,

Ο άνθρωπος που μάγεψε τον κόσμο με τη φωνή που μιμείται τους ήχους της φύσης

Ένα βίντεο με τις εκπληκτικές φωνητικές ικανότητες του Gennady Tkachenko.

Ο Gennady Tkachenko Papizh πρωτοεμφανίστηκε στο show “Γεωργία Έχεις Ταλέντο” και κατέπληξε το κοινό αλλά και τους κριτές με τις απίστευτες ικανότητές του. Με μια τεχνική που μόνο ο ίδιος μπορεί να εφαρμόσει, καταφέρνει να «ταξιδέψει» όποιον ακούει τη μουσική του. Πριν λίγες μέρες είχαμε αναρτήσει το βίντεό του στο facebook αλλά λίγες μέρες μετά ένας αναγνώστης μας έστειλε ένα mix και από άλλες παραστάσεις του.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσιεύσαμε στο facebook

Advertisment

Και αυτό είναι το mix

 

Advertisment

Λίγα λόγια για τον Gennady Tkachenko Papizh

Ο κ. Tkachenko Papizh, 52 ετών, κατάγεται από τη Ρωσία και ζει σήμερα στη Γερμανία. Ο κ Tkachenko Papizh έχει δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα. Έχει εργαστεί ως τχνίτης, ως κωμικός, ως τραγουδιστής, ηθοποιός αλλά και ως μίμος. Παρόλες τις δραστηριότητές του δεν είχε καταφέρει να γίνει γνωστός μέχρι τον περασμένο Μάρτιο.

Τότε, καθώς καθόταν σε ένα καφέ και έβλεπε το smartphone του, είδε κάτι που τον εξέπληξε. Η Miss Arab U.S.A,  μια 22χρονη νεαρή η οποία ζει στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ και είχε κερδίσει τα σχετικά καλιιστεία, δέχτηκε από έναν φαν της σελίδας της μια κοινοποίηση ενός βίντεο του Gennady Tkachenko Papizh στη σελίδα της στο Facebook. Το βίντεο ήταν από την εμφάνισή του στην εκπομπή “Γεωργία Έχεις Ταλέντο”, το πρώτο δηλαδή από τα βίντεο σε αυτο το άρθρο. Το βίντεο είδαν πάνω από 70.000.000 άνθρωποι και συνεχίζει να διαδίδεται.

Στο βίντεο, ο κ Gennady Tkachenko Papizh ξεκινάει λέγοντας “Ας προσπαθήσουμε να αισθανθούμε τι θέλει να μας πει η Μητέρα Γη” και ξεκινάει το απίθανο σόου.

Ο κ Tkachenko Papizh λέει ότι όταν είναι στη σκηνή “Νιώθει ότι του μιλούν  Άγγελοι”. Σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις για συνεργασίες, οπότε λογικά θα τον ξαναδούμε σύντομα σε άλλο σόου.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης | Μαραθώνιος ποίησης στα Προπύλαια του ΕΚΠΑ
26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Απονεμήθηκαν τα βραβεία
Άνθρωποι και ολογράμματα στην ίδια σκηνή
Ελληνικό Ωδείο Αθηνών: Αποκαθίσταται και θα λειτουργήσει ξανά μετά από 50 ολόκληρα χρόνια

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση