, ,

Ένας απλός τρόπος να βοηθήσετε στην αποτοξίνωση των πνευμόνων σας

Τριήμερη θεραπεία αποτοξίνωσης πνευμόνων Προκειμένου οι πνεύμονές σας να λειτουργούν σωστά, είναι σημαντικό και τα άλλα όργανα του σώματός σας να λειτουργούν εξίσου σωστά.

Τριήμερη θεραπεία αποτοξίνωσης πνευμόνων

Προκειμένου οι πνεύμονές σας να λειτουργούν σωστά, είναι σημαντικό και τα άλλα όργανα του σώματός σας να λειτουργούν εξίσου σωστά. Πίνοντας πολύ τσάι και φυτικά ροφήματα θα βοηθήσετε τη διατήρηση της υγείας των οργάνων.

Advertisment

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν σοβαρά προβλήματα στους πνεύμονες ακόμη κι αν δεν έχουν καπνίσει ποτέ ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή τους, ενώ άλλοι καπνίζουν για πολλά χρόνια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την υγεία των οργάνων.

Η παρακάτω συνταγή τριήμερης αποτοξίνωσης θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας. Φυσικά, κανένα ήπιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης δεν είναι ικανό να αποκαταστήσει τη διαρκή φθορά που προκαλείται από το κάπνισμα και άλλους παράγοντες. Οπότε, ιδανικά εντάξτε αυτό το πρόγραμμα σε έναν ευρύτερο υγιεινό τρόπο ζωής.

Την πρώτη ημέρα θα πρέπει να πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι φυτικής προέλευσης πριν πάτε για ύπνο. Έτσι θα αποβάλετε τις τοξίνες από το έντερο και θα εμποδίσετε τη δυσκοιλιότητα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τους πνεύμονές σας. Προκειμένου να είναι δυνατή η σωστή λειτουργία και των άλλων οργάνων, αυτό είναι αρκετό για την 1η ημέρα.

Advertisment

Τη δεύτερη ημέρα πρέπει να πιείτε ένα ποτήρι νερό με χυμό λεμονιού πριν από το πρωινό γεύμα. Στύψτε 2 λεμόνια και προσθέστε 300 ml νερού. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με γκρέιπφρουτ ή χυμό ανανά. Οι χυμοί αυτοί είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και συνεπώς τα όργανα αναπνοής. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πιείτε ένα ποτήρι χυμό καρότου ανάμεσα στο πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Αυτός ο χυμός θα βοηθήσει στην αλκαλοποίηση του οργανισμού σας.

Την τρίτη ημέρα πιείτε 400 ml χυμό κράνμπερι πριν πάτε για ύπνο. Ο χυμός αυτός θα βοηθήσει στη μείωση των βακτηρίων που υπάρχουν στους πνεύμονες.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Ιπποκράτεια Διαβίωση: Μια εταιρεία παράδειγμα ολιστικής προσέγγισης με εκπληκτικά προϊόντα
Ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παιδική παχυσαρκία: Επενδύστε σήμερα, δείτε αποτελέσματα αύριο
Το μπαχαρικό που βοηθάει να χάσετε 3 φορές περισσότερο λίπος

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση