,

Το Φεστιβάλ Ενάλλαξη επιστρέφει στην Αθήνα στις 13 και 14 Ιουνίου

Σάββατο και Κυριακή 13-14 Ιουνίου 2015 The Cube Κλεισόβης 8, Εξάρχεια Μετρό Ομόνοια Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 23:00 Η Ενάλλαξη, επανέρχεται ύστερα από τα

Σάββατο και Κυριακή 13-14 Ιουνίου 2015
The Cube
Κλεισόβης 8, Εξάρχεια
Μετρό Ομόνοια
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 23:00

Η Ενάλλαξη, επανέρχεται ύστερα από τα δύο πετυχημένα φεστιβάλ του Ιουνίου και Νοεμβρίου του 2013. Λόγω της καινοτομίας, για τα ελληνικά δεδομένα, συνάντηση πληθώρας πνευματικών πρακτικών και εναλλακτικών θεραπειών, τα φεστιβάλ είχαν μεγάλη προσέλευση και απήχηση στο κοινό.

Advertisment

Μέσα από ομιλίες, ενημερωτικό υλικό, προβολές και εργαστήρια με εξειδικευμένους δασκάλους και εισηγητές, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πολλές από τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της προσωπικής εξέλιξης. Πρακτικές όπως η γιόγκα, η βοτανοθεραπεία, ο διαλογισμός, η δραματοθεραπεία, η κινησιοθεραπεία και το θεραπευτικό τραγούδι είναι μερικές από τις διαφορετικές μεθόδους που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του διημέρου. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με την προσωπική μεταμόρφωση και την συλλογική αλλαγή (επιστήμη και πνευματικότητα, ανατολική φιλοσοφία, οικολογία κ.ά.).

Στο φεστιβάλ δίνεται έμφαση στη βίωση της προσωπικής μεταμόρφωσης μέσω της μουσικής και του χορού, από την θεραπευτική τους διάσταση. Ο επισκέπτης με την παρουσία του στις ομιλίες, τα εργαστήρια και τις μουσικές εκδηλώσεις έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτές τις μορφές τέχνης είτε ως παρατηρητής είτε ως συμμετέχων.

Στην ενάλλαξη υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να μάθει κανείς για τη σημασία της διατροφής και ενός ολιστικού τρόπου ζωής μέσα από τα εργαστήρια, τις ομιλίες και τα περίπτερα από ειδικούς του χώρου.

Advertisment

Η είσοδος για τις ομιλίες και τις μουσικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό και η συμμετοχή στα εργαστήρια κοστίζει 15 ευρώ / ολοήμερο και 25 ευρώ / διήμερο. Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Προβάλλουμε και παρουσιάζουμε ό,τι μας θεραπεύει, μας εξελίσσει και μας βοηθά να ζούμε την καθημερινότητά μας καλύτερα.`

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Διάταση και στροφή στομάχου στο σκύλο: Τι είναι και οι ενδεδειγμένοι τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης
Γερμανός σέρφερ έκανε εντυπωσιακό ρεκόρ - Σκαρφάλωσε σε κύμα 28,5 μέτρων (βίντεο)
Γιατί ορισμένα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια φαίνεται να «μισούν» ο ένας τον άλλον;
Αυτές είναι οι 10 πιο «έξυπνες» πόλεις στον κόσμο | Οι 7 βρίσκονται στην Ευρώπη

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση