Θρεπτικό λάδι για μασάζ προσώπου

Χαλαρώστε κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σας με αιθέρια έλαια.

Ένα κουταλάκι του γλυκού από αυτό το θρεπτικό λαδάκι είναι αρκετό, για να κάνετε ένα ευεργετικό και χαλαρωτικό μασάζ στο πρόσωπό σας, πριν από τον ύπνο. Αναμείξτε όλα τα υλικά, σε ένα γυάλινο σκούρο μπουκαλάκι και ανακινείστε καλά. Τοποθετείστε το μπουκάλι σε σκοτεινό μέρος χωρίς υγρασία. Διατηρείται περίπου για 1 χρόνο. Πριν από κάθε χρήση, ανακινείτε καλά.

Θα χρειαστείτε

2 κ.σ λάδι τζοτζόμπα ή αμυγδαλέλαιο ή σησαμέλαιο

4 σταγόνες αιθέριο έλαιο καλέντουλας και

6 σταγόνες από αιθέριο έλαιο σπόρων καρότου

Αφού πρώτα καθαρίσετε το πρόσωπό σας, απλώστε 1 κ.γ από το λάδι σας, σε πρόσωπο και λαιμό. Κάντε μικρά ανοδικά χτυπηματάκια, ξεκινώντας από τη βάση του λαιμού και συνεχίστε, ανεβαίνοντας με κυκλικές κινήσεις, στα μάγουλα και γύρω από τα χείλη.

Κάντε ελαφρά χτυπηματάκια γύρω από την περιοχή των ματιών, με τα ακροδάκτυλά σας, από μέσα προς τα έξω. Συνεχίστε με χτυπηματάκια, από το κέντρο του μετώπου προς τα πάνω, καταλήγοντας στους κροτάφους, πάντα με κυκλικές κινήσεις. Επαναλάβετε τις κινήσεις 5-6 φορές.

Το λάδι απορροφάται τελείως από το δέρμα σας, οπότε δεν χρειάζεται να το σκουπίσετε ή να το ξεπλύνετε. Το λάδι αυτό μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε και για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα του μακιγιάζ από το πρόσωπό σας.

Λάβετε καθημερινά τα άρθρα μας στο e-mail σας

Σχετικά θέματα

Πρόσφατα Άρθρα

Έχω κάνει ήδη LIKE. Μην μου το ξαναδείξετε