίνο)

Εξισορρόπηση και μεγιστοποίηση οξυγόνωσης

Κατόπιν λήψης ιατρικού ιστορικού ή περιγραφή του συμπτώματος, εφαρμόζεται η αντίστοιχη ή οι αντίστοιχες θεραπείες.

Στο Spaulding Rehabilitation Hospital στη Βοστώνη, και στο IOT Hospital της Φλωρεντίας , σε συνεργασία με το Tong Ren Foundation, εφαρμόζονται ομαδικές θεραπείες Tong Ren καθώς η τεχνική προσφέρεται με ερευνητικά εργαλεία ώστε να επικυρωθεί η αποτελεσματικότητα της τεχνικής.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Το σπίτι έχει το δικό του μικροβίωμα και μας επηρεάζει άμεσα. Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε;
Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση