,

Τυφλό Σύστημα: Εκπαιδευτικό βίντεο για να πληκτρολογείτε με… κλειστά μάτια

Δείτε στο video με ποιον τρόπο μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να συντάσσει κείμενα στο pc ή το laptop, σε πολύ σύντομο χρόνο.

Δείτε στο video με ποιον τρόπο μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να συντάσσει κείμενα στο pc ή το laptop, σε πολύ σύντομο χρόνο.
Ο δρόμος προς το… τυφλό σύστημα γραφής είναι στρωμένος με πλήκτρα και εσείς χρειάζεται να μάθετε να πληκτρολογείτε γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς λάθη, ώσπου να καταφέρετε τελικά, να μην κοιτάζετε καθόλου το πληκτρολόγιο, αν θέλετε να μειώσετε στο ελάχιστο τον χρόνο σύνταξης ενός κειμένου.
Στο παρακάτω video, θα δείτε βήμα-βήμα πώς να «οδηγείτε» τα δάχτυλά σας στο κατάλληλο σημείο του πληκτρολογίου κάθε φορά, καθώς και μικρά tips που ίσως δεν είχατε προσέξει: κοιτάξτε για παράδειγμα, τα πλήκτρα «f» και «j» τα οποία έχουν πάνω τους από ένα μικρό «εξόγκωμα», για να το αναγνωρίζουν τα δάχτυλά σας και να αντιλαμβάνεστε πού περίπου βρίσκονται χωρίς να κοιτάξετε.
Κάντε την εξάσκησή σας και ύστερα, θαυμάστε τον εαυτό σας να γράφει τόσο γρήγορα μικρά ή μεγάλα κείμενα, στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή.

Advertisment

thesecretrealtruth.blogspot.com

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Φλούδες λεμονιού: Πώς μπορούμε να τις μετατρέψουμε σε zero waste μπαχαρικό
Αν φροντίζεις το νου σου όπως ένας καλός κηπουρός φροντίζει τον κήπο του, τότε θα γίνει πολύ πιο γόνιμος από όσο φαντάστηκες ποτέ
H ζωή δεν είναι σύντομη όταν την αποκτούμε, αλλά την κάνουμε εμείς σύντομη σπαταλώντας την
«Η ευτυχία βρίσκεται μέσα σου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών» | Επίκτητος

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση