, , ,

Αλλάξτε την αύρα του σπιτιού σας με τη δύναμη των κρυστάλλων

Οι κρύσταλλοι αποτελούν ισχυρά πνευματικά εργαλεία που βοηθούν στην αλλαγή, την κίνηση και τη διάχυση της ενέργειας στο περιβάλλον στο οποίο τοποθετούνται.

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν τους κρυστάλλους για θεραπευτικούς σκοπούς. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πως μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την ενέργεια του σπιτιού σας. Οι κρύσταλλοι (ημιπολύτιμοι λίθοι) πλέον διατίθενται στην αγορά σε εξαιρετικές τιμές ξεκινώντας ακόμα και απο 5 – 10 ευρώ το κομμάτι. Οπότε, αν δεν έχετε ήδη, ευκαιρία να προμηθευτείτε.

Έχετε μπει ποτέ σε ένα σπίτι που ήταν καθαρό και τακτοποιημένο αλλά εξακολουθούσατε να το νιώθετε βαρύ; Η πνευματική κάθαρση αντιμετωπίζει τις αρνητικές δονήσεις που είναι αόρατες με γυμνό μάτι αλλά γίνονται έντονα αντιληπτές από τη διαίσθησή σας. Κάθε κρύσταλλος αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία και συχνότητα δονήσεων. Ορισμένοι δονούνται με ενέργεια γείωσης, ενώ άλλοι έχουν υψηλότερες δονήσεις. Οι κρύσταλλοι αποτελούν ισχυρά πνευματικά εργαλεία που βοηθούν στην αλλαγή, την κίνηση και τη διάχυση της ενέργειας στο περιβάλλον στο οποίο τοποθετούνται.

Advertisment

1. Φτιάξτε ένα ισχυρό σπρέι καθαρισμού

Αλλάξτε την αύρα του σπιτιού σας με τη δύναμη των κρυστάλλων

Σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο τοποθετήστε:

Advertisment

• 1 μαύρη τουρμαλίνη για προστασία από την αρνητική ενέργεια

• 1 σουγκίτη για εξουδετέρωση της στάσιμης ενέργειας (μπορείτε να την αντικαταστήσετε και με αιματίτη)

• 1 κιτρίνη για φως και θετική ενέργεια

• 1 φθορίτη για τις καταπραϋντικές και ηρεμιστικές του ιδιότητες

Γεμίστε το βάζο με καθαρό. Πριν τοποθετήσετε το καπάκι στο βάζο, πείτε τη φράση: «Το νερό αυτό θα εξαγνίσει και θα καθαρίσει τον χώρο μου και είναι γεμάτο με φως και θετική ενέργεια». Τοποθετήστε το έξω, κάτω από τον ήλιο και το φεγγάρι για 3 ημέρες. Μπορείτε να βάλετε το νερό σε ένα μπουκάλι σπρέι και να το ψεκάσετε σε όλες τις γωνίες σε κάθε δωμάτιο ή οποιαδήποτε περιοχή που νιώθετε ότι παραμένει κολλημένη ή στάσιμη. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στο νερό που χρησιμοποιείτε για να σφουγγαρίσετε προκειμένου να καθαρίσετε την ενέργεια από το έδαφος.

 

2. Χρησιμοποιήστε σελενίτη ως ενεργειακή ασπίδα

Αλλάξτε την αύρα του σπιτιού σας με τη δύναμη του Σεληνίτη
Σελενίτης

Προσθέστε κομμάτια σελενίτη, ενός κρυστάλλου καθαρισμού, στα περβάζια κάθε δωματίου. Πρόκειται για έναν κρύσταλλο υψηλής δόνησης ο οποίος αυξάνει την ενέργεια του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται. Πιστεύεται ότι τα πνεύματα περιπλανιούνται το βράδυ και προστατεύοντας τα περβάζια τα κρατάτε μακριά από τον χώρο σας.

3. Προσελκύστε την ενέργεια της αγάπης

Αλλάξτε την αύρα του σπιτιού σας με τη δύναμη των ροζ Κουαρτζ
Ροζ Κουάρτζ

Τοποθετήστε 2 μύτες ροζ χαλαζία στο νοτιοδυτικό τεταρτημόριο της κρεβατοκάμαράς σας. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, κάθε κατεύθυνση της πυξίδας συνδέεται με 1 από τα 5 στοιχεία: το ξύλο, τη φωτιά, τη γη, το μέταλλο ή το νερό. Το νοτιοδυτικό στοιχείο είναι η γη, κι έτσι η τοποθέτηση κρυστάλλων (που είναι στοιχεία της γης) σε αυτό το σημείο οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση.

4. Καθαρίστε την ντουλάπα σας

Τα ρούχα μας αιχμαλωτίζουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν αρχίσετε να νιώθετε τα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες σας βαριά, σημαίνει ότι έχετε συγκεντρώσει πάρα πολλή εξωτερική ενέργεια και ήρθε η ώρα να καθαρίσετε την ντουλάπα σας. Μπορεί να ακούγεται κουραστικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να το κάνετε.

Βάλτε ένα κάρβουνο μέσα σε ένα κεραμικό πιάτο και ανάψτε το. Μόλις ανάψει, τοποθετήστε πάνω του ρητίνη λιβανιού και αφήστε τον καπνό να απλωθεί στην ντουλάπα σας. Το λιβάνι έχει πολύ ελαφριά μυρωδιά κι έτσι ο καπνός του δεν θα παραμείνει για πολύ, ενώ θα δημιουργήσει μια φρέσκια, καθαρή ενέργεια. Σκεφτείτε το σαν ένα κερί που διαχέει ενέργεια. Στη συνέχεια, προσθέστε αιματίτη στο δάπεδο της ντουλάπας σας προκειμένου να γειωθούν οι αρνητικές δονήσεις.

5. Δώστε ενέργεια στα φυτά σας με κρυστάλλους

Αλλάξτε την αύρα του σπιτιού σας με τη δύναμη του λευκού χαλαζία
Λευκός Χαλαζίας

Τοποθετήστε ένα κομμάτι καθαρού χαλαζία ή κρυστάλλους για τον κήπο στο χώμα φυτών εσωτερικού χώρου. Προετοιμάστε τους κρυστάλλους ώστε να δώσουν καινούρια πνοή και προοπτική σε όλες τις πτυχές της ζωής σας κρατώντας έναν σε κάθε χέρι σας και λέγοντας τη φράση: «Είσαι λαμπερός, υγιής και ισχυρός». Τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, συνδεθείτε με το πνεύμα του φυτού δίνοντάς του την ενέργειά σας και επαναλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη φράση. Καθώς το φυτό αναπτύσσεται, το ίδιο θα συμβαίνει στη ζωή και το μέλλον σας.

 

Την επόμενη φορά που κάποιος θα επισκεφτεί το σπίτι σας, ετοιμαστείτε να ακούσετε την καλύτερη φιλοφρόνηση: «Το σπίτι σου έχει μια πραγματικά υπέροχη αίσθηση!». Οι κρύσταλλοι θα έχουν αλλάξει πλήρως την αύρα του σπιτιού σας, έχοντας καθαρίσει και εξαγνίσει το χώρο σας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

spiliotis2
acropolis
IFS: Η θεραπεία Εσωτερικών Οικογενειακών Συστημάτων είναι μια επαναστατική προσέγγιση του ανθρώπινου ψυχισμού
askiseis arhtrosis

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση