Ένα υπέροχο animation της Disney για τα ανθρώπινα συναισθήματα

«Τα μυαλά που κουβαλάς» (Inside Out) είναι η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney και της Pixar που έχει ως θέμα της τα ανθρώπινα

«Τα μυαλά που κουβαλάς» (Inside Out) είναι η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney και της Pixar που έχει ως θέμα της τα ανθρώπινα συναισθήματα και τις σκέψεις που κρύβονται πίσω από τη χαρά, τη λύπη, το θυμό, τις ονειροπολήσεις και γενικότερα πίσω από κάθε ανθρώπινη σκέψη και συμπεριφορά.

Πρωταγωνίστρια η μικρή Ράιλι και ο δύσκολος δρόμος της προς την ενηλικίωση, που κάποιες φορές φαίνεται ότι είναι στρωμένος με …αγκάθια.

Advertisment

Οι δυσκολίες της ξεκινούν όταν αφήνει πίσω της την καθημερινή της ρουτίνα στα μεσοδυτικά και μετακομίζει με την οικογένειά της στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς ο πατέρας της αποδέχθηκε μία νέα θέση εργασίας.

Προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή η μικρή έρχεται αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της – χαρά, φόβο, θυμό, αηδία και θλίψη – τα οποία συναισθήματα είναι μικρά ανθρωπάκια που ζουν μέσα στο Κέντρο Ελέγχου του μυαλού της, όπου την βοηθούν συμβουλευτικά, μέσω της καθημερινής ζωής.

Καθώς η Ράιλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή της στο Σαν Φρανσίσκο, μια κρίση επέρχεται στο Κέντρο Ελέγχου. Αν και η Χαρά, το βασικό και πιο σπουδαίο συναίσθημα της Ράιλι, προσπαθεί να κρατήσει θετικά τις ισορροπίες, τα συναισθήματα για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος περιήγησης στη νέα πόλη, το σπίτι και το σχολείο συγκρούονται.

Advertisment

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες αρχές καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ :

(μεταγλωτισμένο στα ελληνικά)


www.invitromagazine.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Χρήσιμα τρικ που θα κάνουν το παρκάρισμα πιο εύκολο (βίντεο)
3 μυστικά για να ξεχωρίζεις με τη φωνή σου (1)
Βουλγαρία: Εντυπωσιακό βίντεο από πτώση μετεωρίτη - Έγινε αντιληπτός και στην Ελλάδα
Ηράκλειο: Ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες και μπήκαν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση