, ,

Τρυφερές στιγμές που μόνο μια αγκαλιά μπορεί να προσφέρει!

Η αγκαλιά μιλάει στην ψυχή και την καρδιά και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις...

Δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από μια ζεστή αγκαλιά όταν την χρειάζεσαι αλλά κι όταν δεν την περιμένεις… Το σφίξιμο βγάζει όλα εκείνα τα συναισθήματα που ενδεχομένως δεν μπορείς να πεις με λόγια και να εκφράσεις εκείνη τη στιγμή.

perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη!

Advertisment

Η αγκαλιά μιλάει στην ψυχή και την καρδιά και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις, επιβράβευση ότι τα πήγες καλά, κουράγιο για να προσπαθήσεις, αγάπη για να λάμψεις, ευτυχία και τρυφερότητα, ενδιαφέρον και την αίσθηση ότι κάποιος υπάρχει εκεί δίπλα για σένα. Από όποιον κι αν προέρχεται έχει αξία, μικρός, μεγάλος, ζώο, φίλος με τον δικό του τρόπο ο καθένας σε βάζει στην αγκαλιά του και σε στηρίζει…

perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη!

Advertisment

perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη! perierga.gr - Τρυφερές αγκαλιές γεμάτες αγάπη!

perierga.gr

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

The Tavros Project: Η πρώτη πολυκατοικία στην Ελλάδα με μηδενικούς λογαριασμούς ρεύματος
Μια σκάλα για τολμηρούς στη Νορβηγία | Η εντυπωσιακή θέα των φιορδ που κόβει την ανάσα (βίντεο)
Η συγκλονιστική στιγμή που φάλαινα ζητάει βοήθεια από δύτες | Μεγάλη μάζα σκουπιδιών είχε κολλήσει στο στόμα της (βίντεο)
5 ανησυχητικές συμπεριφορές που μπορεί να έχει το κουτάβι σας και θα πρέπει να τις προσέξετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση