Το τεστ του Μάτριξ: Εσείς θα διαλέγατε το μπλε ή το κόκκινο χάπι;

Ένα τεστ βασισμένο στο Μάτριξ. Πόσο έτοιμοι είστε πραγματικά να βγείτε από το Μάτριξ;

Το τεστ του Μάτριξ: Εσείς θα διαλέγατε το μπλε ή το κόκκινο χάπι;

Ο Μορφέας έδωσε την επιλογή στον Εκλεκτό να επιλέξει το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι. Αν έπαιρνε το μπλε χάπι, ο Νίο θα ξεχνούσε τα πάντα, θα επέστρεφε στο Μάτριξ και θα συνέχιζε τη ζωή του σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα. Αν επέλεγε όμως το κόκκινο χάπι, τότε θα αφυπνιζόταν. Και το τίμημα της αφύπνισης ήταν μεγάλο. Το χειρότερο απ’ όλα, ήταν ότι εάν επέλεγε το κόκκινο χάπι, ο Νίο δεν θα μπορούσε ποτέ να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση.

Βλέποντας την ταινία, είμαστε σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών ταυτίστηκαν με την επιλογή του Νίο να επιλέξει τελικά το κόκκινο χάπι. Πόσοι όμως πραγματικά θα ήταν όντως έτοιμοι να κάνουν αυτή την επιλογή; Σε αυτό το τεστ, έχουμε πάρει στοιχεία από το Μάτριξ και τα έχουμε διαμορφώσει έτσι, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθούν για τη δική σας αυτογνωσία.

Σε αυτό το τεστ, σας καλούμε να απαντήσετε κατόπιν σκέψης και όχι αυθόρμητα όπως συστήνουμε στα υπόλοιπα. Αναλογιστείτε τις ερωτήσεις και τον αντίκτυπο της επιλογής σας. Απαντήστε με όσο το δυνατόν περισσότερη ειλικρίνεια.

Μοιραστείτε το κουίζ για να δείτε τα αποτελέσματά σας


Πείτε μας ποιος είστε για να δείτε τα αποτλέσματά σας

Το μπλε χάπι ή το κόκκινο χάπι; Αποτέλεσμα: %%personality%%

Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας


Google+


0%

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε