Αύρα και Ασθένειες

Γράφει η Γιονίντα Ντρίζα Στην καθημερινότητα του ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με πάρα πολλές διαφορετικές δονήσεις, οι οποίες μπορεί να είναι είτε θετικές είτε

Γράφει η Γιονίντα Ντρίζα

Στην καθημερινότητα του ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με πάρα πολλές διαφορετικές δονήσεις, οι οποίες μπορεί να είναι είτε θετικές είτε αρνητικές για τον ίδιο. Η αλληλεπίδραση με διαφορετικά περιβάλλοντα αλλά και με άλλα άτομα είναι αυτή που τον φέρνει σε επαφή με πληθώρα ενεργειών, οι οποίες μπορούν να τον επηρεάσουν ως έναν βαθμό στη ζωή του. Χάρη στην προστατευτική παρουσία της αύρας μπορεί ως επί το πλείστον ο καθένας να αποφύγει να ζημιωθεί από αρνητικές επιδράσεις και να καταφέρει να διατηρήσει την ψυχική και ψυχολογική του ισορροπία όσο περισσότερο γίνεται.

Advertisment

Σε όλη αυτή τη διαδικασία σημαντικό ρόλο παίζει η ίδια η στάση που διατηρεί το άτομο όχι μόνο σε συγκεκριμένες καταστάσεις μέσα στη μέρα, αλλά γενικά σαν στάση ζωής απέναντι στο σύνολο των γεγονότων που αντιμετωπίζει και στους ανθρώπους που γνωρίζει. Ένας άνθρωπος που τείνει να είναι απαισιόδοξος, να απογοητεύεται εύκολα τόσο από τον εαυτό του όσο και από την ίδια του τη ζωή, ή που διατηρεί αρκετούς φόβους και επιφυλάξεις τείνει να έχει πιο αδύναμη αύρα, συνεπώς και λιγότερη προστατευτική δύναμη. Η ανθεκτικότητα του αυρικού πεδίου έχει άμεση συνάφεια και με το εσωτερικό σθένος και τη θετικότητα που διατηρεί ο άνθρωπος μέσα του, και συνεχώς τρέφεται ενεργειακά από αυτές τις όμορφες δονήσεις.

Μία ενδυναμωμένη αύρα προστατεύει όλα τα επίπεδα του ανθρώπου, ακόμα και το ίδιο το σώμα, από μικρόβια παντός είδους. Ειδικά η θετικότητα, που κάποιος μπορεί να διατηρεί άσβεστη μέσα του, λειτουργεί σαν μία ενεργειακή «σκούπα» που απομακρύνει από το αυρικό πεδίο όλους εκείνους τους κραδασμούς που μπορεί να εισχωρήσουν σε όλα τα σώματα του ανθρώπου, φτάνοντας μέχρι και τον οργανισμό του. Αν δεν μπορέσει η αύρα να ανταπεξέλθει σε κάτι τέτοιο, τότε είναι πιθανόν κάποια αρνητικότητα να εξελιχθεί με τον καιρό σε κάποιου είδους ασθένεια, ανάλογα και με τον κάθε άνθρωπο.

Επιλέγοντας κανείς να διατηρεί αρνητικότητα στη ζωή του, αποδυναμώνει την ίδια του την αύρα και γίνεται πιο ευάλωτος σε εξωτερικές μη θετικές επιρροές.Είναι σαν ένας φαύλος κύκλος που ξεκινά από το ίδιο το άτομο, επεκτείνεται στο περιβάλλον του, για να ξαναγυρίσει πάλι από εκεί που ξεκίνησε- μόνο που αυτή τη φορά εμπεριέχει και δονήσεις από άλλους ανθρώπους. Καθώς υποχωρεί η δονητική προστατευτική ασπίδα είναι ευκολότερο να βρουν τον στόχο τους τα ενεργειακά «πυρά» από τον περίγυρο, τα οποία μπορεί να επιδράσουν σε ξεχωριστά κομμάτια στον καθένα- ανάλογα πού είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του.

Advertisment

Στον αντίποδα, μπορεί να παρατηρηθεί το φαινόμενο ανθρώπων που ξεπερνούν μία ασθένεια χάρη στην επαφή τους ξανά με τη θετικότητα, την αισιοδοξία και την ακλόνητη πίστη στην ικανότητα να θεραπευτούν. Όλη αυτή η εσωτερική θέληση επιφορτίζει την αύρα με δύναμη και αντοχή, πράγμα που δρα θεραπευτικά στην συνολική τους κατάσταση- νοητική, συναισθηματική, ψυχολογική, ψυχική και σωματική. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένας προστατευτικός κραδασμός που διασφαλίζει την υγιή λειτουργία όλων των ανθρώπινων σωμάτων και την απομάκρυνση των ενεργειακών «μικροβίων».

Η ανθρώπινη αύρα λειτουργεί με ευφυΐα προκειμένου να διασφαλίσει την ομοιόσταση σε όλα τα επίπεδα καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του ατόμου. Παρ’όλα αυτά χρειάζεται η συμβολή και του ίδιου του ανθρώπου προκειμένου να μπορέσει να διατελέσει τον προστατευτικό της σκοπό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία. Η διατήρηση της εσωτερικής θετικότητας δεν είναι πάντα κάτι εύκολο, χρειάζεται ωστόσο ο καθένας να προσπαθεί όσο μπορεί να βρίσκει τρόπους να μην παρασύρεται από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που του συμβαίνουν. Είναι κάτι που ο κάθε άνθρωπος ωφείλει στον εαυτό του και στην ίδια του την υγεία, ψυχική, ψυχολογική και σωματική.

Η Γιονίντα Ντρίζα είναι Ενεργειακή Θεραπεύτρια με πολυετή εμπειρία και συγγραφέας του βιβλίου “Η Εξέλιξη της Αύρας”, σχετικά με την εξέλιξη του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; 8 τεχνικές αναπνοής που θα σας χαλαρώσουν στο λεπτό
Υψηλή χοληστερόλη: Καρδιολόγος αποκαλύπτει τους 5 καλύτερους τρόπους να τη ρίξουμε φυσικά
Αφρικανική σκόνη: Πώς μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας | Επιστήμονες εξηγούν
Επιστήμονες κατάφεραν να εξαλείψουν τον ιό HIV από τα κύτταρα που μολύνει

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση