10 αντιπολεμικά σκίτσα από τον Gunduz Agayev που συγκλονίζουν

Τα σκίτσα του Gunduz Agayev έχουν πάντα ένα καυστικό και καταγγελτικό χαρακτήρα, όπως και τα τελευταία του που είναι σχετικά με τον πόλεμο.

Οι δουλειές του Gunduz Agayev χαρακτηρίζονται από τα αντιπολεμικά μηνύματα. Τα νέα του illustrations φέρουν τον τίτλο «Πόλεμος και Ειρήνη» και αποτελούν μία ακόμα καλλιτεχνική γροθιά στην μάστιγα της ανθρωπότητας.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-2__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-3__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-4__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-5__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-6__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-7__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-8__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-9__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-10__880

www.newsbeast.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε