, ,

Τρυφερές στιγμές που μόνο μια αγκαλιά μπορεί να προσφέρει!

Η αγκαλιά μιλάει στην ψυχή και την καρδιά και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις...

Δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από μια ζεστή αγκαλιά όταν την χρειάζεσαι αλλά κι όταν δεν την περιμένεις… Το σφίξιμο βγάζει όλα εκείνα τα συναισθήματα που ενδεχομένως δεν μπορείς να πεις με λόγια και να εκφράσεις εκείνη τη στιγμή.

perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη!

Η αγκαλιά μιλάει στην ψυχή και την καρδιά και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις, επιβράβευση ότι τα πήγες καλά, κουράγιο για να προσπαθήσεις, αγάπη για να λάμψεις, ευτυχία και τρυφερότητα, ενδιαφέρον και την αίσθηση ότι κάποιος υπάρχει εκεί δίπλα για σένα. Από όποιον κι αν προέρχεται έχει αξία, μικρός, μεγάλος, ζώο, φίλος με τον δικό του τρόπο ο καθένας σε βάζει στην αγκαλιά του και σε στηρίζει…

perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη!

perierga.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε