Το πρόγραμμα του Athens Spirit Festival

Ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις στο πρώτο φεστιβάλ πνευματικού κινηματογράφου στην Αθήνα (Athens Spirit Festival)

Όπως είχαμε ανακοινώσει αρκετές μέρες πριν, αυτή την εβδομάδα λαμβάνει χώρα το πρώτο Φεστιβάλ Πνευματικού Κινηματογράφου στην Αθήνα. Ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου και θα τελειώσει την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου.

Η Εναλλακτική Δράση είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε μία από τις προβολές των ταινιών  και να παρακολουθήσει μια σύντομη ομιλία – ανάλυση σχετικά με την ταινία. Είδαμε την ταινία “Yogananda”, η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, και ακούσαμε τον Ηλία   Κατιρτσιάνογλου να τοποθετείται επάνω στις διδαχές του Yogananda.

Η Εναλλακτική Δράση είναι ευγνώμων για την πρωτοβουλία των Serfers4Life και ελπίζουμε ότι το φεστιβάλ αυτό θα καθιερωθεί στη χώρα μας.

Αξίζει να στηρίξουμε όλοι την θαυμάσια πρωτοβουλία. Πριν σας παραθέσουμε ολόκληρο το πρόγραμμα, να σας υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη, 25/11, στις 18.00, στην Τεχνόπολη, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Athens Spirit Film Festival, ξεκινώντας με την προβολή μίας υπέροχης ταινίας, “Finding Happiness” (2014) η οποία θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα ακολουθήσει ανάλυση & συζήτηση με τον David Connoly, μέλος της κοινότητας Ανάντα Ασίζη.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της διοργάνωσης

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε