, ,

Γυναίκα συνήλθε από κώμα όταν άκουσε το κλάμα του νεογέννητου παιδιού της

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μια μητέρα ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν μόλις άκουσε το κλάμα του

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μια μητέρα ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν μόλις άκουσε το κλάμα του νεογέννητου παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Shelly Cawley έπεσε σε κώμα, κατά τη διάρκεια καισαρικής τομής στην οποία υπεβλήθη εσπευσμένα και ενώ διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, όταν ένας θρόμβος απελευθερώθηκε στο κυκλοφορικό της σύστημα. Παρόλο που κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, οι γιατροί δεν ήταν καθόλου αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της και ενημέρωσαν το σύζυγό της πως υπήρχαν πολλές πιθανότητες να μη βγάλει τη νύχτα.

Advertisment

Τότε ανέλαβαν δράση οι νοσοκόμες της κλινικής, αποφασίζοντας να πάνε το νεογέννητο κοντά στην αγκαλιά της μητέρας του και να το κάνουν εσκεμμένα να κλάψει. Το κλάμα του μωρού άγγιξε τη μητέρα, της οποίας η κατάσταση άρχισε σταδιακά να βελτιώνεται, με αποτέλεσμα λίγες μέρες μετά να συνέλθει εντελώς από το κώμα. «Το κλάμα μου έδωσε τον λόγο να παλέψω για κάτι», δήλωσε η πανευτυχής μητέρα.

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η στιγμή που μητέρα και παιδί ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά μετά το περιστατικό του κώματος.

Advertisment

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

«Πωλητής για μία ώρα»: Οι καλλιτέχνες που στήριξαν το περιοδικό Σχεδία
Ζευγάρι νομάδων μελισσοκόμων ταξιδεύουν τα μελίσσια τους στα σχολεία της βόρειας Ελλάδας
«Απλώς κάντε το»: Η συμβουλή ενός 94χρονου με φυσική κατάσταση εφήβου
Urban_Stripes--8copy

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση