, , , ,

Μειώστε το ροχαλητό ή την άπνοια ύπνου με έναν απλό χυμό

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καταστρέψετε τη δική σας ήσυχη νύχτα ή αυτή του συντρόφου σας είναι το ροχαλητό. Όλοι γνωρίζουμε πόσο

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καταστρέψετε τη δική σας ήσυχη νύχτα ή αυτή του συντρόφου σας είναι το ροχαλητό. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να κοιμόμαστε αρκετά κι έτσι, αν ξυπνάτε συνεχώς ή σας κρατά ξύπνιους το ροχαλητό του συντρόφου σας, δεν είναι μόνο απογοητευτικό, αλλά μακροπρόθεσμα θα βλάψει την υγεία και πιθανόν την ίδια τη σχέση σας.

Πιθανές αιτίες ροχαλητού

Advertisment

Ένα από τα πράγματα που συμβάλλουν στην ροχαλητό είναι η υπερβολική ποσότητα βλέννας. Αν καταφέρετε να μειώσετε την ποσότητα που έχει συσσωρευτεί στον λαιμό και τις ρινικές διόδους οι αεραγωγοί θα απελευθερωθούν, γεγονός που θα μειώσει ή ίσως ακόμη και σταματήσει το ροχαλητό εντελώς.

Ένας από τους πιο απλούς και πιο ευχάριστους τρόπους για να το καταφέρετε αυτό είναι να φτιάξετε τον παρακάτω χυμό, τον οποίο συνιστάται να τον δοκιμάσετε είτε εσείς οι ίδιοι είτε ο σύντροφός σας προκειμένου να εμποδίσετε το ροχαλητό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συστατικά

Advertisment

• 2 μήλα

• 2 καρότα

• ¼ λεμονιού

• 2,5 εκ. τζίντζερ

Να θυμάστε ότι, όσο είναι δυνατόν, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε βιολογικά συστατικά.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας
Πότε πρέπει να αποφεύγετε τη βιταμίνη C ή να περιορίζετε την υπερβολική κατανάλωσή της;
Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα
Φασκόμηλο: Πώς να το καλλιεργήσετε μόνοι σας στο σπίτι

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση