,

ΚΛΗΡΩΣΗ: Το βιβλίο του Μάνθου Μόσχου “Προσωπικός Αγγελιοφόρος”

Η Εναλλακτική Δράση κληρώνει σε πέντε αναγνώστες το ηλεκτρονικό βιβλίο του Μάνθου Μόσχου “Προσωπικός Αγγελιοφόρος”. Το βιβλίο διατίθεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Λίγα Λόγια

Η Εναλλακτική Δράση κληρώνει σε πέντε αναγνώστες το ηλεκτρονικό βιβλίο του Μάνθου Μόσχου “Προσωπικός Αγγελιοφόρος”. Το βιβλίο διατίθεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή.

EXOF PROS AGGEL

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Στο κάστρο του Τόντγκενχορ ο άρχοντας Μπεντάρτ κυβερνάει σκληρά μα και δίκαια. Δύσκολοι καιροί, δύσκολες καιρικές συνθήκες, περίεργοι άνθρωποι! Ο θάνατος είναι μόνιμος επισκέπτης στα φτωχικά χαμόσπιτα. Λιγοστές οι ελπίδες!
Ένας φωτισμένος άνθρωπος, ο σεβάσμιος δάσκαλος Φάρλοκ, αγωνιά και προσπαθεί να εξηγήσει τη φύση και τους ανθρώπους. Συμβουλεύει μαλακά, χωρίς πίεση τον άρχοντα και δασκαλεύει τα παιδιά του κάστρου, για να γίνουν σωστοί άνθρωποι.
Ο μικρός Μεντ και η φίλη του Έλαβ είναι οι ήρωες αυτής της ιστορίας, τα παιδιά που συμμετέχουν σ’ αυτές τις καταστάσεις πότε ανέμελα και πότε ως συνειδητοποιημένοι ενήλικες. Ούτε κι αυτών των παιδιών οι αγνές καρδιές θα ξεφύγουν από τα πέπλα της αγάπης, του έρωτα αλλά και του σκληρού πεπρωμένου.
Ο «Προσωπικός Αγγελιοφόρος», το δεύτερο βιβλίο του Μάνθου Μόσχου, μιλάει γι αυτήν την παγωμένη χώρα. Ο δάσκαλος προσπαθεί να εφαρμόσει τον Πλάτωμα και το σύστημα της αρχαίας Σπάρτης εκεί που τα παιδιά των υπηκόων δεν έχουν καμιά εκπαίδευση ούτε και μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο θα βρείτε εδώ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Δηλώστε τη συμμετοχή σας απλά σχολιάζοντας κάτω από το παρόν άρθρο. Όσοι αναγνώστες δεν έχουν λογαριασμό facebook και δεν μπορούν να σχολιάσουν, μπορούν να συμμετάσχουν στέλνοντας μήνυμα μέσω της φορμας επικοινωνίας και θα τοποθετούμε εμείς το σχόλιό τους κάτω από το άρθρο.

Η Κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 17 Μαΐου  στις 21.00.

Οι πέντε νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτό το άρθρο.

Όροι Συμμετοχής

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 48 ωρών, είτε μέσω Facebook, είτε μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας,  για να θεωρηθεί έγκυρη η κλήρωση.

Ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία!

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε

Οι νικητές είναι:

Koni Konidari

Sofia Giannakopoulou

Ευθυμης Παπαγεωργιου

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΛΑΓΙΔΟΥ

Κατερίνα Μαρκομποτσαρη

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε