Τεστ με ζώα αποκαλύπτει τι σύντροφο θεωρείτε κατάλληλο για σας

Αυτό το σύντομο διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό τεστ με ζώα αποκαλύπτει ποιο είδος ανθρώπου θεωρείτε πιο κατάλληλο για σύντροφό σας και ποιο όχι. Μην περιμένετε να

Αυτό το σύντομο διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό τεστ με ζώα αποκαλύπτει ποιο είδος ανθρώπου θεωρείτε πιο κατάλληλο για σύντροφό σας και ποιο όχι. Μην περιμένετε να διαβάσετε κάτι συγκλονιστικό. Το αποτέλεσμα του τεστ θα σας δώσει μια γενική φράση κλειδί για τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που υποσυνείδητα θα θέλατε να είναι κοντά σας. Και επειδη γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έλκουμε αυτό που σκεφτόμαστε, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τα βασικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού μας συντρόφου. Εάν είστε ήδη σε σχέση, τότε κάντε το τεστ Πόσο προβληματική ή υγιής είναι η σχέση σας και πως να την θεραπεύσετε

Υπόθεση του τεστ

Είναι αργία και ξεκουράζεστε στο σπίτι σας. Ξαφνικά ακούτε το κουδούνι του σπιτιού σας να χτυπάει. Όταν ανοίγετε την πόρτα, διαπιστώνετε κάτι πολύ περίεργο. Μπροστά σας βρίσκονται κάποια ζώα τα οποία σας φέρνουν νέα για το μέλλον σας.

Advertisment

Όταν ανοίγετε τους φακέλους με τις γραπτές σημειώσεις  των ζώων διαπιστώνετε ότι οι προβλέψεις για το μέλλον σας διαφέρουν πολύ. Το ένα ζώο σας παρέδωσε προβλέψεις ευτυχίας και το άλλο ζώο σας έδωσε έναν φάκελο γεμάτο με δυσοίωνα γεγονότα.

Το ερώτημα του τεστ

Ποιο από τα παρακάτω ζώα σας έφερε τα καλά νέα και ποιο τα δυσοίωνα νέα; Επιλέξτε διαφορετικά ζώα

Τίγρης

Advertisment

Σκύλος

Πρόβατο

Παπαγάλος

Χελώνα

Ανάλυση του τεστ

Για τους περισσότερους ανθρώπους το μέλλον σχετίζεται με τους φίλους ή τον σύντροφο. Σε αυτό το τεστ λοιπόν, τα ζώα ταχυδρόμοι ανταποκρίνονται στις πεποιθήσεις σας για το τι είδους άνθρωποι θα σας έφερναν ευχάριστα ή δυσάρεστα νέα. Τα ζώα έχουν πλούσια και περίπλοκη ψυχολογική σημασία με πολλούς θετικούς και αρνητικούς συσχετισμούς. Σε αυτό το τεστ λοιπόν, το ζωο που επιλέξατε να σας φέρει τα καλά νέα αντιπροσωπεύει τον ιδανικό για εσάς σύντροφο. Ενώ το ζώο που σας φέρνει τα κακά νέα αποτελεί τον τύπο ανθρώπου που πιστεύετε ότι αν σχετιζόσασταν θα σας παρέσερνε σε μια κακή ζωή.

Διαβάστε τις απαντήσεις

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Τεστ: Μήπως ζεις ανάμεσα σε ηλίθιους;
5 κορυφαία Πανεπιστημιακά Τεστ που αξίζει να κάνετε
Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζετε τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας;
6 κορυφαία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνετε

Πρόσφατα Άρθρα

Εναλλακτική Δράση