Σε αυτό το δημοψήφισμα ψηφίζω ΆΝΘΡΩΠΟΣ

Αγαπητοί φίλοι, από το πρωί στην ιστοσελίδα μας προβάλλονται διαφημίσεις για το επερχόμενο δημοψήφισμα υπέρ του ΝΑΙ. Οι διαφημίσεις αυτές ΔΕΝ προωθούνται από την

Αγαπητοί φίλοι, από το πρωί στην ιστοσελίδα μας προβάλλονται διαφημίσεις για το επερχόμενο δημοψήφισμα υπέρ του ΝΑΙ. Οι διαφημίσεις αυτές ΔΕΝ προωθούνται από την Εναλλακτική Δράση αλλά από τη Google η οποία διαχειρίζεται τους χώρους αυτούς στη σελίδα μας. Όπως γνωρίζετε, ο ρόλος μας δεν είναι να τοποθετούμαστε σε πολιτικά ζητήματα. Για αυτό το λόγο και αιτηθήκαμε στη Google να διακόψει την προβολή τους στη σελίδα μας. Το ίδιο θα πράξουμε κι αν παρατηρήσουμε διαφήμιση για το ΟΧΙ.

Εντούτοις, έπειτα από την οργισμένη αντίδραση κάποιων αναγνωστών, όταν αντίκρισαν τις διαφημίσεις, θελήσαμε να κάνουμε μια παρέμβαση. Παρατηρούμε πως πολύ εύκολα η διχόνοια μπαίνει στις καρδιές μας και διαβάζουμε σε διάφορες “ενημερωτικές ιστοσελίδες,” προειδοποιήσεις, για εμφύλιους, για μεγάλες αναστατώσεις μετά το δημοψήφισμα και άλλες “ευοίωνες” προφητείες.

Εσείς οι συνειδητοί άνθρωποι, οι αναζητητές, μπορείτε να παρατηρήσετε σε πλήρη εξέλιξη, τη χειραγώγηση, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δείτε πόσο εύκολα οι άνθρωποι προτίθενται να φανατιστούν, να μετατραπούν σε μάζες, σε αριθμούς, σε προϊόντα με barcodes, οι οποίοι ξέχασαν τι είναι να είσαι άνθρωπος, τι είναι να είσαι Έλληνας και απλά ντύθηκαν με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Παρέδωσαν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά και είναι πρόθυμες μαριονέτες χειραγώγησης κάθε εξουσίας.

Δεν έχει σημασία τελικά τι θα βγει στο δημοψήφισμα, η ουσία είναι ότι χάσαμε ήδη και χάσαμε όλοι, γιατί αποτύχαμε να σταθούμε σαν Άνθρωποι.

Γι αυτό το λόγο, εσείς, άνθρωποι της επίγνωσης, αναζητητές, συνειδητοί άνθρωποι κάθε δρόμου, τώρα, είναι η στιγμή που περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να διατηρήσετε τις αξίες και τις αρχές σας και να μην παρασυρθείτε από το επίμονο ρεύμα του φανατισμού. Γίνετε τα φωτεινά φανάρια αυτών των σκοτεινών μονοπατιών που διανύουμε.

Η Εναλλακτική Δράση ψηφίζει σε αυτό το δημοψήφισμα ΆΝΘΡΩΠΟΣ
10997174_626201327525241_2108089649325999981_n

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε